E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το Καφέ της Χαράς: Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση

Ποια ημερομηνία θα κάνει πρεμιέρα η σειρά του Ant1

Δημοσίευση 3/12/2019 | 17:45

Το Καφέ της Χαράς: Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση

Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά γράφουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα να βγει στον «αέρα» του Ant1 «το Καφέ της Χαράς». Η ημερομηνία της πρεμιέρας έχει «κλειδώσει» και είναι… πολύ κοντά.

Συγκεκριμένα, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς» έχει προγραμματιστεί για τις 17/01/2020 ενώ το επίσημο trailer θα έχει άρωμα Χριστουγέννων αφού θα αρχίσει να προβάλλεται στις 25/12/2019.


Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς έχουν διαρρεύσει και μαρτυρούν πως οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.


Ένας γάμος, ένας εμπρησμός και μια εκδίκηση θα βρουν έδαφος στο… ηρωικό Κολοκοτρωνίτσι και πρόκειται να αναστατώσουν τους χαρακτήρες του χωριού.

Η ιστορία πλέον, 15 χρόνια μετά, θα περιστρέφεται γύρω από τις ζωές της Βάλιας Χάσκα και του Μανωλάκη Πώποτα και θα δούμε πώς έχουν εξελιχθεί μετά την αποχώρηση της πρωτευουσιάνας από το χωριό.

Ο Φατσέας έχει γίνει υπέρμαχος της ανακύκλωσης, το καφενείο του έχει περάσει στα χέρια του φίλου του Σταύρακα και την είσοδο του κοσμεί μια ταμπέλα η οποία αναγράφει «πρώην Φατσέα» και ένας εμπρησμός έχει καταστρέφει το καφέ της πρωτευουσιάνας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αποκάλυψη η Χαρά παντρεύεται #tokafetisharas #tokafetisxaras

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το καφέ της Χαράς (@tokafetisharas) στις

Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες εξελίξεις οι οποίες θα διαδραματιστούν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Η Βάλια, η κόρη της Χαράς, έχει γίνει δικηγόρος και φτάνει στο χωριό ώστε μαζί με τον αστυνόμο του χωριού να βρει τι ακριβώς έχει συμβεί με τον εμπρησμό. Η Χαρά πρόκειται να φορέσει νυφικό ενώ οι κόντρες της με τον Περίανδρο Πώποτα καλά κρατούν. Ο Μανωλάκης θέλει να πάρει εκδίκηση από την Βάλια καθώς μια πανέμορφη κοπέλα του έχει κλέψει πλέον την καρδιά και τον έχει κάνει να την ξεχάσει. Όμως τα βέλη του έρωτα θα «χτυπήσουν» ξανά και τον Περίανδρο αφού μια νέα γυναίκα θα κάνει την εμφάνιση της στη ζωή του και θα την αναστατώσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιανίστρια διεθνούς φήμης που έκανε τη Ζάκυνθο viral

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Η ερμηνεία της σονάτας «Passacaglia» του Handel σε πιάνο μέσα στη θάλασσα της Ζακύνθου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Τους γνώρισε όλη η Ελλάδα από την TV: Οι πρώην παίκτες ριάλιτι που έφυγαν πρόωρα

E-Daily 3.Left 27.07.2026
Από τα φώτα της τηλεόρασης στις τραγικές ειδήσεις – Οι άνθρωποι που δεν ξεχάστηκαν ποτέ

Ο Usher έδιωξε από τη σκηνή θαυμάστρια που αδιαφόρησε για το αισθησιακό τραγούδι του

E-Daily 3.Left 27.07.2026
«Δεν νομίζω ότι θέλει να είναι εδώ πάνω, ε;»

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Τζένης Καρέζη που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Το Studio Κλεισθένης δημοσίευσε για πρώτη φορά σπάνιο στιγμιότυπο του 1961, με αφορμή τα 34 χρόνια από τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού.

Βαρβάρα Λάρμου: Ποια η εμφάνιση που «έλιωσε» το Instagram από τη Σέριφο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός από τη σειρά «Το παιδί» της ΕΡΤ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί των Κυκλάδων.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου με κόκκινο μπικίνι κάνει ντους έξω και «φλογίζει» το Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, ανεβάζοντας τους παλμούς των followers της.

Η Μαρία Σολωμού με ολόσωμο μαγιό και παγωτό στο χέρι ‑ τι έγραψε στο Instagram

Social Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε πολύχρωμες καλοκαιρινές φωτογραφίες με χιουμοριστική λεζάντα για το παγωτό που «έφαγε κατά λάθος».

Τι έγραψε ο Benny Blanco στις καυτές φωτογραφίες της Selena Gomez από τις διακοπές

E-Daily 3.Left Χτες
Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στην Τοσκάνη και ο παραγωγός δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του μέσα από αστεία και τρυφερά σχόλια στο Instagram.

Η Βούλα Πατουλίδου ραγίζει καρδιές: «Δεν θυμώνω με τον θάνατο, θυμώνω με τη σιωπή»

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα χρόνο μετά τον χαμό του συζύγου της, η χρυσή Ολυμπιονίκης μοιράστηκε συγκλονιστικό μήνυμα στο Instagram.

Γάμος στον Βόλο με απρόοπτο: Ο γαμπρός κατέληξε στο νοσοκομείο εν μέσω δεξίωσης

E-Daily 3.Left Χτες
Η αδιαθεσία του νεόνυμφου, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, σκόρπισε τον πανικό στους καλεσμένους - τελικά πήρε εξιτήριο και η βραδιά συνεχίστηκε.

Το επικό ελληνικό σημείωμα σε φανάρι που έκανε τον γύρο του κόσμου

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας αγανακτισμένος οδηγός στη Θεσσαλονίκη άφησε σημείωμα σε χαλασμένο φωτεινό σηματοδότη που έγινε viral παγκοσμίως, αναδεικνύοντας με χιούμορ την ελληνική πραγματικότητα.