E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Πήραν όμηρο υπάλληλο για να πάρουν τα χρήματα

Δημοσίευση 2/12/2019 | 13:51

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Λεία «μαμούθ» ύψους περίπου 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρονται ότι αποκόμισαν οι τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν το πρωί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα Μεσσηνίας οπλισμένοι με καλάσνικοφ!

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Γαργαλιάνων, που εξετάζουν καρέ- καρέ τις κινήσεις των ληστών που έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το υποκατάστημα, είναι ότι πρόκειται για «επαγγελματίες» κακοποιούς καθώς έδρασαν με μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Μάλιστα, αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, πήραν όμηρο έναν υπάλληλο και κατέβηκαν μαζί του στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο, περίμεναν ψύχραιμα να τελειώσει η χρονοκαθυστέρηση και άρπαξαν το υπέρογκο ποσό.

Στη συνέχεια, απελευθέρωσαν τον όμηρο και διέφυγαν προς την περιοχή της Πύλου με ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hundai χρώματος ασημί, πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, σύμφωνα με μαρτυρίες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και σε όμορους νομούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη ένοπλη ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες στη Μεσσηνία, μετά από αυτήν το πρωί της περασμένης Τρίτης στα ΕΛ.ΤΑ. Θουρίας, όπου πάλι τρεις κακοποιοί με καλυμμένα πρόσωπα, γάντια και βαρύ οπλισμό άρπαξαν 115.000 ευρώ. Τότε, είχε βρεθεί καμένο σε έναν παράδρομο προς τη Μικρομάνη ένα διθέσιο Toyota IQ που ήταν κλεμμένο από άλλη περιοχή. ΟΙ αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις δυο ληστείες, καθώς μοιάζει αρκετά ο τρόπος που χτύπησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οδοντωτός: Τεράστιοι βράχοι πέφτουν στις ράγες – Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του

Ελλάδα 13.03.2026
Στα ίδια ακριβώς σημεία από όπου περνούν καθημερινά τα τρένα

Μαθητής έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου στον Πύργο, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 13.03.2026
Ο 18χρονος έγινε αντιληπτός από περίοικους που έσπευσαν στο σημείο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες

ΕΟΔΥ: Κρούσματα ιλαράς σε 30 χώρες της Ευρώπης – Κρίσιμος ο εμβολιασμός

Ελλάδα 13.03.2026
Η ιλαρά συνεχίζει να προκαλεί σοβαρές επιπλοκές και θανάτους

Κηδεία Γιώργου Μαρίνου: Το τελευταίο αντίο στον πρώτο σόουμαν της Ελλάδας

Ελλάδα 13.03.2026
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα

Γυναικοκτονία στις ΗΠΑ: 74χρονος σκότωσε και διαμέλησε την σύζυγό του γιατί υποπτευόταν ότι τον απατούσε

Κόσμος 13.03.2026
Η ανατριχιαστική ανακάλυψη διασκορπισμένων τμημάτων της σορού της άτυχης κοπέλας

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε στο σπίτι τον βιαστή της και τηλεφώνησε στην αστυνομία

Ελλάδα 13.03.2026
Ο 55χρονος εισήλθε βίαια στο διαμέρισμά της

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ανοίγει τη Δευτέρα το TAXISnet ‑ Όλες οι αλλαγές και τι να προσέξετε

Ελλάδα 13.03.2026
Οι αλλαγές εφαρμόζονται αναδρομικά για εισοδήματα του 2025 (δηλώσεις 2026)

«Ξύπνησε» πάλι το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη ‑ Εκτοξεύει λάβα πάνω από τα 300 μέτρα

Κόσμος 13.03.2026
Η εκτόξευση λάβας από το ενεργό ηφαίστειο, προκάλεσε το κλείσιμο αυτοκινητόδρομου και την ακύρωση πολλών πτήσεων