E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Πήραν όμηρο υπάλληλο για να πάρουν τα χρήματα

Δημοσίευση 2/12/2019 | 13:51

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Λεία «μαμούθ» ύψους περίπου 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρονται ότι αποκόμισαν οι τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν το πρωί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα Μεσσηνίας οπλισμένοι με καλάσνικοφ!

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Γαργαλιάνων, που εξετάζουν καρέ- καρέ τις κινήσεις των ληστών που έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το υποκατάστημα, είναι ότι πρόκειται για «επαγγελματίες» κακοποιούς καθώς έδρασαν με μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Μάλιστα, αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, πήραν όμηρο έναν υπάλληλο και κατέβηκαν μαζί του στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο, περίμεναν ψύχραιμα να τελειώσει η χρονοκαθυστέρηση και άρπαξαν το υπέρογκο ποσό.

Στη συνέχεια, απελευθέρωσαν τον όμηρο και διέφυγαν προς την περιοχή της Πύλου με ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hundai χρώματος ασημί, πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, σύμφωνα με μαρτυρίες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και σε όμορους νομούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη ένοπλη ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες στη Μεσσηνία, μετά από αυτήν το πρωί της περασμένης Τρίτης στα ΕΛ.ΤΑ. Θουρίας, όπου πάλι τρεις κακοποιοί με καλυμμένα πρόσωπα, γάντια και βαρύ οπλισμό άρπαξαν 115.000 ευρώ. Τότε, είχε βρεθεί καμένο σε έναν παράδρομο προς τη Μικρομάνη ένα διθέσιο Toyota IQ που ήταν κλεμμένο από άλλη περιοχή. ΟΙ αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις δυο ληστείες, καθώς μοιάζει αρκετά ο τρόπος που χτύπησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πυρκαγιά καταστρέφει κτήριο στο Μανχάταν: Πυκνό σύννεφο καπνού πάνω από τη συνοικία της Νέας Υόρκης

Κόσμος Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον τελευταίο όροφο ενός εξαώροφου κτιρίου, στη συνοικία Απερ Γουέστ Σάιντ

Διορία Τραμπ στον Ζελένσκι για να απαντήσει για το σχέδιο, λένε οι FT: Πιέζει για συμφωνία ως τα Χριστούγεννα

Κόσμος Χτες
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε στην αμερικανική πλευρά ότι χρειάζεται χρόνο για να συμβουλευτεί τους Ευρωπαίους συμμάχους

Πληθαίνουν τα σενάρια στην Τουρκία για πόλεμο με το Ισραήλ: Πώς εμπλέκουν Ελλάδα και Κύπρο

Ελλάδα Χτες
Όταν η Τουρκία βλέπει παντού «εχθρούς»: Η Ελλάδα και η Κύπρος ξαφνικά γίνονται YPG

Ζωγράφου: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου μετά από ξυλοδαρμό ‑ «Αρχισε να με χτυπά»

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, για πρώτες βοήθειες

Στο «μικροσκόπιο» 1.469 εφοριακοί

Ελλάδα Χτες
Η ΑΑΔΕ ερευνά περιουσίες και κινήσεις λογαριασμών

Μίνα Αρναούτη: «Έχω κάνει 17 χειρουργεία» ‑ «Ο Παντελίδης όταν βγήκε από το σπίτι ήταν μια χαρά»

Ελλάδα Χτες
Οι τίτλοι τέλους στην πολυσυζητημένη υπόθεση έμελλε να πέσουν σχεδόν 10 ολόκληρα χρόνια μετά το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη

Θλίψη στη Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Βασίλης Βάιλας

Ελλάδα Χτες
Ο Βασίλης Βάιλας μεγάλωσε πολλές γενιές μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές

Χολαργός: Τα μηνύματα του ανήλικου με την 20χρονη κοπέλα πριν το μοιραίο ραντεβού

Ελλάδα Χτες
Για να τον προσεγγίσουν οι δράστες του έστησαν μια παγίδα, χρησιμοποιώντας την 20χρονη κοπέλα ως δόλωμα.

Επίθεση Τραμπ κατά της Ευρώπης: Η ήπειρος αποσυντίθεται και οι ηγέτες της είναι αδύναμοι

Κόσμος Χτες
Σκληρή επίθεση του Αμερικανού προέδρου στην Ευρώπη σε συνέντευξη στο Politico