E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Πήραν όμηρο υπάλληλο για να πάρουν τα χρήματα

Δημοσίευση 2/12/2019 | 13:51

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Λεία «μαμούθ» ύψους περίπου 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρονται ότι αποκόμισαν οι τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν το πρωί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα Μεσσηνίας οπλισμένοι με καλάσνικοφ!

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Γαργαλιάνων, που εξετάζουν καρέ- καρέ τις κινήσεις των ληστών που έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το υποκατάστημα, είναι ότι πρόκειται για «επαγγελματίες» κακοποιούς καθώς έδρασαν με μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Μάλιστα, αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, πήραν όμηρο έναν υπάλληλο και κατέβηκαν μαζί του στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο, περίμεναν ψύχραιμα να τελειώσει η χρονοκαθυστέρηση και άρπαξαν το υπέρογκο ποσό.

Στη συνέχεια, απελευθέρωσαν τον όμηρο και διέφυγαν προς την περιοχή της Πύλου με ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hundai χρώματος ασημί, πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, σύμφωνα με μαρτυρίες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και σε όμορους νομούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη ένοπλη ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες στη Μεσσηνία, μετά από αυτήν το πρωί της περασμένης Τρίτης στα ΕΛ.ΤΑ. Θουρίας, όπου πάλι τρεις κακοποιοί με καλυμμένα πρόσωπα, γάντια και βαρύ οπλισμό άρπαξαν 115.000 ευρώ. Τότε, είχε βρεθεί καμένο σε έναν παράδρομο προς τη Μικρομάνη ένα διθέσιο Toyota IQ που ήταν κλεμμένο από άλλη περιοχή. ΟΙ αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις δυο ληστείες, καθώς μοιάζει αρκετά ο τρόπος που χτύπησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνωστισμός και εγκλωβισμένοι επιβάτες στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι μετά την αναστολή πτήσεων, δείτε βίντεο

Κόσμος 07.03.2026
Βίντεο που έστειλε Έλληνας εγκλωβισμένος ταξιδιώτης δείχνει πλήθος ανθρώπων συγκεντρωμένων στους χώρους του αεροδρομίου, αναμένοντας ενημέρωση για τις πτήσεις επαναπατρισμού

Σοκ στην Τρίπολη: Νεκρή αστυνομικός μετά από πυροβολισμό μέσα στο σπίτι της

Ελλάδα 07.03.2026
Η γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη εξέπνευσε στο νοσοκομείο στην Τρίπολη, ενώ ο σύζυγός της - επίσης ένστολος - φέρεται να μην είχε άδεια οπλοφορίας.

Ο Πεζεσκιάν απαντά στον Τραμπ για παράδοση άνευ όρων: Ένα όνειρο που θα πάρετε στον τάφο σας

Κόσμος 07.03.2026
Ο πρόεδρος του Ιράν κάλεσε τους Ιρανούς να αφήσουν στην άκρη τις εσωτερικές διαφωνίες και να ενωθούν για την υπεράσπιση της χώρας

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.