E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Πήραν όμηρο υπάλληλο για να πάρουν τα χρήματα

Δημοσίευση 2/12/2019 | 13:51

Ληστεία στη Μεσσηνία: Αρπαξαν 200.000 ευρώ

Λεία «μαμούθ» ύψους περίπου 200.000 ευρώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρονται ότι αποκόμισαν οι τρεις κακοποιοί που εισέβαλαν το πρωί στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Χώρα Μεσσηνίας οπλισμένοι με καλάσνικοφ!

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών του τμήματος Γαργαλιάνων, που εξετάζουν καρέ- καρέ τις κινήσεις των ληστών που έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα που διέθετε το υποκατάστημα, είναι ότι πρόκειται για «επαγγελματίες» κακοποιούς καθώς έδρασαν με μελετημένες και προσεκτικές κινήσεις. Μάλιστα, αφού ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες, πήραν όμηρο έναν υπάλληλο και κατέβηκαν μαζί του στο κεντρικό χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο, περίμεναν ψύχραιμα να τελειώσει η χρονοκαθυστέρηση και άρπαξαν το υπέρογκο ποσό.

Στη συνέχεια, απελευθέρωσαν τον όμηρο και διέφυγαν προς την περιοχή της Πύλου με ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Hundai χρώματος ασημί, πυροβολώντας δυο φορές στον αέρα για εκφοβισμό, σύμφωνα με μαρτυρίες. Η επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι μόνο στη Μεσσηνία αλλά και σε όμορους νομούς.

Αυτή ήταν η δεύτερη ένοπλη ληστεία μέσα σε λίγες ημέρες στη Μεσσηνία, μετά από αυτήν το πρωί της περασμένης Τρίτης στα ΕΛ.ΤΑ. Θουρίας, όπου πάλι τρεις κακοποιοί με καλυμμένα πρόσωπα, γάντια και βαρύ οπλισμό άρπαξαν 115.000 ευρώ. Τότε, είχε βρεθεί καμένο σε έναν παράδρομο προς τη Μικρομάνη ένα διθέσιο Toyota IQ που ήταν κλεμμένο από άλλη περιοχή. ΟΙ αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις δυο ληστείες, καθώς μοιάζει αρκετά ο τρόπος που χτύπησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στον θάνατο με παγίδα ψεύτικου δείπνου Σαμπάτ και τον εξόντωσε με πύραυλο από το διάστημα

Κόσμος 05.03.2026
Λεπτομέρειες για την επιχείρηση ΗΠΑ – Ισραήλ που οδήγησε στη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ στην Τεχεράνη

Ενισχύεται η άμυνα της Κύπρου: Ποιες χώρες στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις μετά την Ελλάδα

Ελλάδα 05.03.2026
Η Ελλάδα ενίσχυσε άμεσα την άμυνα της Κύπρου στέλνοντας τις φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» και μαχητικά αεροσκάφη

Η συγκινητική ανάρτηση του Μεχντί Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν

Αθλητικά Νέα 05.03.2026
Η τοποθέτηση του παίκτη του Ολυμπιακού με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τη χώρα του

«Κανείς δεν θέλει να πολεμήσει για το Ισραήλ»: Απομάκρυναν με τη βία βετεράνο από το Καπιτώλιο

Κόσμος 05.03.2026
Βίντεο από τη στιγμή που διαμαρτύρεται κατά του πολέμου στο Ιράν και τον απομακρύνουν από την αίθουσα

Οι Κούρδοι ετοιμάζονται με τη βοήθεια Μοσάντ και CIA για χερσαία επίθεση στο Ιράν, τι τους έχουν υποσχεθεί

Κόσμος 05.03.2026
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios, η ιδέα να αξιοποιηθεί η παρουσία των Κούρδων ξεκίνησε από τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Νέος συναγερμός στην Κύπρο: Ηχούν ξανά σειρήνες στο Ακρωτήρι

Ελλάδα 05.03.2026
«Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης»

Super League: Το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σύμφωνα με τον υπερυπολογιστή

Αθλητικά Νέα 05.03.2026
Αυτά τα ποσοστά αναμένεται να αλλάξουν μετά το ντέρμπι της Κυριακής

Αλλάζει η ώρα τον Μάρτιο: Η Κυριακή που θα πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά

Ελλάδα 05.03.2026
Η χειμερινή ώρα θα επιστρέψει ξανά την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026

H Ισπανία στέλνει τελικά φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού της στην Κύπρο

Κόσμος 05.03.2026
Η φρεγάτα θα πραγματοποιήσει αποστολές «προστασίας και αντιαεροπορικής άμυνας»

Τουρκικό ΥΠΕΞ για Patriot στην Κάρπαθο: «Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα στα νησιά του Αιγαίου»

Ελλάδα 05.03.2026
«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ανοικτό προς συζήτηση σχετικά με το αντικειμενικό νομικό καθεστώς των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, τα οποία έχουν τεθεί υπό μη στρατιωτικό καθεστώς»

Πύραυλοι και drones του Ιράν χτύπησαν αεροδρόμιο στο Αζερμπαϊτζάν

Κόσμος 05.03.2026
Εκρήξεις ακούστηκαν στην Ντόχα και τη Μανάμα