E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκλάβα του σeξ μαχητή του ISIS συναντά τον βιαστή της: «Κοίτα με, έχεις τιμή;»

Συγκλονιστικό βίντεο

Δημοσίευση 2/12/2019 | 10:23

Σκλάβα του σeξ μαχητή του ISIS συναντά τον βιαστή της: «Κοίτα με, έχεις τιμή;»

Η Ashwaq Hajji Hameed έχει ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη.

Απήχθη, πωλήθηκε ως δούλα και κακοποιήθηκε μόλις στα 14 της χρόνια, καθώς έγινε σκλάβα του σeξ για μέλος του Ισλαμικού Κράτους.

Πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο, κατάφερε να διαφύγει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία, ξεκινώντας μια νέα ζωή.

Το παρελθόν της, όμως, συνέχιζε να την κυνηγά.

Πέρυσι (2018), όπως αποκάλυψε, ο «ιδιοκτήτης» και βιαστής της, ονόματι Abu Humam, τη σταμάτησε σε έναν δρόμο της Στουτγάρδης και της είπε: «Ξέρω που μένεις»! Τον είχε δει ξανά στη γερμανική πόλη, μάλιστα, το 2016.

Μετά την τελευταία τους συνάντηση, όμως, η τρομοκρατημένη Ashwaq είπε ότι «ήθελε να φύγει αμέσως από τη Γερμανία», δηλώνοντας ότι θα αισθανόταν καλύτερα να μένει σε στρατόπεδο προσφύγων στο Ιράκ, μαζί με τον πατέρα της.

Σήμερα και ενώ το Ιράκ έχει ανακτήσει τα εδάφη του από τον ISIS, ο τζιχαντιστής Abu Humam βρίσκεται στη φυλακή. Και η γενναία Ashwaq Hajji Hameed ζήτησε να τον «αντιμετωπίσει», σε ένα τετ-α-τετ συγκλονιστικό, που καταγράφηκε από την Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου.

Λέγοντας, αρχικά, στον πρώην μαχητή του ISIS «μου κατέστρεψες τη ζωή τη μέρα που με βίασες, όταν ήμουν 14 χρονών», η κοπέλα ζητάει από τον άνδρα να σηκώσει το κεφάλι του και να την κοιτάξει στα μάτια. Αυτός, όμως, βάζει τα κλάματα και παραμένει με τα μάτια καρφωμένα στο πάτωμα.

Με λυγμούς, η Ashwaq τον ρωτάει «γιατί μου το έκανες αυτό;» και πάλι χωρίς να πάρει καμία απάντηση...

«Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γιαζίντι; Ήμουν 14 ετών όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Έχεις συναισθήματα; Έχεις κάποια τιμή; Ήμουν 14 ετών. Η ηλικία της κόρης σου! Η ηλικία του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου», τα συγκλονιστικά λόγια της κοπέλας.

Και συνεχίζει, πριν καταρρεύσει στο τέλος: «Έχεις καταστρέψει τη ζωή μου. Πήρες τα πάντα από μένα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα, όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια, τι είναι να βασανίζεις, τι είναι η μοναξιά».

Ποιοι είναι οι Γιαζίντι

Αξίζει να σημειώσουμε, για όσους δεν γνωρίζουν, πως οι Γιαζίντι είναι για τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους «σατανιστές».

Στην πραγματικότητα, βέβαια, πρόκειται για μια μυστικοπαθή μειονότητα, της οποίας η προέλευση αποτελεί ακόμη αντικείμενο έρευνας.

Η θρησκεία τους περιλαμβάνει στοιχεία από πολλές θρησκείες, ακόμη και του ζωροαστρισμού. Λόγω της μυστικότητας, όμως, που τους περιβάλει, πολλοί, μουσουλμάνοι και μη, πιστεύουν ότι οι Γιαζίντι λατρεύουν τον σατανά. Αυτό το πληρώνουν ακριβά με σφοδρές επιθέσεις από ισλαμιστικές οργανώσεις, ενώ πολλά ανήλικα κορίτσια, σαν την Ashwaq, έχουν γίνει σκλάβες του σeξ για μαχητές του ISIS.

Ειδικά το 2014, δε, οι διώξεις και οι σφαγές ήταν τέτοιες, που πολλοί ζητούν να αναγνωριστούν ως γενοκτονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τη Δευτέρα στις 17:00 περιμένω αντιπροσωπεία αγροτών στο Μαξίμου»

Πολιτική 12.12.2025
Η αναφορά στην εκλογή Πιερρακάκη ως προέδρου του Eurogroup και το σχόλιο για τον προϋπολογισμό

Στάση εργασίας στα λεωφορεία στις 17 Δεκεμβρίου

Ελλάδα 12.12.2025
Ποιες ώρες τραβούν «χειρόφρενο» οι εργαζόμενοι

Εuropa League: Κι όμως, υπάρχει σενάριο για… ελληνικό «εμφύλιο»

Αθλητικά Νέα 12.12.2025
Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ για μια θέση στους 16; Καθόλου απίθανο...

Όρκα και δελφίνια κυνηγούν παρέα σολομό και μοιράζονται το γεύμα

Κόσμος 12.12.2025
Βίντεο με την απρόσμενη θαλάσσια συμμαχία

Απαράδεκτο σχόλιο σε βάρος διαιτήτριας στη Serie C Γυναικών: «Πήγαινε να πλύνεις τα πιάτα»

Αθλητικά Νέα 12.12.2025
Η 26χρονη Αριάννα Κουάντρο δέχθηκε προσβλητικά σχόλια από οπαδό της Pro Palazzolo

Νέο κύμα κακοκαιρίας πριν τις γιορτές – Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων

Καιρός 12.12.2025
Η πορεία του καιρού έως τις 20 Δεκεμβρίου

Eurovision: Το Nemo επιστρέφει το βραβείο του, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του Ισραήλ

Κόσμος 12.12.2025
Είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία με το κομμάτι «The Code»

To τελευταίο παιδί στην Ελλάδα από τον δότη σπέρματος με το «γονίδιο καρκίνου» γεννήθηκε το 2017

Ελλάδα 12.12.2025
Πώς έγινε αντιληπτό το σπέρμα, τι μπορεί να γίνει τώρα

Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok ‑ Προέτρεπε σε πράξεις βίας

Ελλάδα 12.12.2025
Η υπόθεση διερευνάται βάσει των σχετικών διατάξεων του Ποινικού Κώδικα

Αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη – 14 προσαγωγές για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ελλάδα 12.12.2025
Ερευνάται το διάστημα από το 2019 μέχρι το 2025 με τα συνολικά χρήματα που έχουν λάβει να ανέρχονται σε 1.700.000 €

Θεσσαλονίκη: 45χρονος επαίτης γρονθοκόπησε δύο γυναίκες μετά από καυγά

Ελλάδα 12.12.2025
Στο νοσοκομείο κατέληξε η μία από τις δύο γυναίκες