E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βραζιλία: Δολοφόνησε τον ομοφυλόφιλο γιο της κι έκαψε το πτώμα του

Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/11/2019 | 12:55

Βραζιλία: Δολοφόνησε τον ομοφυλόφιλο γιο της κι έκαψε το πτώμα του

Σε 25 χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε μια γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία σκότωσε τον 17χρόνο γιο της επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Η 32χρονη Tatiana Lozano Pereira από τη Βραζιλία ομολόγησε πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 17χρονο γιο της Itaberli Lozano, μην μπορώντας να αποδεχθεί ότι ήταν γκέι.

Μάλιστα πριν σκοτώσει το παιδί της με τα ίδια της τα χέρια, είχε προσλάβει δύο κακοποιούς για να τον δολοφονήσουν αλλά απέτυχαν, σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως γράφει η Daily Mail, επικαλούμενη βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα είχε από καιρό απορρίψει τον γιο της λόγω του σeξουαλικού του προσανατολισμού.

Η Pereira και ο γιος της, Itaberli Lozano, είχαν έναν μεγάλο καβγά στις 27 Δεκεμβρίου του 2016, που έκανε τον νεαρό να μετακομισει στο σπίτι που έμενε η γιαγιά του και ο θείος του. Επέστρεψε όμως δύο μέρες μετά, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του. Φαίνεται μάλιστα πως η Pereira προσπάθησε να τον δελεάσει για να επιστρέψει. Όταν μπήκε στο σπίτι του, ο έφηβος έπεσε σε ενέδρα από τη μητέρα του και δύο άνδρες που είχαν προσληφθεί για να τον χτυπήσουν επειδή ήταν γκέι.

Πρόθεση της μητέρας του (σύμφωνα με την απολογία της) ήταν να του δώσει ένα μάθημα. Όταν όμως ο άτυχος νεαρός έπεσε στο πάτωμα, η ίδια έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν. Οι άντρες αρνήθηκαν και τότε η Pereira πήρε το κουζινομάχαιρο και τον σκότωσε. Με τη βοήθεια του συζύγου της (πατριό του νεαρού), το πτώμα απομακρύνθηκε από το σπίτι σ΄ένα απομονωμένο σημείο, όπου και το έκαψαν.

Η αστυνομία βρήκε το καμμένο σώμα δύο μέρες μετά. Η Pereira για να δικαιολογήσει την απουσία του γιου της, είπε σ΄όλους ότι έφυγε από το σπίτι. Έφτασε μάλιστα να συμπληρώσει σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Μιλώντας στην αστυνομία, ο θείος του Lozano, Dario Rosa, δήλωσε: “Είχε μια δουλειά, ήταν πολύ ευγενικός και ποτέ δεν μάλωνε με κανέναν. Είχε μόνο προβλήματα με τη μητέρα του, που δεν δεχόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος”.

Στη δίκη, η Pereira υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τον γιο της επειδή έφερε τους άντρες στο σπίτι και έκαναν ναρκωτικά, ενώ δήλωσε ότι δεν είχε θέμα με τη σeξουαλικοτητα του. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Λοζάνο απείλησε να την σκοτώσει.

Οι αρχές όμως αποκάλυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Pereira είχε “προσλάβει” τους άνδρες κακοποιούς για να επιτεθούν στον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απειλεί τις ΗΠΑ: Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αναφέρει σε μήνυμά του πως το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική» θα παραμείνει μόνιμα στόχος της Τεχεράνης

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%

Ανοίγει νέα «γραμμή» καταγγελιών για οικονομικά εγκλήματα

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στο στόχαστρο φοροδιαφυγή, ξέπλυμα και λαθρεμπόριο

Συναγερμός για τον Έμπολα – «Τα χειρότερα έρχονται», προειδοποιεί ο ΠΟΥ

Κόσμος 26.05.2026
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φτάσει εξοπλισμός και υλικό στην περιοχή που πλήττεται

Νέα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν εν μέσω κορύφωσης των συνομιλιών

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Αισιόδοξος ο Ρούμπιο για συμφωνία παρά τα πλήγματα

Συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν: Πότε θα μεταφραστεί σε πτώση τιμών στην αντλία;

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι ενισχυμένες προσδοκίες για μια επικείμενη διπλωματική λύση επέφεραν αισθητή υποχώρηση στις διεθνείς αγορές