E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βραζιλία: Δολοφόνησε τον ομοφυλόφιλο γιο της κι έκαψε το πτώμα του

Καταδικάστηκε σε 25 χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 30/11/2019 | 12:55

Βραζιλία: Δολοφόνησε τον ομοφυλόφιλο γιο της κι έκαψε το πτώμα του

Σε 25 χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε μια γυναίκα από τη Βραζιλία, η οποία σκότωσε τον 17χρόνο γιο της επειδή ήταν ομοφυλόφιλος. Η 32χρονη Tatiana Lozano Pereira από τη Βραζιλία ομολόγησε πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 17χρονο γιο της Itaberli Lozano, μην μπορώντας να αποδεχθεί ότι ήταν γκέι.

Μάλιστα πριν σκοτώσει το παιδί της με τα ίδια της τα χέρια, είχε προσλάβει δύο κακοποιούς για να τον δολοφονήσουν αλλά απέτυχαν, σύμφωνα με την αστυνομία. Όπως γράφει η Daily Mail, επικαλούμενη βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα είχε από καιρό απορρίψει τον γιο της λόγω του σeξουαλικού του προσανατολισμού.

Η Pereira και ο γιος της, Itaberli Lozano, είχαν έναν μεγάλο καβγά στις 27 Δεκεμβρίου του 2016, που έκανε τον νεαρό να μετακομισει στο σπίτι που έμενε η γιαγιά του και ο θείος του. Επέστρεψε όμως δύο μέρες μετά, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη μητέρα του. Φαίνεται μάλιστα πως η Pereira προσπάθησε να τον δελεάσει για να επιστρέψει. Όταν μπήκε στο σπίτι του, ο έφηβος έπεσε σε ενέδρα από τη μητέρα του και δύο άνδρες που είχαν προσληφθεί για να τον χτυπήσουν επειδή ήταν γκέι.

Πρόθεση της μητέρας του (σύμφωνα με την απολογία της) ήταν να του δώσει ένα μάθημα. Όταν όμως ο άτυχος νεαρός έπεσε στο πάτωμα, η ίδια έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν. Οι άντρες αρνήθηκαν και τότε η Pereira πήρε το κουζινομάχαιρο και τον σκότωσε. Με τη βοήθεια του συζύγου της (πατριό του νεαρού), το πτώμα απομακρύνθηκε από το σπίτι σ΄ένα απομονωμένο σημείο, όπου και το έκαψαν.

Η αστυνομία βρήκε το καμμένο σώμα δύο μέρες μετά. Η Pereira για να δικαιολογήσει την απουσία του γιου της, είπε σ΄όλους ότι έφυγε από το σπίτι. Έφτασε μάλιστα να συμπληρώσει σχετική αναφορά στην αστυνομία.

Μιλώντας στην αστυνομία, ο θείος του Lozano, Dario Rosa, δήλωσε: “Είχε μια δουλειά, ήταν πολύ ευγενικός και ποτέ δεν μάλωνε με κανέναν. Είχε μόνο προβλήματα με τη μητέρα του, που δεν δεχόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος”.

Στη δίκη, η Pereira υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τον γιο της επειδή έφερε τους άντρες στο σπίτι και έκαναν ναρκωτικά, ενώ δήλωσε ότι δεν είχε θέμα με τη σeξουαλικοτητα του. Ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Λοζάνο απείλησε να την σκοτώσει.

Οι αρχές όμως αποκάλυψαν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Pereira είχε “προσλάβει” τους άνδρες κακοποιούς για να επιτεθούν στον γιο της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.10.2025
Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Κόσμος 04.10.2025
O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Κόσμος 04.10.2025
Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Κόσμος 04.10.2025
Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Ελλάδα 04.10.2025
Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός 04.10.2025
Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Ελλάδα 04.10.2025
Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Κόσμος 04.10.2025
Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος

Καρκινοπαθής πέθανε κάνοντας κλύσματα με καφέ, μέθοδος που υποστήριζε η συνωμοσιολόγος μητέρα της

Κόσμος Χτες
Η ιατροδικαστής σημείωσε ότι η νεαρή γυναίκα επηρεαζόταν από τις δικές της πεποιθήσεις, των γονιών της και ενός οικογενειακού φίλου – όλοι υπέρμαχοι των εναλλακτικών θεραπειών

Νέες δηλώσεις Γεωργιάδη για την υγεία του Πάνου Ρούτσι

Ελλάδα Χτες
Αμφισβητεί το ιατρικό ανακοινωθέν και ζητά δημοσιοποίηση εξετάσεων - Ανακοίνωση εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας ως απάντηση