Κρήτη: Μείωσαν την ποινή στον πατέρα που κακοποιούσε την 11χρονη κόρη του
Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη
Δημοσίευση 29/11/2019 | 17:10

Ένοχος κρίθηκε πατέρας που κατηγορείται για το βιασμό της ίδια του της κόρης μετά την ολοκλήρωση της δίκης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.
Ο δικηγόρος έκανε λόγο για ηθική ικανοποίηση της οικογένειας από την απόφαση του δικαστηρίου. Στον πατέρα επιβλήθηκε ποινή 12 ετών και 9 μηνών, καθώς του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.
Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος δικάστηκε και καταδικάστηκε πριν από δύο χρόνια από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου σε συνολική ποινή κάθειρξης 32 ετών, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες του βιασμού, της αιμομιξίας και της αποπλάνησης σε βάρος της κόρης του
Η δίκη της υπόθεσης συνεχίστηκε σε δεύτερο βαθμό. Μάλιστα, καταθέτοντας ως μάρτυρας της υπόθεσης, η 22χρονη σήμερα φοιτήτρια είχε μιλήσει ενώπιον της Έδρας για τα όσα φέρεται να βίωνε επί χρόνια στα χέρια του πατέρα της.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ιαπωνία: Υπάλληλοι φορούν στολές αρκούδας για να εκπαιδεύσουν κατοίκους στην αντιμετώπισή τους
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Οι ασιατικές μαύρες αρκούδες εισβάλλουν σε κατοικημένες περιοχές, έχουν κλείσει πάνω από 100 σχολεία και οι αρχές εκπαιδεύουν τους πολίτες στη χρήση όπλων.
Η στιγμή που ο Νίκο Γουίλιαμς δίνει το μετάλλιο του Μουντιάλ στη μητέρα του και η συγκλονιστική ιστορία πίσω από το βίντεο
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η εικόνα του Ισπανού ποδοσφαιριστή με τη μητέρα του έγινε viral μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου – Πίσω από τη συγκινητική στιγμή βρίσκεται μια οικογενειακή ιστορία επιβίωσης, κινδύνων και θυσιών
Αργεντινή: Συγκρούσεις με την αστυνομία μετά την ήττα της Εθνικής στους δρόμους του Μπουένος Αιρες
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ξέσπασε επεισόδια με την αστυνομία
Ουκρανία: 400 drones έπληξαν την περιοχή της Μόσχας στη μεγαλύτερη επίθεση του πολέμου
E-Daily 2.TopNews
20.07.2026
Πάνω από 400 μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξαπέλυσε η Ουκρανία εναντίον της περιφέρειας της Μόσχας, με τις ρωσικές Αρχές να παραδέχονται ζημιές σε υποδομές και δύο τραυματίες.
Τραγικό ατύχημα στην Κόνιτσα: Ηλικιωμένος βρέθηκε καρφωμένος σε σιδερένια κάγκελα
E-Daily 2.TopNews
20.07.2026
Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού με πυροσβέστες και ΕΚΑΒ στην Πουρνιά - οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται.
Μητέρα σκότωσε άνδρα που βρήκε κάτω από το κρεβάτι της 13χρονης κόρης της – Κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού
E-Daily 2.TopNews
20.07.2026
Η 36χρονη από το Μέμφις πυροβόλησε τον 20χρονο αφού τον έδιωξε έξω από το σπίτι, με τη νομιμότητα της πράξης της να παραμένει αμφισβητούμενη.
Οικογένεια έζησε 11 μέρες σε πολυτελές θέρετρο της Ισπανίας και έφυγε χωρίς να πληρώσει ‑ η σύλληψη έγινε στο αεροδρόμιο
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Η μητέρα της οικογένειας συνελήφθη την ώρα που επιβιβαζόταν στην πτήση επιστροφής, με την κατηγορία της απάτης για λογαριασμό 2.400 ευρώ σε ξενοδοχείο της Γκραν Κανάρια.
Τραγωδία στους πανηγυρισμούς για το Μουντιάλ: Νεκρός 13χρονος από κατάρρευση συντριβανιού στην Ισπανία
E-Daily 2.TopNews
20.07.2026
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη Σιουδάδ Ροδρίγο της επαρχίας Σαλαμάνκα, όταν υποχώρησε η ανώτερη πλατφόρμα λίθινου συντριβανιού γεμάτου κόσμο.
Παρέδες: Τα βίντεο που προκάλεσαν οργή μετά τον τελικό του Μουντιάλ 2026
E-Daily 3.Left
20.07.2026
Ο Αργεντινός μέσος έπιασε τον Έρικ Γκαρσία από τον λαιμό και χτύπησε τον Γκάβι με αγκώνα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα.
ΕΛ.Α.Σ.: Συγκροτήθηκε η Πολιτική Επιτροπή του κόμματος Τσίπρα – Ποιοι είναι τα 75 μέλη
E-Daily 2.TopNews
20.07.2026
Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης ορίστηκε ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης.
Σάλος στην Ιταλία: 43χρονος πέθανε μετά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς στη Μπολόνια
E-Daily 2.TopNews
20.07.2026
Ο άνδρας, μαροκινής καταγωγής, υπέστη καρδιακή ανακοπή αφού αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν στο έδαφος και χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού.
Μακάβριο εύρημα στο Ωραιόκαστρο: Σορός εντοπίστηκε κατά την κατάσβεση φωτιάς σε αυτοκίνητο στην Εγνατία
E-Daily 2.TopNews
20.07.2026
Η σορός αγνώστων στοιχείων βρέθηκε εκτός του οχήματος, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που επεκτάθηκε και σε χαμηλή βλάστηση.






