E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο‑σοκ από τη Βραζιλία: Ληστής πυροβολεί στο κεφάλι την ταμία

Προσοχή σκληρές εικόνες

Δημοσίευση 28/11/2019 | 08:39

Βίντεο‑σοκ από τη Βραζιλία: Ληστής πυροβολεί στο κεφάλι την ταμία

Σοκ προκαλεί το βίντεο με τη στιγμή του πυροβολισμού από πολύ μικρή απόσταση στο κεφάλι μιας 23 χρονης υπαλλήλους σε κατάστημα ρούχων στη Βραζιλία που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο.

Το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από την καταγγελιά συγγενών της 23χρονης Ρενάτα Ρανιέλ Αλμέιδα ότι ο άνδρας που άνοιξε πυρ ήταν ο πρώην σύντροφος της κοπέλας.

Τους ισχυρισμούς τους ενισχύουν οι εικόνες που έχει καταγράψει η καμέρα ασφαλείας καθώς στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας που παρουσιάστηκε ως ληστής να την πυροβολεί στο κεφάλι αφού η 23χρονη του έχει δώσει όλα τα χρήματα στο ταμείο και αφού δεν έχει αντιδράσει καθόλου.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο κρανοφόρος άνδρας έχει ζητήσει από τις άλλες τρεις υπαλλήλους να μετακινηθούν στο πίσω μέρος του καταστήματος στην περοχή Σάο Μιγκέλ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένοπλος άνδρας αφού πυροβόλησε την 23χρονη στη συνέχεια έφυγε με μια μοτοσικλέτα.

Ο πρώην σύντροφος της κοπέλας που νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση έχει ήδη ανακριθεί από την αστυνομία και αρνείται κάθε εμπλοκή του με την υπόθεση.

«Όπως φαίνεται στο βίντεο η νεαρή κοπέλα δεν αντιδρά και όμως ο εγκληματίας την πυροβολεί. Γι' αυτό πιστεύεται ότι ο άνδρας πηγε στο κατάστημα με σκοπό να την σκοτώσει» δήλωσε σε τοπική εφημερίδα εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.