E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Καφέ της Χαράς»: Η Βάλια δικηγόρος και ο Μανωλάκης αρραβωνιασμένος

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Δημοσίευση 27/11/2019 | 20:29

«Καφέ της Χαράς»: Η Βάλια δικηγόρος και ο Μανωλάκης αρραβωνιασμένος

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική του επιτυχία, το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση!

Ο Χάρης Ρώμας είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό την μεγάλη επιστροφή ενός από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ του ως σεναριογράφου στην ελληνική τηλεόραση. Ωστόσο, σήμερα, έρχεται η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή.

«Το Καφέ της Χαράς» επιστρέφει 15 χρόνια μετά το φινάλε και σε αυτό θα δούμε όλους τους πρωταγωνιστές του χωριού που τρέλανε τα μηχανάκια της τηλεθέασης, αλλά και νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στο Κολοκοτρωνίτσι.

Βίντεο: Που αφήσαμε το «Καφέ της Χαράς»

Στα τελευταία επεισόδια το μοντέρνο «καφέ της Χαράς» παραδίδεται στις φλόγες σε ένα περιστατικό που έχει όλες τις ενδείξεις ενός εμπρησμού. Ωστόσο οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Η Χαρά (Ρένια Λουϊζίδου) συνειδητοποιεί πως η σχέση της με τον οπισθοδρομικό Περίανδρο (Χάρη Ρώμα) δεν μπορεί να οδηγήσει πουθενά. Έτσι, βάζει τα πράγματά της στο αυτοκίνητό της, παίρνει και την κόρη της Βάλια και φεύγει από το Κολοκοτρωνίτσι, με τον δήμαρχο να τρέχει πίσω της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την σταματήσει.

Το «Καφέ της Χαράς» στο 2020

Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) έχει μεγαλώσει και είναι μια δικηγόρος. Η κόρη της Χαράς αποφασίζει να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για να ερευνήσει τον εμπρησμό που κατέστρεψε το καφέ της μητέρας της.

Εκεί, συναντά το δημαρχόπουλο, τον γιο του Περίανδρου, Μανωλάκη (Πάρις Σκαρτσολιάς), ο οποίος έχει μεγαλώσει και όλοι τον αποκαλούν φυσικά Μάνο. Ο παιδικός έρωτας της Βάλιας και του Μάνου στο «Καφέ της Χαράς» θα αναζωπυρωθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια. Στον έρωτα αυτό εναντιώνεται όχι μόνο ο αυστηρός πατέρας, Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας), αλλά και η φιλελεύθερη Χαρά. Άλλωστε, όσο η Βάλια λείπει στην Αθήνα, ο Μάνος αρραβωνιάζεται με μια άλλη γυναίκα.

Η Χαρά μπορεί να θέλει να πάρει την κόρη της και να φύγουν τρέχοντας, όμως η Βάλια όχι μόνο αποφασίζει να μείνει, αλλά και να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς».

Η νέα γυναικεία παρουσία στο «Καφέ της Χαράς»

Άλλο ένα πρόσωπο που έχει ακουστεί εδώ και καιρό ανάμεσα στο καστ της σειράς «Το Καφέ Της Χαράς» είναι η Ζέτα Δούκα. Μια νέα άφιξη στο Κολοκοτρωνίτσι φέρνει τα πάνω – κάτω, όχι μόνο στη ζωή του Περίανδρου αλλά και ολόκληρου του χωριού! Η Στέλλα, (Ζέτα Δούκα) μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα, θα διαταράξει την πολυπόθητη «Τάξη και Ηθική» και θα γίνει γρήγορα το καινούργιο κόκκινο πανί για τον Πώποτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New beginnings... Stay tuned! #kafetisxaras #15yearslater #tvseries #coming @ant1tv 👗 @nikolpanagiotou 💄 @lena88kar 💇‍♀️ #litsakotseli 📸 @dimbak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν και θα γίνονται σε φυσικούς χώρους στην Αττική αλλά και στο χωριό Καρυά Αργολίδας, το οποίο έχει ταυτιστεί με την εικόνα του περίφημου Κολοκοτρωνιτσίου! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr, ο ρόλος της Ρένιας Λουιζίδου στα νέα επεισόδια της σειράς παραμένει πρωταγωνιστικός. Ωστόσο, καθώς την περασμένη σεζόν η ηθοποιός βρισκόταν στο σίριαλ «Το Σόι Σου», συμφωνήθηκε να συμμετέχει σε ορισμένα μόνο επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς»

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το «Καφέ της Χαράς» της νέας εποχής αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με τη νέα χρονιά. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να δούμε το πρώτο επεισόδιο μέσα στις γιορτές και λίγο πριν μπει η Νέα Χρονιά. Άλλωστε, η σειρά έρχεται να σηματοδοτήσει και τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις τηλεοπτικές συχνότητες της χώρας την Πρωτοχρονιά του 1990.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: «Έβαλα μαγιό μετά την εγκυμοσύνη – Η κυτταρίτιδα είναι μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές μέσα από την «Super Κατερίνα» την εμπειρία μιας πρόσφατης φωτογράφισης με μαγιό που έκανε μετά τη γέννα

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις γορίλα μετά από οικογενειακό καβγά με τη σύντροφό του που έγιναν viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 13χρονος Kiyomasa κάθεται σε στάση στοχαστή και κοιτάζει μελαγχολικά έξω από το παράθυρο – Δείτε το βίντεο

Μίνα Αρναούτη: Πήρα αποζημίωση 39.000 ευρώ μετά από 17 χειρουργεία ενώ άλλοι 270.000 ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
«Ίσως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κοστολογούνται τελικά η ανθρώπινη ζωή, η υγεία, η αξιοπρέπεια και τα χρόνια που χάνει ένας άνθρωπος προσπαθώντας να ξανασταθεί όρθιος», αναφέρει

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέποντας πώς συμπεριφέρεται ο άντρας μου στην κόρη μου, τον ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Λύγισε η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα – Μούδιασαν Σεργουλόπουλος και Μελιτά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη νωρίτερα σήμερα (9/6) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.