E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Για τα μεροκάματα ο φονικός καβγάς των Πακιστανών

Ανήλικος ο ένας από τους δολοφόνους

Δημοσίευση 27/11/2019 | 12:50

Κρήτη: Για τα μεροκάματα ο φονικός καβγάς των Πακιστανών

Ραντεβού… θανάτου είχε δώσει η μεγάλη παρέα Πακιστανών που συνεπλάκη το βράδυ της Τρίτης στο Τυμπάκι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος άνδρας και ένας 29χρονος να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει συνολικά σε 17 συλλήψεις με τρεις εκ των συλληφθέντων να είναι οι φερόμενοι δράστες της ανθρωποκτονίας του 37χρονου.

Κρατούσαν από καδρόνια, μαχαίρια μέχρι και… σκεπάρνι

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι περίπου 20 άνδρες συναντήθηκαν σε κεντρικό δρόμο της περιοχής προκειμένου να λύσουν τις διαφορές που είχαν για τα μεροκάματα.

Οι λογομαχίες εξελίχθηκαν σε άγρια συμπλοκή με τους συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν καδρόνια, ξύλα ενώ βγήκαν μαχαίρια και… σκεπάρνια.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 37χρονος να δεχθεί μαχαιριά στο στήθος και να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σημείο ενώ ο 27χρονος δέχθηκε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον 27χρονο και τον μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι έρευνες των αρχών

Μετά την άγρια συμπλοκή οι συμμετέχοντες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι άνδρες της αστυνομίας που κλήθηκαν στην περιοχή ξεκίνησαν τις έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν και εντόπισαν τους εμπλεκόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν συλληφθεί τρεις Πακιστανοί – ένας ανήλικος, ένας 31χρονος κι ένας 39χρονος – που κατηγορούνται για τον θάνατο του 37χρονου ενώ παράλληλα συνελήφθησαν 14 ακόμα άνδρες για τη συμμετοχή τους στην αιματηρή συμπλοκή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο «κόκκινο» η κίνηση: Μεγάλη η έξοδος των εκδρομέων, μποτιλιαρίσματα σε Κηφισό, Αθηνών‑Κορίνθου και Αττική Οδό

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Μεγάλες καθυστερήσεις στο οδικό δίκτυο - Αυξημένη η κίνηση εν όψει Σαββατοκύριακου  και στο λιμάνι του Πειραιά - Δυσχέρεια στην κυκλοφορία και στην Πανεπιστημίου λόγω τροχαίου

Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα προσλαμβάνει ‑ δείτε ποιες θέσεις ανοίγουν και τι μισθούς προσφέρουν

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Εννέα θέσεις εργασίας με αποδοχές έως 48.225 δολάρια ετησίως ανακοίνωσε η διπλωματική αποστολή των ΗΠΑ στην Αθήνα, με προθεσμίες που εκπνέουν από τον Ιούλιο έως τα τέλη Αυγούστου 2026.

ΔΥΠΑ: Ποιοι άνεργοι δικαιούνται επιδότηση μισθού έως 1.250 ευρώ και πώς μπορούν να υποβάλουν αίτηση

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η ΔΥΠΑ ανοίγει 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους με διετείς συμβάσεις, πλήρη ασφάλιση και δυνατότητα συμπλήρωσης ενσήμων για συνταξιοδότηση.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός που απηύθυνε ο Κακλαμάνης

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο Νικήτας Κακλαμάνης συγκλόνισε με τον επικήδειο λόγο του στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού, εκπληρώνοντας παράλληλα και την τελευταία της επιθυμία.

Ρωγμές στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό: Τι αποκάλυψε ο καθηγητής Λέκκας για τα γεωλογικά προβλήματα

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Ο καθηγητής γεωλογίας Ευθύμης Λέκκας μίλησε στην ΕΡΤ για τα γεωλογικά ζητήματα που δεν είχαν επισημανθεί στις αρχικές μελέτες, ενώ οι κάτοικοι της Κυψέλης ζητούν έγγραφες εγγυήσεις για τη στατική επάρκεια των κτιρίων τους.

Ποια ήταν η Νάκυ Αγάθου που έφυγε από τη ζωή και έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η πρωτοπόρος τηλεπαρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών.

Σε μαρούλι αλυσίδας fast food οφείλεται το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική» διάρροια

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Πάνω από 1.600 κρούσματα κυκλοσπορίασης σε πέντε αμερικανικές πολιτείες έχουν συνδεθεί με κατανάλωση φαγητού από την αλυσίδα ταχυφαγείων, με το FDA να εκδίδει προειδοποίηση και την εταιρεία να προχωρά σε άμεση απόσυρση προϊόντος.

Ποιες γωνίες λήψης απαγόρευσαν EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου για τους αθλητές

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Νέες κατευθυντήριες γραμμές από EBU και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου θέτουν περιορισμούς σε 13 γωνίες λήψης για να αντιμετωπιστεί η σeξουαλικοποίηση των αθλητριών στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Xάπι κατά της παχυσαρκίας μόλις πήρε το «πράσινο φως» στην Ευρώπη

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε για πρώτη φορά αγωνιστή GLP-1 σε μορφή χαπιού για τη διαχείριση του σωματικού βάρους σε ενήλικες με παχυσαρκία.

Μουντιάλ 2026: Ποιοι παίζουν στον μεγάλο τελικό και πού θα τον δείτε

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Το πρόγραμμα του μικρού και του μεγάλου τελικού, με ώρες και κανάλια μετάδοσης για το ελληνικό κοινό.

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γεροβασίλη, Καλαματιανός, Ζαμπάρας

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Με την αποχώρηση Γεροβασίλη, Ζαμπάρα και Καλαματιανού, ο ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώνεται στους 11 βουλευτές - ισόπαλος με την Ελληνική Λύση.

Η Γαλλία νομιμοποίησε το «δικαίωμα στον θάνατο» και τι προβλέπει ο νέος νόμος

E-Daily 2.TopNews 17.07.2026
Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε με οριακή πλειοψηφία νόμο που επιτρέπει την «βοήθεια στον θάνατο» για ανίατα ασθενείς, υπό αυστηρές προϋποθέσεις.