E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χαμός σε μπαρ στο Μανχάταν: Αγριο ξύλο σε γνωστή ηθοποιό και μοντέλο

Ξυλοκοπήθηκε άγρια μαζί τον συνοδό της

Δημοσίευση 27/11/2019 | 08:16

Χαμός σε μπαρ στο Μανχάταν: Αγριο ξύλο σε γνωστή ηθοποιό και μοντέλο

Μία βραδυνή έξοδος και ένα ποτό σε μπαρ στο Midtown του Μανχάταν, λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή στη γνωστή ηθοποιό και μοντέλο Τζένιφερ Αγκοστίνι, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από μαύρους θαμώνες, μαζί με τον συνοδό της, το επίσης μοντέλο Prendinellys Garcia.

Η 43χρονη ηθοποιός και ο 47χρονος συνοδός της, ο οποίος είναι μοντέλο κοστουμιών, δέχθηκαν αρχικά ρατσιστική επίθεση, με ακατονόμαστε εκφράσεις και βρισιές για το λευκό τους δέρμα. Το ζευγάρι είχε βγει το Σάββατο για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός φίλου τους, αλλά αντί για σαμπάνια, τούρτα και χορό, κατέληξαν στο νοσοκομείο με ορούς και μέσα στα αίματα.

Στο ζευγάρι επιτέθηκε ένα γκρουπ 10 με 15 ατόμων. Αρχικά τους έβρισαν, αλλά όταν η Τζένιφερ Αγκοστίνι και ο φίλος της θέλησαν να απομακρυνθούν, άρχισαν να τους κτυπούν με μανία στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η 43χρονη ηθοποιός, που έχει κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά και θα έχει γυρίσματα από τον Μάρτιο, δήλωσε ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, που θα υποχρεωθεί να προβεί σε έναν αριθμό πλαστικών επεμβάσεων, ώστε να επανέλθει και να μπορεί να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«'Επεσα κάτω και τουλάχιστον οκτώ άτομα με κτυπούσαν με κάθε τρόπο», δήλωσε στο δικαστήριο του Μανχάταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στη Βρετανία: Τον σκότωσε με μια γροθιά ‑ Σκληρό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 28χρονος Ντίλαν Μαξγουελ κατηγορείται για τον θάνατο του 25χρονου Λουκ Τόμπσον, πατέρα τριών παιδιών, μετά από μια επίθεση στις 19 Νοεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο νικητής του φετινού MasterChef

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Εννέα χρόνια στο Αμστερνταμ πριν το ριάλιτι μαγειρικής - Η σύντροφός του και η ζωή στο εξωτερικό

Μυλοπόταμος: Ποιος εντόπισε νεκρό τον 32χρονο που αναζητούνταν από τους οικείους του

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά από ιατροδικαστική εξέταση, καθώς η Αστυνομία δεν εντοπίζει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Γιαγιά δηλητηρίασε και μαχαίρωσε τα 4 εγγόνια της μέχρι θανάτου ‑ «Δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Η ηλικιωμένη φέρεται να εξαγριώθηκε όταν ο πρώην σύζυγος της κόρης της απέκτησε προσωρινή επιμέλεια των παιδιών

Μήνυση κατά 18 influencers από την Επιτροπή Παιγνίων για διαφήμιση παράνομου τζόγου ‑ Είχαν πάνω από 3 εκατ. followers

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Οι περισσότεροι από τους followers ήταν ανήλικοι, είπε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ, Αντώνης Βαρθολομαίος

Πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια του και τώρα αντιμετωπίζει εφιάλτη ‑ «Μην πάτε στην Τουρκία. Μην αφήσετε να ...»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 47χρονος Βρετανός ξόδεψε 3.900 λίρες για smile makeover στην Τουρκία και τώρα καλείται να πληρώσει έως 40.000 λίρες για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Μουντιάλ 2026: Πρωτιά για Ολλανδία, πρόκριση για Ιαπωνία‑Σουηδία και ιστορική Ακτή Ελεφαντοστού

Αθλητικά Νέα 26.06.2026
Η Ολλανδία καθάρισε την Τυνησία και πήρε την κορυφή του ομίλου, Ιαπωνία και Σουηδία προκρίθηκαν χέρι-χέρι, ενώ Εκουαδόρ και Ακτή Ελεφαντοστού πανηγύρισαν μεγάλες νίκες και εισιτήριο για τους «32».

«Επικήρυξαν» τον λαγοκέφαλο – Όλα τα μέτρα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε πιλοτική δράση θήρευσης του επικίνδυνου ψαριού σε Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, με αμοιβή στους αλιείς 5,33 ευρώ το κιλό.

Συναγερμός για τα ναρκωτικά στην Ελλάδα: Η νέα ουσία που ανησυχεί τις Αρχές

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο τρόπος διακίνησης που άλλαξε και οι κυρίαρχες ουσίες στην ελληνική αγορά

Δολοφονία 15χρονου στην Καλλιθέα: Τι κατέθεσε στην αστυνομία ο 17χρονος δράστης

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Οι Αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν με σαφήνεια τα κίνητρα της διαμάχης που οδήγησε στη δολοφονική επίθεση

Βενεζουέλα: Ανθρωποι σκάβουν μέσα στα ερείπια με γυμνά χέρια, 24 και πλέον ώρες μετά τον σεισμό

Κόσμος 26.06.2026
Οι άνθρωποι στη Βενεζουέλα σκάβουν ακόμα μέσα στα ερείπια με γυμνά χέρια για τον εντοπισμό επιζώντων

Θύελλα αντιδράσεων για την παραλία όπου άντρες ‑ γυναίκες κάνουν μπάνιο χωριστά

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ένα ζευγάρι από το Μιλάνο πυροδότησε σφοδρή αντιπαράθεση στην Τεργέστη