E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Αντζελα Δημητρίου απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη

«Τι είμαστε; Πανηγύρι»;

Δημοσίευση 26/11/2019 | 15:15

Η Αντζελα Δημητρίου απαντά στον Γιώργο Τσαλίκη

H Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ANT1 και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από το σχήμα με τον Γιώργο Τσαλίκη, λίγο πριν την πρεμιέρα.

«Να το κλείσουμε το θέμα. Έγινε μια συμφωνία με το 4711 με τον επιχειρηματία. Είχα κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να εμφανιστώ εκεί γιατί είναι μέσα στη νεολαία. Δεν έγινε όπως συμφωνήσαμε και αποσύρθηκα από το σχήμα και μετά έγινε η πρόταση από τη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν χάνεται. Αλλά δε θέλω να κάνουν χρήση του ονόματος μου για να ανεβαίνουν παραπάνω. Εγώ δεν εκμεταλλεύτηκα κανένα όνομα, ανέβηκα με την αξία μου. Μίλησα με τον επιχειρηματία και είπα πως δεν συμφωνώ. Ούτε καν ήρθε στο ραντεβού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είπε. Δεν είναι το θέμα η αφίσα, αλλά η τοποθέτηση που κάνεις σε έναν καλλιτέχνη. Πιστεύω ότι δεν μετράει τόσο η μαρκίζα.

Στην αρχή είχαν πει πως θα είμαι γκεστ. Και μετά είπαν πως δε θα είμαι γκεστ και θα βγαίνω και με τον Τσαλίκη. Η συμφωνία μου ήταν να βγω 35 λεπτά πρόγραμμα, να βγω μετά με τον κύριο Τσαλίκη και μετά να κλείσω εγώ. Η δική μου συμφωνία δεν ήταν γκεστ. Και θα ήταν και μεγάλη του τιμή, γιατί πρώτη φορά θα δούλευε με έναν καλλιτέχνη που έχει στην πλάτη του 40 ολόκληρα χρόνια.

Με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και μίλαγε πολύ άσχημα. Στο θέατρο του είπα “γειά σου Γιώργο”. Τι άλλο να του πω; Δεν μου είπε κανένας για φωτογραφία. Βγήκε και μίλησε για μένα. Δεν έπρεπε να βγει καθόλου. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείς έναν καλλιτέχνη για να ανέβει το όνομα σου ή το μαγαζί σου. Αν το έπαιρνα διαφορετικά θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο και να του πω να μην ξανααναφέρει ποτέ το όνομά μου. Το σταμάτησα και ήμουν κυρία. Δε χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου για να ανέβεις παραπάνω. Δεν έπρεπε να κάνουμε δυο αφίσες; Τι είμαστε; Πανηγύρι; Ο Γιώργος δεν ήρθε σε κανένα ραντεβού. Ήρθε μόνο στη φωτογράφιση» είπε, μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O oνειρικός γάμος της Lilly Collins

Celebrity Stories 03.01.2026
Η Lilly φορούσε μια εκπληκτική δαντελένια δημιουργία της Ralph Lauren

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

Celebrity Stories 03.01.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

Celebrity Stories 03.01.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον αρραβώνα της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αισθάνομαι τυχερή»

Tabloid Χτες
Για τον επικείμενο γάμο της το 2027 με τον γιο του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, μίλησε η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη της στο United Cup

Η Μισέλ Φάιφερ πόζαρε χωρίς μακιγιάζ στα social media

Social Χτες
Δείτε το στιγμιότυπο που μοιράστηκε η 67χρονη ηθοποιός

Will Smith: Μουσικός τον κατηγορεί για σeξουαλική παρενόχληση – Τι αναφέρεται στη δικογραφία

Tabloid Χτες
O δικηγόρος του Will Smith αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες

«Έχει αδικηθεί στην καριέρα του»: Η Καίτη Γαρμπή μιλά για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξηγεί γιατί η δισκογραφική κατεύθυνση εμπόδισε το κοινό να γνωρίσει τον πραγματικό Διονύση Σχοινά!

Εριέττα Κούρκουλου: «Όλοι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας»

Tabloid Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση για οικογένεια, αποδοχή και αγάπη!

Χάρης Βαρθακούρης: Τραγούδησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με την 13χρονη κόρη του, Λιόνα

TV Buzz Χτες
«Είδες τι έκανε το DNA έβγαλε και άλλη», είπε ο Γιάννης Πάριος

«Αστραψε και βρόντηξε» η Μελάνια σε μοντέλα ‑ υποψήφιες «νύφες» που φωτογράφιζαν κρυφά τον γιο της Μπάρον

Tabloid Χτες
Οι προειδοποιήσεις της μαμάς Μελάνια στα δύο νεαρά μοντέλα που «έβαλαν στο μάτι» τον μοναχογιό της