E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: «Όταν ξύπνησα ο κατηγορούμενος ήταν πάνω μου»

Ο ηθοποιός αρνείται την κατηγορία του βιασμού

Δημοσίευση 25/11/2019 | 17:35

Υπόθεση βιασμού ταξιτζή: «Όταν ξύπνησα ο κατηγορούμενος ήταν πάνω μου»

Τη δική του αλήθεια για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου του 2018, στο πάρκο πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, ο οδηγός ταξί ο οποίος φερεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από 30χρονο ηθοποιό.

Ο 28χρονος οδηγός αφηγήθηκε με λεπτομέρειες τη συνάντηση του με τον ηθοποιό, στο κέντρο της Αθήνας, όταν εκείνος τον κάλεσε για να τον μεταφέρει με το ταξί του. Ο νεαρός, ξεσπώντας σε λυγμούς, είπε πως έμαθε ότι έπεσε θύμα βιασμού την επόμενη ημέρα όταν εξετάστηκε από ιατροδικαστή καθώς, όπως καταγγέλλει, ο ηθοποιός τον νάρκωσε.

Ο μάρτυρας, ο οποίος παρίσταται ως πολιτική αγωγή στη δίκη , κατέρρευσε όταν στο άκουσμα της περιγραφής του ότι βρέθηκε σχεδόν γυμνός μέσα στο ταξί του με τον κατηγορούμενο να τον αγγίζει, η μητέρα του ξέσπασε σε κλάματα μονολογώντας «αγόρι μου, παιδί μου».

Το δικαστήριο διέκοψε και ο νεαρός έσπευσε να την παρηγορήσει κλαίγοντας. «Ωραία παράσταση» ήταν η φράση που ακούστηκε από τα χείλη των φίλων του ηθοποιού που βρέθηκαν στο ακροατήριο.

Μητέρα: Γελάει, πώς δεν σε έστειλε στο θάνατο... Γελάνε Θεέ μου... θα το ‘χα στο χώμα το παιδάκι μου. Κοροϊδεύουν κιολας. Να μην το ζήσει άλλη μάνα αυτό...

Ακροατήριο: Ωραία η παράσταση...

Οδηγός: Ποιος το είπε αυτό ρε. Θα μου μείνει στα χέρια...

Ο 30χρονος ηθοποιός, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία του βιασμού, κρατούσε σημειώσεις για να απαντήσει στη συνέχεια, όπως διευκρίνισε, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειξε να δυσανασχετεί και να γελά ειρωνικά.

«Από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκα την κατοχή ναρκωτικών για ίδια χρήση. Την κατηγορία του βιασμού την αρνούμαι κατηγορηματικά, επίσης, από την πρώτη στιγμή» ανέφερε ο κατηγορούμενος όταν με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, κλήθηκε να τοποθετηθεί επί της κατηγορίας. Στο πλευρό του βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Σπ. Μπιμπίλας, που έχει προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά και ο Γρ. Βαλιανάτος.

«Ειμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο»
Ο νεαρός οδηγός κατέθεσε πως θεωρεί ότι ο κατηγορούμενος τον «διάλεξε» όταν τον κάλεσε για την κούρσα χρησιμοποιώντας γνωστή εφαρμογή στην οποία υπάρχει φωτογραφία του ταξιτζή .

«Μπορούσε να διαλέξει κάποιον πιο κοντινό» είπε με τον κατηγορούμενο ηθοποιό να αντιδρά λέγοντας: «Στα τρία λεπτά ήσουν, ο πιο κοντινός». «Ήταν εννέα λεπτά απόσταση. Υπήρχε κοντινότερος ηλικιωμένος ταξιτζής» απάντησε ο 28χρονος οδηγός.

Ο νεαρός οδηγός κατέθεσε πως ενώ οδηγούσε ο κατηγορούμενος του έκανε ερωτήσεις ερωtικής φύσεως, που ο ίδιος επιχείρησε να σταματήσει, ενώ αναφέρθηκε και σε στάση που έκαναν έξω από κατάστημα sex shop, όπου ο ηθοποιός, σύμφωνα με τη μαρτυρία, προχώρησε σε αγορές. Ο μάρτυρας επέμεινε στην καταγγελία του ότι ο κατηγορούμενος έριξε κάποιο ναρκωτικό στον καφέ που είχε μέσα στο ταξί του την ώρα που είχαν σταματήσει σε ταχυφαγείο στο κέντρο της Αθήνας.

Αναφερόμενος στον τελικό τους προορισμό, τον οποίο όπως κατέθεσε δεν γνώριζε από την αρχή, ο 28χρονος είπε πως ενώ βρίσκονταν σε απομονωμένο σημείο, ο ίδιος δεν ένιωσε καλά και ξάπλωσε ρίχνοντας πίσω το κάθισμα του οδηγού.

«Νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου είχε ρίξει χυμούς της ζούγκλας και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο» υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Ξυπνώντας είχα την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω την ανάγκη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όταν ξύπνησα ο κατηγορούμενος ήταν ξάπλα πάνω στο δεξί μου στήθος, αισθησιακά μου τσίμπαγε τη ρώγα και είχα ξεκούμπωτο πουκάμισο και παντελόνι. Φάνηκε να το ευχαριστιέται. Του είπα ως εδώ φτάνει. Θέλω να πάω σπίτι μου. Πες μου που θέλεις να σε πάω...».

Η αποκάλυψη της αλήθειας μετά την εξέταση από τον ιατροδικαστή ο οποίος αποφάνθηκε ότι «υπήρξε παραβίαση από θλών όργανο» ήταν μεγάλο σοκ για τον ίδιο που μέχρι εκείνη την ώρα πίστευε ότι ο κατηγορούμενος αποπειράθηκε να τον ληστέψει. «Δεν είχα καταλάβει τι έχει συμβεί ήμουν υπό την επήρεια ουσιών. Αλλιώς θα του έσπαγα τα μούτρα. Είμαι στρέιτ, καθαρό αρσενικό και δεν δέχομαι από κανέναν να μου πει το αντίθετο. Μετά ήθελα να με κλειδώσουν σε ένα κελί με εκείνον και να τον φάω ζωντανό» ανέφερε, λέγοντας ότι ο κατηγορούμενος λιποθύμησε, ενώ έπινε κάτι από ένα μπουκαλάκι, και έτσι κατέληξαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

«Ήταν σαν σακί, σαν άψυχη κούκλα»
Στην κατάθεση του ο φίλος του οδηγού περιέγραψε την στιγμή που τον αντίκρισε όταν τον βρήκε, εκείνο το βράδυ, στο νοσοκομείο.

«Τον είδα να κάθεται στα σκαλοπάτια, το μάτι του ήταν χαμένο , δεν μπορούσε να κινηθεί. Στην αρχή δεν με αναγνώρισε. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον του έριξαν κάτι στον καφέ. Ήταν σαν σακί σαν άψυχη κούκλα. Δεν μου είπε τι είχε συμβεί. Προσπαθούσε να θυμηθεί μου έλεγε ότι υποφέρει, πονάει» είπε και συμπλήρωσε πως είδε και τον κατηγορούμενο να βγαίνει από το ταξί συνοδεία αστυνομικών. «Είχε την εικόνα τυπικού χρήστη» ανέφερε χαρακτηριστικά .

Πολλές φορές η ατμόσφαιρα φορτίστηκε από τα κλάματα του οδηγού ταξί και της μητέρας του που ακούγονταν μέσα στη δικαστική αίθουσα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου διαμαρτυρήθηκε με έντονο ύφος ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία μέσα σε κλάματα με την πολιτική αγωγή να απαντά: «Θα μας απαγορεύσετε να κλαίμε;».

Συνήγορος Πολιτικής αγωγής: Προσβάλλετε βάναυσα το θύμα

Συνήγορος υπεράσπισης: Ποιος είναι το θύμα θα δούμε...

«Πιστεύω ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών»
Τα κομμάτια του παζλ των γεγονότων ήρθε να συμπληρώσει με τη μαρτυρία του ο φύλακας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου όπου βρέθηκαν οι δυο άνδρες.

Μιλώντας για τον οδηγό ταξί είπε πως ήταν εκτός εαυτού και όταν του ζήτησε να απομακρύνει το ταξί από την είσοδο εκείνος τον έβρισε χυδαία και τον χτύπησε. «Ήταν σε υπερένταση. Πιστεύω ότι ήταν υπό την επήρεια ουσιών» είπε συμπληρώνοντας ότι αργότερα όταν ηρέμησε του ζήτησε συγγνώμη. Αναφερόμενος δε στον κατηγορούμενο περιέγραψε πως ήταν αναίσθητος στο κάθισμα του συνοδηγού. «Όταν ήρθε η αστυνομία με τα χίλια ζόρια κατάφεραν να τον βγάλουν έξω» τόνισε και υποστήριξε πως από την τσέπη του ηθοποιού ένας αστυνομικός αφαίρεσε ένα μπουκαλάκι και το πέταξε .

Η αναφορά αυτή προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση καθώς το συγκεκριμένο μπουκαλάκι φέρεται να περιείχε διεγερτικό και στάθηκε αφορμή για τις αιτιάσεις των συνηγόρων που καταγγέλλουν πλημμελή προδικασία η οποία ωστόσο, όπως λένε, δεν μπορεί να αποδοθεί στον κατηγορούμενο.

Ο αστυνομικός που πρώτος είδε στο νοσοκομείο τον ηθοποιό και τον οδηγό ταξί κατέθεσε πως κανένας από τους δυο δεν ήταν καλά. «Και οι δυο είχαν πάρει ναρκωτικά» τόνισε.

Η δίκη συνεχίζεται στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Ξεκινά στο Εφετείο η δίκη για τρεις βιaσμούς ανηλίκων

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Ο άλλοτε επικεφαλής του Εθνικού είναι αντιμέτωπος με την πιθανότητα αυστηρότερης ποινικής μεταχείρισης αφού έγινε δεκτή η εισαγγελική έφεση

Έκρηξη στο OPEN: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα η Μίνα Καραμήτρου

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η δημοσιογράφος χτύπησε στο χέρι και στο πόδι ενώ φέρει εκδορές σε όλο της το σώμα

Μουντιάλ 2026: Αγγλία – Κροατία 4‑2: Θρίαμβος σε ματσάρα στο Ντάλας, όλα τα γκολ

Αθλητικά Νέα 18.06.2026
Η Αγγλία ξεκίνησε με τρίποντο το Μουντιάλ 2026, επικρατώντας 4-2 της Κροατίας σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και αμφίρροπη εξέλιξη.

Ηράκλειο: Γυναίκα επιτέθηκε σε ψυχολόγο μέσα σε δημόσια δομή – Την χτύπησε και της τράβηξε τα μαλλιά

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν στην επίθεση

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ποιο «πρόσωπο‑κλειδί» εξέτασε ξανά η Αστυνομία

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Σαρωτική έρευνα από μηδενική βάση διεξάγουν οι Αρχές στα Χανιά, επιστρέφοντας στο σπίτι της αγνοούμενης και ακολουθώντας βήμα-βήμα την τελευταία της διαδρομή.

«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, δεν θα σταματήσω μέχρι να σας καταστρέψω όσο ζω»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Βουλευτής που αποχώρησε από το κόμμα του Ράμα καταγγέλλει απειλές κατά της οικογένειάς της

Aδιανόητο ‑ Το τραγικό φινάλε μιας 15χρονης μετά από επικίνδυνο challenge στα social media

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η ανήλικη υπέστη αλλεπάλληλες επιληπτικές κρίσεις και στη συνέχεια καρδιακή ανακοπή

Υπέγραψαν τη συμφωνία ηλεκτρονικά ΗΠΑ και Ιράν

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
H συμφωνία έχει πλέον τεθεί σε ισχύ

Γρατσία για γυναικοκτονίες: «Η αξία του ανθρώπου είναι ίδια ανεξαρτήτως φύλου»

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Η Μαρία Γρατσία από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού ερωτηθείσα αν αναγνωρίζει τον όρο «γυναικοκτονία», απέφυγε να τον υιοθετήσει

Γιατί μυρίζει άσχημα το air condition στο αμάξι; Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι οδηγοί

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Μια καθημερινή συνήθεια λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να γεμίσει η καμπίνα με μούχλα και δυσάρεστες οσμές - και οι περισσότεροι οδηγοί δεν το γνωρίζουν.

Βόλος: 14χρονη κατήγγειλε τους γονείς της για βία και αρνείται να επιστρέψει στο σπίτι

E-Daily 2.TopNews 18.06.2026
Αρνήθηκαν ότι άσκησαν βία στο παιδί τους και υποστήριξαν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες