E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γηρυόνης: Ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής ‑ Ανεμοι ως 9 μποφόρ

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/11/2019 | 20:52

Γηρυόνης: Ισχυρές καταιγίδες από το απόγευμα της Κυριακής ‑ Ανεμοι ως 9 μποφόρ

Νεφώσεις σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, αρχικά με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, αναμένονται την Κυριακή. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν τοπικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ σημαντική επιδείνωση του καιρού θα υπάρξει από αργά το βράδυ και από τα νοτιοδυτικά με ισχυρότατες βροχές και καταιγίδες.

Αυξημένη πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει από το βράδυ για τα νοτιότερα τμήματα της χώρας. Πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα επικρατήσουν από αργά το βράδυ στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 13 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 16, στην Ήπειρο και στην Κεντρική Ελλάδα από 7 έως 18 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 20 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από τις απογευματινές ώρες στα 6 με 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σημαντική ενίσχυση αργά το βράδυ σε θυελλώδεις 8 μποφόρ και τη νύχτα τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ και από τις βραδινές ώρες θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες από το απόγευμα. Τις νυχτερινές ωστόσο ώρες προς τη Δευτέρα, θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδευτούν από πολύ ενισχυμένους ανέμους και ενδεχομένως πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και από αργά το βράδυ νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 12 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από αργά το απόγευμα και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μοναδική σύμπτωση στην Πάτρα: Αδελφές γέννησαν την ίδια ημέρα αγόρια με το ίδιο βάρος, η ανάρτηση από τη μαιευτήρα

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Οι δύο αδελφές είχαν μείνει έγκυες με διαφορά λίγων ημερών, όπως γράφει η μαιευτήρας που έφερε στον κόσμο τα δύο αγόρια

Βγήκε από τη μονάδα εγκαυμάτων η Αφροδίτη Νέστορα – Συνεχίζονται οι έρευνες

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Την Πέμπτη η κηδεία της Βάγιας Νέστορα

Η στιγμή που καταρρέει η οροφή πολυκαταστήματος στο Νιου Τζέρσεϊ ενώ βρίσκονται μέσα 27 άνθρωποι

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Τμήμα της οροφής υποχώρησε λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης - Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, αν και εγκλωβίστηκαν προσωρινά δύο άτομα

ΗΠΑ ‑ Βέλγιο 1‑4: Ο Ντε Κετελάρε διέλυσε το American Dream

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Τα όνειρα των Αμερικανών για πρόκριση στα προημιτελικά έσβησαν στο Σιάτλ - το Βέλγιο πέρασε στους «8» με σπουδαία ατομική εμφάνιση του Ντε Κετελάρε

Microsoft: Ξεκινά νέες απολύσεις λόγω ΑΙ

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Το μεγαλύτερο μέρος των περικοπών αφορά το τμήμα Xbox, που βρίσκεται σε διαδικασία ριζικής αναδιοργάνωσης υπό τη νέα CEO, Asha Sharma

Στενά του Ορμούζ: Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από άγνωστο βλήμα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Η επίθεση έγινε 8 ναυτικά μίλια (14 χιλιόμετρα) ανατολικά από τη Λίμα, στο σουλτανάτο του Ομάν

Αίγιο: Τα επόμενα βήματα των Αρχών μετά το «αδιέξοδο» των ερευνών

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σε νέες αναλύσεις κινητών τηλεφώνων και ψηφιακών μέσων θα προχωρήσουν οι αρχές

Ανθρωποειδές ρομπότ «χάνει τον έλεγχο» και «επιτίθεται» σε εργαζομένους!

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Τρόμαξε τους χρήστες του διαδικτύου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δάκρυα στο «αντίο» του από τα Μουντιάλ μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Η ήττα με 1-0 στη φάση των «16» έκλεισε το κεφάλαιο των Παγκοσμίων Κυπέλλων για τον 41χρονο Πορτογάλο - «Έδωσα τα πάντα, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και φεύγω με τη συνείδησή μου καθαρή», δήλωσε μετά τον αποκλεισμό

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανδρας από τη Γκαμπόν μαχαίρωσε αντρα στο Μιλάνο, «Να μη βγει ποτέ από τη φυλακή»

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σκληρές εικόνες από τη στιγμή που ο Λαμίν Σαϊντιλί επιτίθεται στο θύμα του και τον μαχαιρώνει 20 φορές τραυματίζοντάς τον - Να μη βγει ποτέ από τη φυλακή, δήλωσε ο Σαλβίνι