E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Victoria`s Secret: Τέλος εποχής για τα «αγγελάκια» ‑ Ακυρώνεται το ετήσιο σόου

Πέρσι τα νούμερα τηλεθέασης της παρουσίασαν ιστορικό χαμηλό, ενώ παράλληλα αυξήθηκε ένα κύμα κριτικής

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 23/11/2019 | 08:39

Victoria`s Secret: Τέλος εποχής για τα «αγγελάκια» ‑ Ακυρώνεται το ετήσιο σόου

Η δημοφιλής μάρκα γυναικείων εσωρούχων Victoria's Secret ακύρωσε την ετήσια επίδειξη μόδας της, λόγω των όλο και χαμηλότεων ποσοστών τηλεθέασης και της αυξανόμενης κριτικής κατά της εκδήλωσης. Το δημοφιλές σόου, το οποίο έλαβε χώρα για πρώτη φορά το 1995, έγινε γρήγορα μία εμβληματική εκδήλωση της σύγχρονης ποπ κουλτούρας, τραβώντας τα βλέμματα εκατομμυρίων θεατών ετησίως.

Εντούτοις, η περασμένη χρονιά είχε έντονα αρνητικό πρόσημο για το μεγάλο event, καθότι τα νούμερα τηλεθέασης της παρουσίασαν ιστορικό χαμηλό, ενώ παράλληλα αυξήθηκε ένα κύμα κριτικής, το οποίο έκανε λόγο για μία εκδήλωση σεξιστική, ξεπερασμένη και κλειστή στη διαφορετικότητα.

Η μητρική εταιρεία της μάρκας εσωρούχων, L Brands, ανέφερε σχετικά μέσω ενός κορυφαίου στελέχους της, ότι είναι καιρός να «εξελίξει» τη διαφημιστική στρατηγική της, τονίζοντας ωστόσο, ότι τα συγκεκριμένα σόου αποτελούν μία «σημαντική πλευρά της μάρκας και ένα εντυπωσιακό επίτευγμα στον τομέα της διαφήμισης».

Στην ετήσια εκδήλωση κάθε χρόνο συμμετείχαν μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου, όπως η Τάιρα Μπανκς η Μπέλα Χαντίντ, η Χάιντι Κλουμ και η Μιράντα Κερ, με τη συμμετοχή τους σε αυτή να είναι καθοριστική για την εξέλιξη που είχε η καριέρα τους.

Πέραν των σημαντικών πτώσεων στις πωλήσεις για τη Victoria's Secret, απόρροια των μεταβαλλόμενων τάσεων της μόδας, το δημοφιλές brand βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο διάφορων δημόσιων αντιπαραθέσεων, με αποτέλεσμα να λάβει αρκετή «αρνητική δημοσιότητα».

Ενδεικτικά, πέρυσι, μία συνέντευξη στη Vogue του τότε επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ του brand, Εντ Ράζεκ, προκάλεσε έντονες δημόσιες αντιδράσεις, καθότι το στέλεχος δήλωσε ότι δεν θα επιθυμούσε τη συμμετοχή διεμφυλικών μοντέλων στις εκδηλώσεις της μάρκας. Μετά τη δημόσια κατακραυγή, ο Ράζεκ τελικώς απολογήθηκε για τα λεγόμενα του και εγκατέλειψε την εταιρεία νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Μιας και η Victoria's Secret αποφάσισε να γυρίσει σελίδα, ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές των show του παρελθόντος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

MasterChef: Οι δύο πρώτοι παίκτες που αποχώρησαν και η ανακοίνωση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Media 27.01.2026
«Μία κακή ημέρα μπορεί δυστυχώς να σας κοστίσει τη θέση σας στον διαγωνισμό», σχολίασε μεταξύ άλλων ο σεφ

Σίντνεϊ Σουίνι: «Έρχομαι για εσάς» ‑ Το σeξι teaser με τα εσώρουχα

Social 27.01.2026
Η 28χρονη ηθοποιός δίνει ραντεβού με τους followers της για την 28η Ιανουαρίου

«Είχα εμμονή μαζί της»: Η αποκάλυψη του Jacob Elordi για συμπρωταγωνίστριά του

Celebrity Stories 27.01.2026
Η χημεία τους που αναμένεται να καθηλώσει – «Ήθελα πάντα να είμαι δίπλα της»

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Από μικρή ήμουν κατά του γάμου – Θα άλλαζα κάποιες ερωτικές επιλογές μου»

Tabloid Χτες
Για τις πεποιθήσεις της, τις προσωπικές της επιλογές αλλά και για το τι θα άλλαζε στην ζωή της, μίλησε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Λίλα Μπακλέση: «Πήγαινα στο σούπερ μάρκετ και ήθελα να πεθάνω μετά το Ταμάμ, πάθαινα κρίσεις πανικού»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον»

Λένα Δροσάκη: «Η μαμά μου με είχε ρωτήσει αν ήμουν γκέι και αν μου άρεσαν οι γυναίκες»

Tabloid Χτες
Ήμουν αγοροκόριτσο, ήταν πολύ έντονο το αντρικό κομμάτι, ανέφερε η ηθοποιός

Νεφέλη Μεγκ: «Φτάνει ρε φίλε, έχουν περάσει 3 χρόνια, δε θέλω να πω κάτι άλλο και να δώσω άλλη έκταση»

Tabloid Χτες
«Βλέπω τον Λιάγκα γιατί μου δίνει ψωμάκι για τα social», συμπλήρωσε η Νεφέλη Μεγκ

Τάνια Τσανακλίδου: Η ιστορία πίσω από το «Μαμά γερνάω» – «Πήγα στο μνήμα της μαμάς μου και το έβαλα τέρμα δυνατά»

Tabloid Χτες
Η Τάνια Τσανακλίδου αποκάλυψε πως η ασθένεια της μητέρας της ανέτρεψε τα σχέδια της να μεταναστεύσει στην Αμερική

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Είναι προσωπική μου αποτυχία

Tabloid Χτες
Σταματά η λειτουργία του The Birth Center -

Εύη Δρούτσα: Κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων μετά την κλοπή 22.000 ευρώ στο σπίτι της

Tabloid Χτες
Η στιχουργός έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους που παρίσταναν του υπάλληλους της ΔΕΔΔΗΕ