E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

X Factor ‑ Δέσποινα Βανδή: Έκανε κριτική... στους κριτές

'Εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου'

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 22/11/2019 | 10:59

X Factor ‑ Δέσποινα Βανδή: Έκανε κριτική... στους κριτές

Μια ιδιαίτερη ένσταση θέλησε να κάνει, στο live του X Factor, η Δέσποινα Βανδή προς τους κριτές με αφορμή την εμφάνιση των Liak & the covers. Αφορμή για αυτήν ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να χειριστούν τους διαγωνιζόμενους οι τέσσερις coaches του show.

“Ωραία… Εντάξει… Δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή… Εντάξει, τι να κάνω… Παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή. “Αν καθόμουν εκεί λαλίστατη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ”.

“Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Καμιά φορά μου λείπει λίγο η καρέκλα μου” πρόσθεσε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X Factor με τον Γιώργο Θεοφάνους να σπεύδει να πάρει θέση. “Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τώρα είμαστε οι δυο μας και μας βλέπουν όλοι αυτοί που μας βλέπουν”.

Δ.Β.: Τι συμβαίνει με τους Liak & the cover, το παρακολουθώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αισθάνομαι ότι έχουν μια δημοφιλία πολύ μεγάλη και αυτό που είπε ο Liak ήταν η αλήθεια. Δεν έχει σημασία, είπε, το τραγούδι μιας και ο κόσμος μας αναγνωρίζει. Όπως λειτουργεί κανονικά ένα φαν κλαμπ. Έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση από την άποψη των υπολοίπων, οι οποίοι πραγματικά διαγωνίζονται κάθε βράδυ και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι συγκεκριμένοι όχι. Δεν μπορεί κανείς αυτό να το αποδοκιμάσει ούτε να το επικρίνει, μαγκιά και μπράβο τους που το έχουν επιτύχει.

Γ.Θ.: Εσύ πόσες φορές είπες, “είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα το πω ας αρέσει κι ας μην αρέσει”;

Δ.Β.: Βεβαίως, ισχύει. Απλά αισθάνομαι ότι εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει, τι να γίνει. Τώρα είμαι εδώ και δεν μπορώ. Γιατί θεωρώ ότι εσείς μπορείτε να τους κατευθύνετε γιατί η τηλεόραση συνεπαίρνει. Τα παιδιά αυτά δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορούν να κερδίσουν από ένα παιχνίδι και μπορεί να παρασύρονται. Θα ‘θελα κάποιες φορές να είστε λίγο πιο αιχμηροί… Γιατί μαθαίνουν από εσάς.

“Θεωρώ πως κάποιες ερμηνείες τους δεν ήταν τόσο υπέροχες και θα μπορούσατε να τους είχατε κάποια παρατήρηση παραπάνω. Σε κάποιες ερμηνείες τους, είμαστε στο 6ο live δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι, όμως, ένα βράδυ που νόμιζα ότι ήμασταν σε δύο διαφορετικά shows. Και λέω, δεν γίνεται να είναι τόσο γενναιόδωροι” πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή στην ένσταση αυτή προς τους κριτές του X Factor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου