E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

X Factor ‑ Δέσποινα Βανδή: Έκανε κριτική... στους κριτές

'Εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου'

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 22/11/2019 | 10:59

X Factor ‑ Δέσποινα Βανδή: Έκανε κριτική... στους κριτές

Μια ιδιαίτερη ένσταση θέλησε να κάνει, στο live του X Factor, η Δέσποινα Βανδή προς τους κριτές με αφορμή την εμφάνιση των Liak & the covers. Αφορμή για αυτήν ήταν ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να χειριστούν τους διαγωνιζόμενους οι τέσσερις coaches του show.

“Ωραία… Εντάξει… Δεν μπορώ να μιλήσω στη θέση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή… Εντάξει, τι να κάνω… Παρουσιάστρια ήθελα να γίνω, καλά να πάθω” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή. “Αν καθόμουν εκεί λαλίστατη θα ήμουν αλλά δεν μπορώ”.

“Είναι πολλές φορές που θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε πράγματα αλλά δεν μπορώ, δεν μου επιτρέπεται, δεν είναι αυτός ο ρόλος μου. Καμιά φορά μου λείπει λίγο η καρέκλα μου” πρόσθεσε η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X Factor με τον Γιώργο Θεοφάνους να σπεύδει να πάρει θέση. “Εγώ το καταλαβαίνω αυτό που λες αλλά τώρα είμαστε οι δυο μας και μας βλέπουν όλοι αυτοί που μας βλέπουν”.

Δ.Β.: Τι συμβαίνει με τους Liak & the cover, το παρακολουθώ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αισθάνομαι ότι έχουν μια δημοφιλία πολύ μεγάλη και αυτό που είπε ο Liak ήταν η αλήθεια. Δεν έχει σημασία, είπε, το τραγούδι μιας και ο κόσμος μας αναγνωρίζει. Όπως λειτουργεί κανονικά ένα φαν κλαμπ. Έχουν μια διαφορετική αντιμετώπιση από την άποψη των υπολοίπων, οι οποίοι πραγματικά διαγωνίζονται κάθε βράδυ και κρίνονται στη λεπτομέρεια. Οι συγκεκριμένοι όχι. Δεν μπορεί κανείς αυτό να το αποδοκιμάσει ούτε να το επικρίνει, μαγκιά και μπράβο τους που το έχουν επιτύχει.

Γ.Θ.: Εσύ πόσες φορές είπες, “είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα το πω ας αρέσει κι ας μην αρέσει”;

Δ.Β.: Βεβαίως, ισχύει. Απλά αισθάνομαι ότι εγώ κάποιες φορές ίσως δεν θα ήμουν τόσο γενναιόδωρη στην κριτική μου. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο. Κάποιες φορές αισθάνομαι την ανάγκη ότι θα ήθελα να πω κάποια πράγματα αλλά δεν τα λέω. Δεν πειράζει, τι να γίνει. Τώρα είμαι εδώ και δεν μπορώ. Γιατί θεωρώ ότι εσείς μπορείτε να τους κατευθύνετε γιατί η τηλεόραση συνεπαίρνει. Τα παιδιά αυτά δεν είναι μαθημένα στο να διαχειριστούν την όποια διασημότητα μπορούν να κερδίσουν από ένα παιχνίδι και μπορεί να παρασύρονται. Θα ‘θελα κάποιες φορές να είστε λίγο πιο αιχμηροί… Γιατί μαθαίνουν από εσάς.

“Θεωρώ πως κάποιες ερμηνείες τους δεν ήταν τόσο υπέροχες και θα μπορούσατε να τους είχατε κάποια παρατήρηση παραπάνω. Σε κάποιες ερμηνείες τους, είμαστε στο 6ο live δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι, όμως, ένα βράδυ που νόμιζα ότι ήμασταν σε δύο διαφορετικά shows. Και λέω, δεν γίνεται να είναι τόσο γενναιόδωροι” πρόσθεσε η Δέσποινα Βανδή στην ένσταση αυτή προς τους κριτές του X Factor.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»