E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της η τραγουδίστρια

Δημοσίευση 20/11/2019 | 13:14

Ασπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένη η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story, εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

Η Άσπα περιέγραψε πως, μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της, ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα. Εξήγησε γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, ενώ αποκάλυψε πως το είπε στο γιο της κι έδωσε το δικό της μήνυμα σε όλους.

Πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, η Άσπα Τσίνα θεωρεί πως χρωστάει πολλά σε αυτό που βιώνει και προειδοποίησε συγκεκριμένους ανθρώπους να μην της τηλεφωνήσουν μετά την αποκάλυψή της.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό.

Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα», είπε αρχικά η Άσπα Τσίνα.

Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας.

Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου», είπε μεταξύ άλλων η Άσπα Τσίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Περιμένουμε τις εξετάσεις»: Η δήλωση του Ετεοκλή Παύλου για την υγεία της Ελένης Χατζίδου

TV Buzz 02.07.2025
Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε

Κατερίνα Λιόλιου: «Το περίμενα ότι θα με σχολιάσουν για αυτό...»

TV Buzz 02.07.2025
«Θα ρίξουμε τους προβολείς σε 50 ανθρώπους που για τους Χ-Ψ λόγους δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα;»

Γουάντα Νάρα ‑ Μάουρο Ικάρντι: Με παρέμβαση της αστυνομίας ο ποδοσφαιριστής πήρε τις κόρες του

Tabloid 02.07.2025
Η τηλεπερσόνα αρνήθηκε να δώσει τα κορίτσια στον πατέρα τους, αλλά υπέκυψε μετά δεκάωρο σίριαλ και την απειλή της σύλληψης

Τους τσάκωσαν στο Glastonbury: Μαζί κι ερωτευμένοι παρά τις φήμες ‑ αυτός Λόρδος κι αυτή σταρ

Celebrity Stories 02.07.2025
Η «Σάνσα» του Game of Thrones κάνει ρομαντικό comeback με τον αριστοκράτη Περεγρίν Πιρσον, μετά από φήμες χωρισμού και ένα δραματικό unfollow στο Instagram

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο

Social Χτες
Ποιες άλλες είναι στη 10άδα

«Σύννεφο τσουνάμι» στην Πορτογαλία: Το εντυπωσιακό φαινόμενο που κατέγραψαν οι λουόμενοι

Social Χτες
Παρότι συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους, το λεγόμενο roll cloud δεν συνδέεται με τσουνάμι ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού