E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ασπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της η τραγουδίστρια

Δημοσίευση 20/11/2019 | 13:14

Ασπα Τσίνα: «Έχω καρκίνο στο αίμα»

Στα “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν καλεσμένη η Άσπα Τσίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο Fame Story, εξομολογήθηκε, για πρώτη φορά, πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

Η Άσπα περιέγραψε πως, μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της, ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα. Εξήγησε γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, ενώ αποκάλυψε πως το είπε στο γιο της κι έδωσε το δικό της μήνυμα σε όλους.

Πιο συνειδητοποιημένη από ποτέ, η Άσπα Τσίνα θεωρεί πως χρωστάει πολλά σε αυτό που βιώνει και προειδοποίησε συγκεκριμένους ανθρώπους να μην της τηλεφωνήσουν μετά την αποκάλυψή της.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό.

Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα», είπε αρχικά η Άσπα Τσίνα.

Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας.

Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου», είπε μεταξύ άλλων η Άσπα Τσίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τάσος Ξιαρχό: «Είμαι στρέιτ ομοφυλόφιλος»

Tabloid 16.01.2026
Καλεσμένος στο Aggelos Podcast βρέθηκε ο Τάσος Ξιαρχό

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έκανε το «μπαμ» με μια από τις πιο... καυτές WAG στην Ευρώπη

Tabloid 16.01.2026
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αναγέννησης Καρδίτσας μετακομίζει στην πόλη με την καλλονή σύζυγό του.

Κατερίνα Στεφανίδη: Επιστρέφει στη δράση επτά μήνες μετά από τη γέννηση του γιου της

Tabloid 16.01.2026
Η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ θ` αγωνιστεί την 1η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη

Eurovision: Η κίνηση της EBU που προκαλεί φρενίτιδα στους Eurofans

Eurovision 16.01.2026
Τι σκέφτηκαν τα στελέχη της EBU;

Γιώργος Λιάγκας – Έρχεται νέο μέλος στο Πρωινό: Η ανακοίνωση του παρουσιαστή

Media 16.01.2026
Το πρωί της Παρασκευής 16/1, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε στον «αέρα» του Πρωινού μια ανακοίνωση που άφησε άφωνους τους συνεργάτες του

Πέθανε ο επιχειρηματίας Νεκτάριος Γαλίτης: Tο συγκινητικό μήνυμα του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Tabloid 16.01.2026
«Καλή ξεκούραση λιοντάρι μου», σημείωσε ο ηθοποιός

Λάκης Γαβαλάς για Αννα Βίσση: «Μου είπε ότι την χρησιμοποιώ για να γίνω διάσημος»

Tabloid 16.01.2026
«Αυτό φυσικά δεν ήταν δικό της και ξέρω ακριβώς ποιανού είναι», πρόσθεσε