E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εφοριακοί εκβίαζαν πασίγνωστο πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Οι δύο επίορκοι εφοριακοί, καθώς και μία λογίστρια, έχουν ήδη συλληφθεί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2019 | 21:19

Εφοριακοί εκβίαζαν πασίγνωστο πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Δυο υπάλληλοι εφορίας και μια λογίστρια συνελήφθησαν σε πόλη της Βορείου Ελλάδος, από τους “αδιάφθορους” της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ζητούσαν από παλαίμαχο Έλληνα -διεθνή- ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ το ποσό των 6.000 ευρώ προκειμένου να του “σβήσουν” φορολογικές εκκρεμότητες, δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ, οι δυο εφοριακοί που συνελήφθησαν πραγματοποίησαν έλεγχο στην επιχείρηση του πρώην ποδοσφαιριστή, όπου βρήκαν φορολογικές παραβάσεις που επισείουν πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Ο άνδρας θορυβήθηκε και απευθύνθηκε στην λογίστριά του προκειμένου να δει τι θα κάνει.

Βέβαια μέσα σε λίγες ημέρες ο “από μηχανής θεός” είχε εμφανιστεί, καθώς οι δυο εφοριακοί ειδοποίησαν τον επαγγελματία, μέσω της λογίστριάς του, πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα “στραβά μάτια” και να “σβήσουν” τις παραβάσεις, με το αζημίωτο βέβαια και έναντι του ποσού των 6.000 ευρώ.

Ο πολίτης απευθύνθηκε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, κατήγγειλε το περιστατικό και προσημειώθηκαν τα χρήματα που αρχικά θα δίδονταν στην λογίστρια, προκειμένου με την σειρά της να τα δώσει στους δυο εφοριακούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο ποδοσφαιριστής πήγε στο ραντεβού με προσημειωμένα χρήματα, τα οποία η λογίστρια μέτρησε μπροστά του και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον έναν από τους δυο εφοριακούς. «Η παραγγελία σας με τα παπούτσια είναι έτοιμη. Πότε θα έρθετε να τα παραλάβετε;», φέρεται να ρώτησε η λογίστρια τον ένα από τους δυο εφοριακούς.

Κατά την επέμβαση της αστυνομίας, η λογίστρια φέρεται να προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα χρήματα, πετώντας τα 6.000 ευρώ στα σκουπίδια.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών συλληφθέντων, για σύσταση εγκληματικής ομάδας, δωροληψία και εκβίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Δύο αδέρφια χτύπησαν και εκβίαζαν 15χρονο για ένα «like» σε φωτογραφία μίας κοπέλας

Ελλάδα Χτες
Ο... θιγμένος 17χρονος, φέρεται να επικοινώνησε με τον 15χρονο και του ζήτησε να συναντηθούν, αλλά εκεί τον περίμεναν, επίσης, ο 19χρονος και η 17χρονη

Συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της δολοφονίας στο Λουτράκι ‑ Τον υπέδειξε ο 19χρονος

Ελλάδα Χτες
Ο ανήλικος φέρεται να έχασε τη ζωή του καβγά με αφορμή έναν σπασμένο καθρέπτη μοτοσικλέτας

Ισπανία: Ειδοποιεί τον ΠΟΥ για μετάδοση παραλλαγής του ιού της γρίπης των χοίρων στους ανθρώπους

Κόσμος Χτες
Σήμανε συναγερμό λόγω του δυνητικού πανδημίας του ιού της γρίπης των χοίρων στην Ισπανία

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά

Ελλάδα Χτες
Μέσα στον Μάρτιο θα ρυθμίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά. Αυτή είναι η μέρα που θα γίνει η αλλαγή ώρας.

Καιρός: Με αντικυκλωνικές συνθήκες κάνει «πρεμιέρα» ο Μάρτιος

Καιρός Χτες
Πώς θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα

Κατέστρεψαν την Αγία Τράπεζα σε εκκλησία στη Φθιώτιδα για να βρουν… λίρες

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε στην εκκλησία των Αγίων Πάντων στο νεκροταφείο του Γαρδικίου

Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς αύριο Σάββατο 28 Φεβρουαρίου

Ελλάδα Χτες
Πώς θα κινηθούν Σιδηρόδρομος - Προαστιακός, μετρό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ

Νέα κατάθεση της μητέρας της Λόρας: Δηλώνει ανακουφισμένη που εντοπίστηκε η κόρη της

Ελλάδα Χτες
Η Λόρα δεν έχει επικοινωνία με κανέναν παρά μόνο με τους ψυχολόγους και τους υπεύθυνους της δομής ανηλίκων στο Βερολίνο

Ανοίγουν καταφύγια στη Μπερσεβά του Ισραήλ ‑ Κίνα και Καναδάς ζητούν από τους πολίτες τους να φύγουν από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Νωρίτερα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ζήτησε από μη απαραίτητο προσωπικό και τα μέλη των οικογενειών των Αμερικανών που σταθμεύουν στο Ισραήλ να εγκαταλείψουν τη χώρα

Υπουργός Εξωτερικών Πολωνίας: «Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον Γ` Παγκόσμιο Πόλεμο»

Κόσμος Χτες
«Θα ζήσουμε όσα έζησαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας»