E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εφοριακοί εκβίαζαν πασίγνωστο πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Οι δύο επίορκοι εφοριακοί, καθώς και μία λογίστρια, έχουν ήδη συλληφθεί

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2019 | 21:19

Εφοριακοί εκβίαζαν πασίγνωστο πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ

Δυο υπάλληλοι εφορίας και μια λογίστρια συνελήφθησαν σε πόλη της Βορείου Ελλάδος, από τους “αδιάφθορους” της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ζητούσαν από παλαίμαχο Έλληνα -διεθνή- ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ το ποσό των 6.000 ευρώ προκειμένου να του “σβήσουν” φορολογικές εκκρεμότητες, δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ, οι δυο εφοριακοί που συνελήφθησαν πραγματοποίησαν έλεγχο στην επιχείρηση του πρώην ποδοσφαιριστή, όπου βρήκαν φορολογικές παραβάσεις που επισείουν πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Ο άνδρας θορυβήθηκε και απευθύνθηκε στην λογίστριά του προκειμένου να δει τι θα κάνει.

Βέβαια μέσα σε λίγες ημέρες ο “από μηχανής θεός” είχε εμφανιστεί, καθώς οι δυο εφοριακοί ειδοποίησαν τον επαγγελματία, μέσω της λογίστριάς του, πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα “στραβά μάτια” και να “σβήσουν” τις παραβάσεις, με το αζημίωτο βέβαια και έναντι του ποσού των 6.000 ευρώ.

Ο πολίτης απευθύνθηκε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, κατήγγειλε το περιστατικό και προσημειώθηκαν τα χρήματα που αρχικά θα δίδονταν στην λογίστρια, προκειμένου με την σειρά της να τα δώσει στους δυο εφοριακούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο ποδοσφαιριστής πήγε στο ραντεβού με προσημειωμένα χρήματα, τα οποία η λογίστρια μέτρησε μπροστά του και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον έναν από τους δυο εφοριακούς. «Η παραγγελία σας με τα παπούτσια είναι έτοιμη. Πότε θα έρθετε να τα παραλάβετε;», φέρεται να ρώτησε η λογίστρια τον ένα από τους δυο εφοριακούς.

Κατά την επέμβαση της αστυνομίας, η λογίστρια φέρεται να προσπάθησε να ξεφορτωθεί τα χρήματα, πετώντας τα 6.000 ευρώ στα σκουπίδια.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών συλληφθέντων, για σύσταση εγκληματικής ομάδας, δωροληψία και εκβίαση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 89‑85: Πρωταθλητές Ελλάδας οι Πειραιώτες, «λύγισαν» τους πράσινους στον πέμπτο τελικό

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ υπέγραψαν το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού

Τραμπ: Η συμφωνία με το Ιράν προβλέπεται να υπογραφεί αύριο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
«Αν δεν συμβεί αυτό, έχουμε την απόλυτη εναλλακτική λύση, που ελπίζουμε να μην χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ξανά».

Σάμος: «Καζάνι που βράζει» για 300 νέους λαθρομετανάστες

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Τοπικοί φορείς κατά Πλεύρη

Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Νεκρός 45χρονος τουρίστας έπειτα από πτώση σε δύσβατο σημείο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού

Μωβ μέδουσες: Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσουν

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τις μωβ μέδουσες

Τρεις νεκρές αρκούδες σε ένα 24ωρο σε Φλώρινα και Κοζάνη: Οι δύο φέρουν τραύματα από πυροβόλο όπλο

Ελλάδα 13.06.2026
Ο θάνατος του άλλου ζώου φέρεται να προήλθε από κατανάλωση δηλητηριασμένου δολώματος

Αίγιο: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ιταλός για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η προφυλάκισή του βασίστηκε στην έλλειψη στοιχείων για την υπόθεση

Athens Pride 2026: Πλήθος κόσμου στο κέντρο της Αθήνας, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 13.06.2026
Η Αθήνα κινείται σήμερα στους ρυθμούς του Athens Pride 2026 - Μεγάλη συναυλία στις 21:00 με τη συμμετοχή αρκετών καλλιτεχνών

Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική για το δυστύχημα με τον 19χρονο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ομόφωνα ένοχοι είχαν κριθεί ο ιδιοκτήτης και η σύζυγός του, ένοχος για απλή συνέργεια ο μηχανικός, για θανατηφόρα έκθεση και έκθεση σε κίνδυνο ο χειριστής - Ελεύθεροι ως το Εφετείο οι τρεις πλην του ιδιοκτήτη

Γρεβενά: Συνελήφθη ο δήμαρχος έπειτα από μήνυση εργαζόμενης για εξύβριση και απειλή

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο δήμαρχος Γρεβενών προσήλθε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα