E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bryan Adams: Η συναυλία στην Αθήνα παραλίγο να μη γίνει ‑ Απάτη των διοργανωτών

Πως τελικά σώθηκε η συναυλία της Αθήνας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/11/2019 | 20:29

Bryan Adams: Η συναυλία στην Αθήνα παραλίγο να μη γίνει ‑ Απάτη των διοργανωτών

Η χθεσινή συναυλία του Bryan Adams στο ΟΑΚΑ, παραλίγο να τιναχθεί στον αέρα, αφού όπως αναφέρει η viva με ανακοίνωση που εξέδωσε, η διοργανώτρια εταιρεία εξαφανίστηκε με τις εισπράξεις από τα εισιτήρια αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη όπως και όσους εργάστηκαν στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Σύμφωνα με την καταγγελία η ART BG Ελλάδος μια εβδομάδα πριν τη συναυλία δήλωσε ότι αδυνατούσε να την πραγματοποιήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων, χωρίς ωστόσο να ενημερώνει το κοινό που είχε ήδη προμηθευτεί εισιτήρια σχετικά με την επιστροφή των χρημάτων που είχε εισπράξει από των πώληση αυτών.

Τελικά η Viva αποφάσισε να αναλάβει να καλύψει όλα τα έξοδα της χθεσινής βραδιάς, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχει κινηθεί νομικά εναντίον της ART BG Ελλάδος.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της viva.gr έχει ως εξής:

«Η μεγάλη συναυλία του Bryan Adams στην Αθήνα, στις 18 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε κανονικά με την αποκλειστική συνδρομή της Viva.

Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη.

Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία.

Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά.

Ταυτόχρονα, η Viva έχει εκκινήσει όλες τις νόμιμες ενέργειες κατά της ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ για την αθέτηση των υποχρεώσεων που είχε αναλάβει.

Η εν λόγω συναυλία έρχεται να προστεθεί στα 35.000 events που η Viva έχει υποστηρίξει στα τελευταία 10 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο των πολιτιστικών θεαμάτων, με πάνω από 46 εκατομμύρια εκδοθέντα εισιτήρια, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να προστατεύσει τους εκατομμύρια καταναλωτές που τόσα χρόνια την εμπιστεύονται».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λευκάδα: Αγριος ξυλοδαρμός θαμώνα μπαρ ‑ Στο νοσοκομείο το θύμα, για μία γυναίκα έγινε η παρεξήγηση

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Οι Αρχές αναζητούν τρεις ακόμη εμπλεκόμενους για να τους συλλάβουν και να τους οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη

CNN: «Με απείλησε σμήνος από drones σε σχηματισμό μέδουσας» ‑ Τι είδε ο πιλότος του μαχητικού F‑15

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Τον Απρίλιο, η Τεχεράνη κατέρριψε ένα αμερικανικό μαχητικό F-15, το οποίο μετέφερε δύο άτομα - έναν πιλότο και έναν αξιωματικό οπλικών συστημάτων

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα μαχαίρωσε άνδρα στο κέντρο της πόλης

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή

Το μυθικό συμβόλαιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μαϊάμι Χιτ

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το αμύθητο ποσό που θα λαμβάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το trade του στους Μαϊάμι Χιτ - Η επιλογή του για επέκταση συμβολαίου

Θεσσαλονίκη: Τοξικός ο καπνός από τη φωτιά στα Τσαΐρια

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχωρούν σε επιχωματώσεις, έτσι ώστε οι μικρές εστίες να μην επεκταθούν και γίνει κάποια αναζωπύρωση

Αργολίδα: Θανατηφόρο τροχαίο στην Επίδαυρο

Ελλάδα 23.06.2026
Δυστύχημα στην Αργολίδα με θύμα 49χρονο. Μάθετε περισσότερα για το περιστατικό στην Επίδαυρο. Ενημερωθείτε τώρα!

Η κορυφαία μαμά μπλόγκερ Jill Smokler έφυγε από τη ζωή στα 48 της από καρκίνο εγκεφάλου

Κόσμος 23.06.2026
Η Jill Smokler είχε ιδρύσει το Scary Mommy, μια πλατφόρμα που μιλούσε για τις καθημερινές δυσκολίες της μητρότητας με ειλικρίνεια και χιούμορ.

Ηλεία: 70χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του ‑ Τον ανακάλυψαν γείτονες μετά από μέρες

Ελλάδα 23.06.2026
Περίπου δέκα μέρες είχαν να δουν οι γείτονες τον ηλικιωμένο, γεγονός που τους ώθησε να πάνε να τον αναζητήσουν στο σπίτι του

Τραγωδία στα Ιωάννινα: 72χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του

Ελλάδα 23.06.2026
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από στενό συγγενικό του πρόσωπο