E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Τι κατέθεσε η 20χρονη

Δημοσίευση 19/11/2019 | 17:36

ΑΠΘ: 10 μήνες με αναστολή στον 22χρονο που εκσπεpμάτισε στην πλάτη της φοιτήτριας

Ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με τριετή αναστολή και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επιβλήθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 20χρονο φοιτητή που εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Παρά το γεγονός πως η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε αναβολή, αυτή απορρίφθηκε, το δικαστήριο κράτησε την υπόθεση και η εκδίκαση της έγινε σήμερα.

Δείτε επίσης: H Άσπα Τσίνα συγκλονίζει με την εξομολόγηση τηςΣημειώνεται πως ο 20χρονος απουσίαζε από την εκδίκαση και εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.

Τι κατέθεσε η 20χρονη

«Ένιωσα κάτι να με ακουμπάει την πλάτη. Τρόμαξα και γύρισα και τον είδα να με κοιτάει στα μάτια. Ήταν ντυμένος. Είδα την μπλούζα μου βρεγμένη. Έτρεξα να τον πιάσω μαζί άλλους. Μαζί με άΑΠΘπαιδιά τον πιάσαμε σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου. Τον ρώτησα αν έχει καταλάβει ότι έχει κάνει κάτι άρρωστο και μου είπε όχι», είπε η 20χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με την ίδια, ο 20χρονος δήλωσε πως «ότι και να πει η κοπέλα έχει δίκιο, εκσπερμάτωσα πάνω της».

Η «συγγνώμη» της μητέρας του 20χρονου

Από την πλευρά της, η μητέρα του φοιτητή ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της κοπέλας για την πράξη του γιου της

«Ήταν μια ανοησία μου. Μια απερισκεψία της στιγμής», φέρεται να είπε στη μητέρα του ο νεαρός για την πράξη του.

«Είναι ήσυχο παιδί, πιεσμένο από τη σχολή του. Δεν είχε καμιά σeξουαλική σχέση», τόνισε εκείνη σύμφωνα με το thestival.gr.

Σημειώνεται πως ο 22χρονος φοιτητής στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς είχε εμφανιστεί μετανιωμένος, ενώ δεν είχε αρνηθεί την πράξη του, λέγοντας ότι του προσέφερε «προσωρινή ανακούφιση».

«Έχω μετανιώσει», λέει ο φοιτητής

«Αποδέχομαι την σε βάρος μου κατηγορία και προέβην σε αυτή την ενέργεια γιατί μου πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση. Εχω μετανιώσει για την ενέργειά μου», φέρεται να είπε στον ΑΝΤ1.

Η κατάθεση της φοιτήτριας

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η κατάθεση της 22χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης εντός του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

«Σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να αντιληφθώ την παρουσία κάποιου κοντά μου, ένιωσα κάτι υγρό να τρέχει στην πλάτη μου», είπε η φοιτήτρια στην κατάθεσή της.

«Εκείνη τη στιγμή γύρισα και είδα ένα νεαρό άτομο με σκούρα ρούχα να απομακρύνεται από το μέρος μου και όταν απομακρύνθηκε αρκετά συνειδητοποίησα ότι είχε προβεί σε εκσπερμάτιση πάνω μου», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι έβαλε τις φωνές και ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης άρχισε να καταδιώκει τον 22χρονο, τον οποίο κατάφερε να ακινητοποιήσει με τη βοήθεια ενός φύλακα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελλάδα – Ρουμανία 91‑64: Περίπατος στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Αθλητικά Νέα 27.11.2025
Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες

20χρονος μπασκετμπολίστας πέθανε τέσσερις ημέρες μετά τον τραυματισμό του σε κολεγιακό αγώνα

Αθλητικά Νέα 27.11.2025
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπέστη κάποιας μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική

Ελλάδα 27.11.2025
Η ΡΑΑΕΥ εισηγήθηκε θετικά την κήρυξη καθεστώτος έκτακτης ανάγκης για την Αττική και το Μεγανήσι Λευκάδας

Στους 83 οι νεκροί από τη φωτιά στους ουρανοξύστες στο Χονγκ Κονγκ

Κόσμος 27.11.2025
Τουλάχιστον 250 οι αγνοούμενοι

Euroleague: Οριστική απόφαση για άμεση επιστροφή των αγώνων στο Ισραήλ

Αθλητικά Νέα 27.11.2025
Τέλος η εξορία για Μακάμπι και Χάποελ

Κεραμεικός: Ανδρας έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο

Ελλάδα 27.11.2025
Διακομίστηκε στον «Ευαγγελισμό»

Απογραφή ανελκυστήρων: Ζητούν δίμηνη παράταση ‑ Ο λόγος

Ελλάδα 27.11.2025
Αίτημα δίμηνης παράτασης της προθεσμίας απογραφής των ανελκυστήρων από την ΠΟΜΙΔΑ

Nεκρός στα 30 του από challenge υπερφαγίας fitness coach ‑ Έτρωγε 10.000 θερμίδες την ημέρα

Κόσμος 27.11.2025
Ο 30χρονος γυμναστής από τη Ρωσία έτρωγε καθημερινά μισή τούρτα, ζυμαρικά με μαγιονέζα, ένα μπέργκερ και δύο μικρές πίτσες

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2026: Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής ‑ Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Ελλάδα 27.11.2025
Οδηγίες προς όλους τους υποψηφίους που θέλουν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση