E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορδελιό: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 14χρονης ‑ Την πρόδωσαν οι αντιφάσεις

Οι αστυνομικοί άρχισαν ψύχραιμα να συμπληρώνουν το παζλ της υπόθεσης...

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/11/2019 | 17:22

Κορδελιό: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 14χρονης ‑ Την πρόδωσαν οι αντιφάσεις

Ψευδής αποδείχθηκε τελικά η καταγγελία 14χρονης από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης, η οποία ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της Παρασκευής (15/11) έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο άντρα. Η Αστυνομία εκτιμά ότι το νεαρό κορίτσι επινόησε την ιστορία του βιασμού για να δικαιολογήσει στους γονείς της την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η 14χρονη, εξιστορώντας το γεγονός του υποτιθέμενου βιασμού, υπέπεσε σε αντιφάσεις. Οι αστυνομικοί που μίλησαν με την 14χρονη κατάλαβαν εξαρχής ότι το συμβάν του βιασμού ήταν κατασκεύασμα της φαντασίας της.

Μια από τις αντιφάσεις της κατάθεσης της ανήλικης ήταν ότι αρχικώς ανέφερε πως δέχτηκε την επίθεση σε υπό ανέγερση κτίριο, ενώ στη συνέχεια δήλωνε πως όλα έγιναν στην είσοδο του σπιτιού της.

Αμέσως μετά την καταγγελία η 14χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και εισήχθη στην παιδιατρική κλινική. Υποβλήθηκε σε αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις.

«Εξετάστηκε από τους παιδιάτρους του νοσοκομείου. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ. Δεν χρειάστηκε να κληθεί ιατροδικαστής. Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και σήμερα θα πάρει εξιτήριο» δήλωσε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου, Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής (15-11-2019). Η 14χρονη από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι ο υποτιθέμενος δράστης, ένας εύσωμος νεαρός όπως είπε, τον οποίο δεν γνώριζε, την πλησίασε και κάλυψε το στόμα και τη μύτη της με βαμβάκι. Εκείνη ζαλίστηκε.

Όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της βρισκόταν σε ένα υπό ανέγερση κτίριο περικυκλωμένη από ομάδα νεαρών. Ξεκίνησε να περπατά για να φύγει από εκεί. Δεν την εμπόδισε κανείς.

Τη στιγμή που περνούσε έξω από το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Κορδελιού, επί της οδού Μακεδονομάχων, έπεσε κάτω. Κάποιοι μαθητές που την είδαν, έτρεξαν να την βοηθήσουν. Κάλεσαν το ΕΚΑΒ και πρόσφεραν στο κορίτσι καφέ, επειδή θεώρησαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Τότε την άκουσαν να λέει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ναυάγησε» η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό – Καταγγέλλουν την κυβέρνηση για απόπειρα διάσπασης

Ελλάδα Χτες
«Παγώνει» ο διάλογος με ευθύνη της κυβέρνησης – Η στρατηγική των δύο ραντεβού δυναμίτισε το κλίμα, μιλούν για πολιτικό παιχνίδι με τα μπλόκα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον τραυματισμό γυναίκας από πτώση οροφής

Ελλάδα Χτες
Δικογραφία για παραβίαση κανόνων οικοδομικής και κοινώς επικίνδυνη βλάβη – Έλεγχοι σε όλα τα καταστήματα εστίασης

Fast track πόρισμα ζητά η κυβέρνηση για το μπλακ άουτ στο FIR

Ελλάδα Χτες
Σοβαρά ερωτήματα για τη βιασύνη της κυβέρνησης και την επιλογή να μη συμμετάσχει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ στη διερεύνηση

Μαρία Καρυστιανού: «Δεν θα ανεχθώ όποιον στηλιτεύει τον αγώνα μου» – Επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της στις εκλογές

Ελλάδα Χτες
Η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» δηλώνει έτοιμη να παραιτηθεί αν της ζητηθεί, απαντά στις εσωτερικές αντιδράσεις και επιβεβαιώνει τη δημιουργία πολιτικού κινήματος.

Μαρινάκης: Στόχος μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη να αρθούν τα μπλόκα – «Δεν λειτουργούμε με τελεσίγραφα»

Ελλάδα Χτες
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθαρίζει ότι ο διάλογος με τους αγρότες θα γίνει χωρίς όρους και πιέσεις, με στόχο την αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στους δρόμους.

Σέρρες: «Δεν τον σκότωσα εγώ» επιμένει ο 16χρονος

Ελλάδα Χτες
Εμπλοκή δεύτερου ατόμου εξετάζουν οι Αρχές

Πέθανε ο θηλυκός χιμπατζής Ai σε ηλικία 49 ετών

Κόσμος Χτες
Χαρακτηρίστηκε «ιδιοφυΐα» λόγω υψηλού IQ

Βόλος: Θρίλερ με θάνατο βρέφους λίγο πριν τη γέννα ‑ Στο εδώλιο ο γιατρός

Ελλάδα Χτες
Ο γιατρός αρνείται οποιαδήποτε αμέλεια, υποστηρίζοντας ότι ακολούθησε όλα τα προβλεπόμενα ιατρικά πρωτόκολλα και προέβη σε όλες τις ενέργειες που όφειλε

Αγρια επίθεση καρχαρία σε γυναίκα στη Βραζιλία: «Ήξερα ότι με είχε δαγκώσει», δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Η επίθεση καταγράφηκε καρέ καρέ από υποβρύχια κάμερα με το θύμα τελικά να γλιτώνει με αρκετά ράμματα

Πιερία: Ξεκίνησε η δίκη της 34χρονης που σκότωσε κι έθαψε στην αυλή του σπιτιού της τον 58χρονο σύντροφό της

Ελλάδα Χτες
Για πέντε μήνες η 34χρονη προσποιούνταν πως τον αναζητούσε εναγωνίως, δίνοντας συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές - Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Αγριος ελέφαντας σε αμόκ στην Ινδία: 20 νεκροί σε εννέα ημέρες, μεταξύ τους πατέρας με παιδιά 6 και 8 ετών

Κόσμος Χτες
Οι περισσότεροι θάνατοι συνέβησαν τη νύχτα, όταν οι κάτοικοι φυλάσσουν το ρύζι στα χωράφια και τις αποθήκες

Πρεμιέρα για τις χειμερινές εκπτώσεις, ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Ελλάδα Χτες
Eμπορικοί σύλλογοι και ενώσεις καταναλωτών υπενθυμίζουν ότι οι εκπτώσεις πρέπει να είναι διαφανείς και αληθείς, με την αρχική και τη μειωμένη τιμή να αναγράφονται ξεκάθαρα στις ετικέτες, ώστε οι αγορές να είναι ασφαλείς και συμφέρουσες για όλους