E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μυτιλήνη: Ανήλικοι Ρομά έσφαξαν γάτα για να δουν αν έχει μωρά

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του άτυχου ζώου

Δημοσίευση 15/11/2019 | 13:39

Μυτιλήνη: Ανήλικοι Ρομά έσφαξαν γάτα για να δουν αν έχει μωρά

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του άτυχου ζώου. Ένα απίστευτο περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος μιας γάτας που συνέβη χτες Πέμπτη 14 Νοεμβρίου έρχεται να καταγγείλει η φιλοζωική οργάνωση ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης ο κ. Δημήτρης, από τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και ενεργός φιλόζωος, βρισκόταν στο πάρκινγκ του εμπορικού λιμένα Μυτιλήνης όταν άκουσε τρεις ανήλικους Ρομά να λένε μεταξύ τους: «Φέρε ένα μαχαίρι για να δούμε αν έχει μωρά». Προφανώς θορυβήθηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου και αντιλήφθηκε ότι οι τρεις ανήλικοι είχαν πιάσει ένα γατάκι και πραγματικά το είχαν... ξεκοιλιάσει.

Με την άμεση παρέμβασή του οι τρεις επίδοξοι δολοφόνοι τράπηκαν σε φυγή. Ο κ.Δημήτρης μάζεψε το ζώο που αιμορραγούσε με τα έντερά του κυριολεκτικά χυμένα, και το μετέφερε στο κτηνιατρείο των κ.κ. Παλαιολόγου - Πέρρου όπου επιβλήθηκε σε επέμβαση. Το μικρό αποδείχθηκε μαχητής και άντεξε την επέμβαση αλλά, προφανώς, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Όλα τα έξοδα του χειρουργείου και θεραπείας του άτυχου ζώου θα τα αναλάβει η ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης και το πρωί κατατέθηκε μήνυση στο ΑΤ Μυτιλήνης με στόχο να εντοπιστούν οι δράστες στα πλαίσια του αυτόφωρου και να λογοδοτήσουν για την αποτρόπαια πράξη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά το Κατάρ κλείνει κάνουλες και το Κουβέιτ: Το ντόμινο από τους μεγάλους παραγωγούς θα εκτοξεύσει το πετρέλαιο

Οικονομία Χτες
Τα πρώτα σημάδια περικοπών και ο κορεσμός των αποθηκών δίνουν ώθηση στις τιμές του πετρελαίου

Οι χρήστες του ChatGPT το «ξεφορτώνονται» μαζικά: Οι απεγκαταστάσεις της εφαρμογής αυξήθηκαν κατά 295% σε μία μόνο ημέρα

Tech + Science Χτες
Χάνει χρήστες το ChatGPT ή είναι η έξαρση στις απεγκαταστάσεις μια βραχυπρόθεσμη αντίδραση; Τα σενάρια της «μαζικής φυγής»

Εντυπωσιακό βίντεο από τον απόπλου της φρεγάτας Κίμων από Λιμένα Λεμεσού

Ελλάδα Χτες
Οι δυνατότητες της φρεγάτας «Κίμων»

Ανησυχητική εξέλιξη στο Ισραήλ: Κατηγορούν το Ιραν πως ρίχνει βόμβες διασποράς

Κόσμος Χτες
Πως λειτουργεί το απαγορευμένο αμφιλεγόμενο όπλο

Η στιγμή που βόμβα πέφτει κοντά στο συνεργείο του Mega στον Λίβανο: Η αντίδραση της δημοσιογράφου

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστικά πλάνα από τα σύνορα Ισραήλ και Λιβάνου

Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε ότι έχει εκρηκτικά έξω από τη ΓΑΔΑ

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό

Ένας Έλληνας μετέφερε το πρώτο φορτίο πετρελαίου από τη μετά Μαδούρο Βενεζουέλα

Κόσμος Χτες
Ο εφοπλιστής Τσάκος και το πρώτο φορτίο πετρελαίου που έφυγε από τη Βενεζουέλα μετά τη σύλληψη Μαδούρο από την κυβέρνηση Τραμπ.

Ιρανοί παρακρατικοί ντύνονται γυναίκες για να κρυφτούν από τα ισραηλινά drone

Κόσμος Χτες
Ιρανοί αξιωματούχοι ντύνονται με τσαντόρ και γυναικεία ρούχα για να γλιτώσουν από τα ισραηλινά drone, με τον αρχηγό της Μπασίτζ στην Τεχεράνη να κρύβεται πίσω από το ίδιο σύμβολο καταπίεσης των Ιρανών γυναικών

Τραμπ: Καμία συμφωνία με το Ιράν, μόνο παράδοση άνευ όρων και μετά θα επιλέξουμε τον νέο ηγέτη

Κόσμος Χτες
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε τους συμμάχους των ΗΠΑ να εργαστούν για να «κάνουν το Ιράν μεγάλο ξανά»