E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σαλαμίνα: Έλυσε τη σιωπή της η 19χρονη για τον ομαδικό βιασμό της

Συγκλονίζει η 19χρονη για την κόλαση που έζησε στη Σαλαμίνα

Δημοσίευση 15/11/2019 | 10:13

Σαλαμίνα: Έλυσε τη σιωπή της η 19χρονη για τον ομαδικό βιασμό της

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μίλησε για πρώτη φορά η 19χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες στη Σαλαμίνα.

Η κοπέλα περιέγραψε στο Star, τον τρόπο που το ραντεβού που είχε με έναν φίλο της εξελίχτηκε σε εφιάλτη. Εκείνος φέρεται να την οδήγησε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε μπροστά σε τέσσερις ακόμα άντρες. Δύο εξ΄αυτών, κατηγορούνται ότι την κακοποίησαν σeξουαλικά.

«Δεν μπορώ να το θυμάμαι καθόλου. Δεν πιστεύω ότι έχω κάνει κάτι τόσο κακό για να το κάνουνε σε μένα αυτό» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις 14 Απριλίου του 2019, περιγράφει πώς ο ένας εκ των φερόμενων ως δραστών, προσπάθησε να τη φιλήσει και εκείνη τον έδιωξε.

«Όταν καθόμουν εγώ έξω μόνη μου, ήρθε και μου έβαλε τις χειροπέδες. Προσπαθούσα να του μιλήσω και φώναζα στους μέσα. Μου έλεγε να μη φωνάζω και να μην κλαίω γιατί δε θα με βοηθήσει κανένας».

Όπως υποστηρίζει ο ένας εκ των δύο κατηγορουμένων την κόλλησε στον τοίχο και της κράταγε τα χέρια. Τον χαστούκισε και φέρεται να της είπε να μην τα βάζει μαζί του.

«Όλοι οι υπόλοιποι δεν έκαναν τίποτα. Δεν είχα από κάπου να νιώσω προστασία και ήμουν σε ένα μέρος μακριά από το σπίτι μου και τα καραβάκια με τα οποία θα μπορούσα να φύγω».

Η 19χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι οι δύο νεαροί προσπάθησαν να τη δωροδοκήσουν μέσω τρίτου ατόμου, ώστε να μην τους καταγγείλλει. «Μου είχαν πει πρώτα 2.000 και μετά μου πρόσφεραν 8.000».

Αν και έχουν περάσει μήνες, ακόμα βλέπει εφιάλτες από εκείνη τη μέρα. «Δεν είναι ότι πιο εύκολο να πας να το πεις. Δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Παύλος Κουρτίδης

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Παύλος Κουρτίδης, ηθοποιός, χορογράφος και σκηνοθέτης, έχασε τη μάχη με βαριά ασθένεια, αφήνοντας πίσω του σημαντικό καλλιτεχνικό έργο.

«Νόμιζα ότι το σκυλί είχε απομακρυνθεί, πίστεψα ότι έπεσα σε λακούβα» λέει η 60χρονη οδηγός από τη Γαστούνη

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η γυναίκα, μέσω των δικηγόρων της, αναφέρει στο protothema.gr ότι δεν αντιλήφθηκε πώς έγινε το κακό και σκότωσε το σκυλάκι - Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα

Ασημακοπούλου: Ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή για τη διαρροή των mail

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους τέσσερις κατηγορούμενους για παραβίαση νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων και υπηρεσιακού απορρήτου

Φωτιά στα Σπάτα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής


ΕΚΤΑΚΤΟ E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με δεκάδες πυροσβέστες, αεροσκάφη και ελικόπτερα στην Αττική.

Πότε μια απλή μεταφορά χρημάτων σε συγγενή γίνεται φορολογική παγίδα – Τι ελέγχει η ΑΑΔΕ

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντείνει τους ελέγχους σε γονικές παροχές, δωρεές και κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, με πάνω από 1.000 υποθέσεις στο πρόγραμμα ελέγχων για φέτος.

Βανς για τις συνομιλίες ΗΠΑ‑Ιράν: Ποια η επόμενη κίνηση μετά τη «μεγάλη πρόοδο»

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι πυρηνικοί επιθεωρητές πρόκειται να επιστρέψουν σύντομα στο Ιράν, ενώ ανέφερε και πρόταση για τα δεσμευμένα ιρανικά κεφάλαια.

Το απίθανο λάθος του μεταφραστή και η αντίδραση Γιαννακόπουλου και Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα...»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλος κούνησαν το κεφάλι τους και μετά έσκασαν ένα χαμόγελο

Γιατί όλοι φοράνε ροζ παπούτσια στο Μουντιάλ 2026;

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Από τον Εμπαπέ μέχρι τον Γιαμάλ, ένα χρώμα κυριάρχησε στα γήπεδα του τουρνουά και η αιτία είναι πιο στρατηγική από ό,τι φαίνεται.

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη: Τα 4 στοιχεία που «έδειξαν» τον δράστη

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για εμπλοκή του αδελφού του θύματος

Παρουσία δύο ατόμων τελέστηκε η κηδεία του Ντέιβιντ Χόκνεϊ σύμφωνα με την τελευταία του επιθυμία

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο θρύλος της σύγχρονης τέχνης έφυγε από τη ζωή στις 11 Ιουνίου σε ηλικία 88 ετών - Θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη τελετή για τη ζωή και το έργο του στο Λονδίνο την άνοιξη του 2027

Ομπράντοβιτς: «Είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη να βρίσκομαι ξανά εδώ»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του...