E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουταβάκι «μονόκερος» τρελαίνει το διαδίκτυο

Ο Ναρβάλ δεν αισθάνεται καθόλου πόνο και είναι απίστευτα παιχνιδιάρης

Δημοσίευση 14/11/2019 | 12:24

Κουταβάκι «μονόκερος» τρελαίνει το διαδίκτυο

Ξετρελαμένο είναι το διαδίκτυο με ένα κουταβάκι μόλις 10 μηνών που εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του και κατέληξε σε κέντρο διάσωσης ζώων στο Μιζούρι.

Οι φωτογραφίες του χαριτωμένου σκυλάκου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες των social media του έχουν δώσει ήδη το παρατσούκλι «κουτάβι μονόκερος», εξαιτίας ενός αρκετά παράξενου χαρακτηριστικού: Της δεύτερης ουρίτσας που βρίσκεται στο κεφάλι του, ανάμεσα στα μάτια.

Σύμφωνα με το BBC, το προσωπικό του κέντρου Mac's Mission, που φιλοξενεί κυρίως ζώα με ειδικές ανάγκες, αποφάσισε να ονομάσει το κουταβάκι «Ναρβάλ», από τις φάλαινες-μονόκερους που ζουν στην Αρκτική. Η Ροσέλ Στέφεν, διευθύντρια του κέντρου που πήρε το όνομά του από τον Μακ, ένα πιτ μπουλ τεριέ που έσωσε η ίδια πριν από επτάμισι χρόνια, είπε στο BBC News ότι ο Ναρβάλ δεν αισθάνεται καθόλου πόνο και είναι απίστευτα παιχνιδιάρης.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η κυρία Στέφεν ανέφερε ότι ο Ναρβάλ επισκέφθηκε τον κτηνίατρο την περασμένη Τρίτη. Όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες, η επιπλέον ουρά του κουταβιού (που είναι το 1/3 της κανονικής του ουράς σε μέγεθος) δεν συνδέεται με κάτι και ο μοναδικός της «ρόλος» είναι να τον καθιστά «το πιο κουλ κουτάβι που υπήρξε ποτέ».

Παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί διαβεβαίωσαν το προσωπικό του κέντρου ότι ο σκυλάκος δεν κινδυνεύει από την επιπλέον ουρά του και «δεν υπάρχει ιατρική ανάγκη για την αφαίρεσή της», αποφασίστηκε ο μικρούλης Ναρβάλ να μη δοθεί ακόμα για υιοθεσία. Το προσωπικό θέλει το κουτάβι να μεγαλώσει λιγάκι ακόμη προτού βρει το νέο του σπιτικό, ώστε να διασφαλιστεί ότι το μοναδικό του χαρακτηριστικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στη μετέπειτα ζωή του.

Η κυρία Στέφεν τόνισε ότι ο Ναρβάλ είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες σκυλιά που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε αγροτικές περιοχές του Μιζούρι. Το κέντρο Mac's Mission, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε πλάσματα με ειδικές ανάγκες (παραμορφώσεις, τραυματισμούς κ.λπ.) που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να οδηγούνταν σε ευθανασία.

Η δημοσιότητα πάντως που έχει προσελκύσει ο χαριτωμένος Ναρβάλ στη σελίδα του κέντρου στο Facebook και σε άλλες πλατφόρμες, με τις φωτογραφίες του να μαζεύουν δεκάδες χιλιάδες like σε 24 ώρες, αναμένεται να ωφελήσει το έργο του Mac's Mission που λειτουργεί με πενιχρά μέσα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εντός Eurovision το Ισραήλ: Αποχωρούν Ισπανία, Ολλανδία, Ιρλανδία και Σλοβενία

Eurovision 04.12.2025
Αμεσες οι αντιδράσεις των ραδιοτηλεοπτικών φορέων των χωρών που αιτήθηκαν την αποχώρηση του Ισραήλ από τον διαγωνισμό

Φθιώτιδα: Αγρότης έκανε δώρο στην κόρη του ένα κάθισμα Ferrari – Το τοποθέτησε μπροστά στο τρακτέρ της

Social 04.12.2025
Εκείνος θέλει να της πάρει μία Ferrari και ξεκίνησε πρώτα με το κάθισμα

Poorstacy: Συνελήφθη η σύντροφος του ράπερ μετά την αυτοκτονία του στη Φλόριντα

Tabloid 04.12.2025
Η σύντροφός του περιέγραψε με λεπτομέρειες τι ακριβώς διαδραματίστηκε τη νύχτα που o Poorstacy αυτοκτόνησε

«Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά»: Μια αξέχαστη βραδιά έρχεται 20 χρόνια μετά στο MEGA

Media 04.12.2025
Μια αξέχαστη βραδιά, ένα πάρτι γενεθλίων για μια θρυλική σειρά. Όλα είναι έτοιμα για το Reunion του «Στο Παρά Πέντε – 20 χρόνια μετά» που έρχεται στο MEGA!

Η Klavdia τραγούδησε την «Αστερομάτα» στην τελετή παράδοσης της Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Tabloid 04.12.2025
Η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision εμφανίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Αποκάλυψη για Αγγελο Λάτσιο: «Αρρώστησε σοβαρά. Ήταν στο νοσοκομείο η Μενεγάκη και ο Λάτσιος»

Tabloid 04.12.2025
Μια αποκάλυψη για τον Αγγελο Λάτσιο, γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έκανε σήμερα 4/12 στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας

Αντώνης Ρέμος: Ανέβασε στη σκηνή την 10χρονη κόρη του, Ελένη Πασχαλίδου

Tabloid 04.12.2025
Λίγες μέρες αφότου ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο σε χριστουγεννιάτικο χωριό με την κόρη του, Ελένη, τους ξαναείδαμε και πάλι μαζί

Πάνος Ιωαννίδης: Η νέα του εικόνα μετά την απώλεια βάρους ‑ Έχασε 14 κιλά

Tabloid 04.12.2025
Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και εκείνος μίλησε για το MasterChef, τα Χριστούγεννα, το παιδί του και τη σχέση του με τη γυμναστική

Η εντυπωσιακή γιόγκα της 41χρονης Χιλάρια Μπάλντουιν

Social 04.12.2025
«Δεν με νοιάζει αν είναι 21, 41, 81, 101, τα σώματά μας, τα πόδια μας δεν είναι προσβλητικά, Richie. Μπορούμε να τα δείξουμε» είπε η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν