E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουταβάκι «μονόκερος» τρελαίνει το διαδίκτυο

Ο Ναρβάλ δεν αισθάνεται καθόλου πόνο και είναι απίστευτα παιχνιδιάρης

Δημοσίευση 14/11/2019 | 12:24

Κουταβάκι «μονόκερος» τρελαίνει το διαδίκτυο

Ξετρελαμένο είναι το διαδίκτυο με ένα κουταβάκι μόλις 10 μηνών που εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες του και κατέληξε σε κέντρο διάσωσης ζώων στο Μιζούρι.

Οι φωτογραφίες του χαριτωμένου σκυλάκου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες των social media του έχουν δώσει ήδη το παρατσούκλι «κουτάβι μονόκερος», εξαιτίας ενός αρκετά παράξενου χαρακτηριστικού: Της δεύτερης ουρίτσας που βρίσκεται στο κεφάλι του, ανάμεσα στα μάτια.

Σύμφωνα με το BBC, το προσωπικό του κέντρου Mac's Mission, που φιλοξενεί κυρίως ζώα με ειδικές ανάγκες, αποφάσισε να ονομάσει το κουταβάκι «Ναρβάλ», από τις φάλαινες-μονόκερους που ζουν στην Αρκτική. Η Ροσέλ Στέφεν, διευθύντρια του κέντρου που πήρε το όνομά του από τον Μακ, ένα πιτ μπουλ τεριέ που έσωσε η ίδια πριν από επτάμισι χρόνια, είπε στο BBC News ότι ο Ναρβάλ δεν αισθάνεται καθόλου πόνο και είναι απίστευτα παιχνιδιάρης.

Σε ανάρτησή της στο facebook, η κυρία Στέφεν ανέφερε ότι ο Ναρβάλ επισκέφθηκε τον κτηνίατρο την περασμένη Τρίτη. Όπως έδειξαν οι ακτινογραφίες, η επιπλέον ουρά του κουταβιού (που είναι το 1/3 της κανονικής του ουράς σε μέγεθος) δεν συνδέεται με κάτι και ο μοναδικός της «ρόλος» είναι να τον καθιστά «το πιο κουλ κουτάβι που υπήρξε ποτέ».

Παρά το γεγονός ότι οι ειδικοί διαβεβαίωσαν το προσωπικό του κέντρου ότι ο σκυλάκος δεν κινδυνεύει από την επιπλέον ουρά του και «δεν υπάρχει ιατρική ανάγκη για την αφαίρεσή της», αποφασίστηκε ο μικρούλης Ναρβάλ να μη δοθεί ακόμα για υιοθεσία. Το προσωπικό θέλει το κουτάβι να μεγαλώσει λιγάκι ακόμη προτού βρει το νέο του σπιτικό, ώστε να διασφαλιστεί ότι το μοναδικό του χαρακτηριστικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα στη μετέπειτα ζωή του.

Η κυρία Στέφεν τόνισε ότι ο Ναρβάλ είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες σκυλιά που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε αγροτικές περιοχές του Μιζούρι. Το κέντρο Mac's Mission, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε πλάσματα με ειδικές ανάγκες (παραμορφώσεις, τραυματισμούς κ.λπ.) που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να οδηγούνταν σε ευθανασία.

Η δημοσιότητα πάντως που έχει προσελκύσει ο χαριτωμένος Ναρβάλ στη σελίδα του κέντρου στο Facebook και σε άλλες πλατφόρμες, με τις φωτογραφίες του να μαζεύουν δεκάδες χιλιάδες like σε 24 ώρες, αναμένεται να ωφελήσει το έργο του Mac's Mission που λειτουργεί με πενιχρά μέσα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτριά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ατύχημα που γίνεται viral σε κάθε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, δείτε βίντεο

Παράξενα 12.02.2026
Ενας Γάλλος σκιέρ γίνεται πάντα επίκαιρος όταν τα βλέμματα στρέφονται στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

O Good Job Nicky με τη σύντροφό του στο πάρτι για τη Eurovision

Tabloid 12.02.2026
H μεγαλύτερη θαυμάστριά του είναι η σύντροφός του, η Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια Marilena

Αυστραλία: 38χρονη σπάει τα όρια και βάζει υποψηφιότητα για Miss Universe

Tabloid 12.02.2026
Μέχρι το 2023 οι υποψήφιες μπορούσαν να είναι ηλικίας από 18 έως 28 ετών μόνο

Eurovision: Αυτά είναι τα πρώτα επτά τραγούδια που περνάνε στον μεγάλο ελληνικό τελικό

Media 12.02.2026
Οι υπόλοιπες 14 συμμετοχές θα παρουσιαστούν στον Β’ Ημιτελικό την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Eurovision: Συγκίνησε ξανά η Klavdia με την «Αστερομάτα» ‑ Η εμφάνιση στον Α’ ημιτελικό της ΕΡΤ

TV Buzz Χτες
Ο Α’ ημιτελικός του «Sing for Greece» άνοιξε με την Klavdia, που κέρδισε τιςεντυπώσεις

Ντρού Μπάριμορ: Βγήκε η Ελληνίδα από μέσα της – Σπάει πιάτα και φωνάζει «ώπα»

Tabloid Χτες
Ο λόγος που διοργανώθηκε η εν λόγω καμπάνια

Νέο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για Χατζίδου – Παύλου: «Είναι πουθενάδες»

Tabloid Χτες
Ο τραγουδιστής, γι’ άλλη μια φορά, μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι

Η Ρία Ελληνίδου στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν οι άνδρες διαλέγουν…»

Tabloid Χτες
Το σχόλιο της Ρίας Ελληνίδου για τα νύχια στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου

Tabloid Χτες
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories Χτες
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, είμαστε οκτώ χρόνια όλοι μαζί

Tabloid Χτες
Αποδεχόμαστε τους γονείς και τους φίλους του άλλου, πόσο μάλλον το παιδί του, σχολίασε η ηθοποιός