E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «Τον αγαπάω ακόμα», λέει η σύζυγος του παιδοκτόνου

Δηλώνει ότι θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να υιοθετήσει ένα παιδί

Δημοσίευση 12/11/2019 | 13:19

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: «Τον αγαπάω ακόμα», λέει η σύζυγος του παιδοκτόνου

Το ημερολόγιο έδειχνε 7 Απριλίου του 2019 όταν μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι συγκλονίζει το πανελλήνιο. Σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ πατέρας πυροβολεί με καραμπίνα τον 4χρονο γιο του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν. Αφού δολοφόνησε το σπλάχνο του, ο παιδοκτόνος έστρεψε την καραμπίνα πάνω του και αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο δράστης και αυτόχειρας όταν ήταν στην ηλικία των 21 ετών γνωρίζει την σύζυγό του Ιωάννα, η οποία εκείνη την εποχή ήταν ανήλικη. Η ανήλικη, τότε, Ιωάννα ήταν έγκυος στο παιδί που αργότερα θα δολοφονήσει ο 27χρονος πατέρας στο Χαλάνδρι.

Πριν από περίπου έναν χρόνο και ενώ το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο σπίτι στο Χαλάνδρι, η 21χρονη πια μητέρα του παιδιού αποφάσισε να φύγει από το σπίτι αφήνοντας το παιδί της στον πατέρα του. Οι καβγάδες, αλλά και τα βίαια ξεσπάσματά του 27χρονου σε βάρος της Ιωάννας ήταν συχνά φαινόμενα.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 21χρονη μητέρα του παιδιού έφτασε στο διαμέρισμα μαζί με την αδερφή της. Οι δύο γυναίκες χτύπησαν το κουδούνι, αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Μην μπορώντας να μπουν στο διαμέρισμα, κινήθηκαν προς την μπαλκονόπορτα και μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.

Μπαίνοντας βρέθηκαν αντιμέτωπες με το αποτρόπαιο θέαμα. Το μόλις τεσσάρων ετών αγοράκι ήταν νεκρό μέσα σε μία λίμνη αίματος και δίπλα του ο 27χρονος πατέρας του ο οποίος είχε αφήσει ένα σημείωμα πάνω στο τραπεζάκι:

«Γιάννα, το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα. Όλα έγιναν στον ύπνο του. Δεν έπρεπε να μας παρατήσεις».

Τότε η Ιωάννα ξέσπασε σε λυγμούς, κλάματα και ουρλιαχτά και οι γείτονες κατάλαβαν πως είχε συμβεί κάτι σοβαρό και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα λύγισαν μπροστά στο άψυχο κορμάκι του Βασίλη.

Εφτά μήνες μετά την τραγωδία, η Ιωάννα έχοντας, όπως λέει, συγχωρήσει τον άντρα της που της πήρε για πάντα τον τετράχρονο Βασίλη της, νιώθει την ανάγκη να υιοθετήσει ένα παιδί όπως ανέφερε στο Πρώτο Θέμα.

«Θέλω πολύ να υιοθετήσω ένα παιδάκι, ένα αγοράκι σαν τον Βασίλη μου. Έχω τόση αγάπη μέσα μου που νιώθω έτοιμη να τη δώσω σε ένα άλλο παιδάκι που σίγουρα θα την έχει ανάγκη. Πραγματικά θα μου κάνει κι εμένα πολύ καλό ώστε να μπορέσω να συνεχίσω στη ζωή μου. Καθημερινά πηγαίνω στο μνήμα του παιδιού μου, του μιλάω και ξέρω ότι ο Βασίλης μου θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Αλλά έχω την ανάγκη να κρατήσω και πάλι στην αγκαλιά μου ένα παιδάκι».

«Πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί ποτέ δεν χάθηκε η αγάπη μας. Κι αυτός ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Πάντα με ζήλευε, ήταν κάποιες φορές που ήταν νευρικός και περίεργος αλλά του είχα τυφλή εμπιστοσύνη σχετικά με το παιδί . Τον λάτρευε το γιο μας. Τον αγαπάω ακόμα και δε ξέρω αν θα μπορέσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου χωρίς αυτόν και το μικρό μου Βασίλη.

Δεν μου είχε δείξει ποτέ ότι ήταν ικανός να σκοτώσει το παιδί μας. Ήταν ένας άνθρωπος χαρούμενος , κοινωνικός , δούλευε κι έκανε μαραγκόδουλειές. Βέβαια, κάποιες στιγμές έδειχνε νευρικός, τσακωνόμασταν αλλά έφταιγα κι εγώ, όχι μόνο αυτός. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι είχαμε μαλώσει και είχαμε χωρίσει για δυο μήνες. Εγώ έμενα στη θεία μου μαζί με το παιδί μου, τον Βασίλη. Κάποιες φορές ερχόταν κι αυτός για να βλέπει το παιδί. Πήγαιναν βόλτες μαζί και μετά μου το γύριζε πάλι πίσω. Ώσπου μια μέρα, το κράτησε αυτός το παιδί και μου είπε: "Δεν θα τον έχεις εσύ τον Βασίλη αλλά θα τον έχω εγώ". Κι εγώ συμφώνησα μαζί του γιατί δεν ήθελα ο γιος μου να μένει σε μια παράγκα όπου έμενα κι εγώ αλλά σε ένα σπίτι κανονικό μαζί με τον μπαμπά του. Μακάρι να μην τον είχα αφήσει εκεί. Την τελευταία φορά, πριν σκοτώσει το παιδί μας κι αυτοκτονήσει ο ίδιος, τσακωθήκαμε στο τηλέφωνο. Είχε τσακωθεί ο αδερφός μου με τη γυναίκα του και ήθελα να κάτσω να του συμπαρασταθώ. Τότε αυτός νευρίασε απότομα και μου είπε «έψαχνες ευκαιρία για να πας στη μάνα σου πάλι». Τσακωθήκαμε και του είπα «έτσι όπως κάνεις καλύτερα να μην έρθω».

«Στη συνέχεια, ήρθε από το σπίτι που έμενα με τη μητέρα μου και μου έλεγε να φύγουμε. Με τράβηξε από τα μαλλιά, με έριξε κάτω και η μητέρα μου του φώναζε. Αυτός πίστευε ότι είχα εξωσυζυγικές σχέσεις. Αλλά ήταν όλα στο μυαλό του. Τον τελευταίο χρόνο είχε αλλάξει πολύ, είχαμε τσακωθεί πολλές φορές με αποτέλεσμα να φεύγω από το σπίτι και μετά να ξαναγυρίζω πάλι. Αφού τον ηρέμησε η μητέρα μου, αυτός έφυγε και του ζήτησα όταν φτάσει σπίτι να μιλήσω λίγο με το παιδί , κι έτσι έγινε. Μίλησα τελευταία φορά με το παιδί για λίγο στο τηλέφωνο κι ακουγόταν χαρούμενος ο Βασιλάκης μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο ΠΑΟΚ στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η σερί χρονιά: «Γλυκιά» ήττα με 89‑85 από τη Μούρθια

Αθλητικά Νέα Χτες
Κράτησαν το +6 του πρώτου αγώνα οι «ασπρόμαυροι»

«Θα καταστρέψουμε όποιο πλοίο περάσει χωρίς άδεια»: Το μήνυμα του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος Χτες
Αντίστοιχο μήνυμα έλαβαν και πλοιοκτήτες, στους οποίους επισημάνθηκε ότι η διέλευση παραμένει κλειστή χωρίς προηγούμενη έγκριση από τις ιρανικές δυνάμεις

Πρωτοπορεί η Ελλάδα: Εκτενής προβολή από διεθνή ΜΜΕ για την απόφαση να απαγορευτούν τα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών

Κόσμος Χτες
Η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για την απόφαση αυτή, μιας και συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που νομοθετούν μέτρα για την προστασία παιδιών κι εφήβων

Apple: Πότε έρχεται το πρώτο foldable iPhone

Tech + Science Χτες
Πάνω από 2.000€ η τιμή

Το Ιράν θα αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

Κόσμος Χτες
Σταμάτησε η διέλευση δεξαμενόπλοιων από τα Στενά του Ορμούζ, σύμφωνα με ιρανικό πρακτορείο

Το Ιράν θα αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

Ελλάδα Χτες
Η κατάπαυση του πυρός πρέπει να ισχύει για όλα τα μέτωπα όπως προβλέπει η συμφωνία μας με την Ουάσινγκτον, τονίζει το Ιράν

Νέα απάτη σε εξέλιξη με παραπλανητικά SMS για το Fuel Pass, τι πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα Χτες
Το επίσημο Fuel Pass δεν ζητά προσωπικά δεδομένα μέσω συνδέσμων - Αγνοήστε ύποπτα links που υποδύονται δημόσιες υπηρεσίες

Μεγάλη κατολίσθηση με μέτωπο 4 χιλιομέτρων έκοψε στα δύο την Ιταλία

Κόσμος Χτες
Ο Ιταλικός Τύπος μιλά για μια από τις μεγαλύτερες κατολισθήσεις της Ευρώπης

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα βρεφικού γάλακτος λόγω υπέρβασης του ορίου της τοξίνης cereulide

Ελλάδα Χτες
Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν ALMIRON PROFUTURA 1, παρτίδα 111572333, με ημερομηνία λήξης 5 Νοεμβρίου 2027, καλούνται να μην το χρησιμοποιήσουν και να επιστρέψουν

Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία

Ελλάδα Χτες
Η κυκλοφορία έχει μάλιστα διακοπεί στο ύψος της οδού Αλκμήνης