E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι»: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ στο Γκάζι

Mάρτυρας περιέγραψε εικόνες από άλλες εποχές με τους θαμώνες στο πάτωμα με τα χέρια στο κεφάλι

Δημοσίευση 11/11/2019 | 13:54

«300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι»: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ στο Γκάζι

Μια καταγγελία για έφοδο της αστυνομίας σε κλαμπ στο Γκάζι την ώρα που ήταν γεμάτο κόσμο το περασμένο Σάββατο το βράδυ ήρθε στο φως μέσα από ανάρτηση στο Facebook από τον DJ Γιώργο Απέργη.

Η καταγγελία επιβεβαιώθηκε και από πηγές της αστυνομίας. Όμως, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι ο τρόπος τον οποίο χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί απέναντι στους πολίτες οι οποίοι διασκέδαζαν ανέμελα μέσα στο κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες η δίωξη ναρκωτικών έκανε έφοδο γιατί είχε πληροφορίες ότι κάποιοι από τους θαμώνες είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά. Έγιναν 10 προσαγωγές που κατά πληροφορίες έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση

Αυτή η εικόνα περιγράφεται από τον κ. Απέργη στην ανάρτησή του στο Facebook και αν είναι αληθινή προκαλεί πολλά ερωτήματα. Στην μακροσκελή ανάρτηση ο κ. Απέργης περιγράφει όλα όσα έγιναν στο κλαμπ το οποίο ήταν γεμάτο με περίπου 300 άτομα. Τίτλος της ανάρτησης: «Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος».

Γράφει στην ανάρτηση: «Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης. Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης. Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάτε σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών, το οποίο έιναι εμφανές σε όλο τον χώρο.

Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας. Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκότωσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί.

Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.

Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγοράκι έκανε τρύπα σε ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ρενέ Μαγκρίτ

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ένα απρόσμενο περιστατικό σε μουσείο της Ιερουσαλήμ

Κλειστές οι πόρτες των ΑΕΙ για 9 στα 10 παιδιά από χαμηλά στρώματα

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η έκθεση του ΙΟΒΕ αποκαλύπτει πώς η παραπαιδεία, οι «καλές» σχολές και οι χαμηλοί μισθοί συντηρούν τις κοινωνικοοικονομικές ανισότητες στην Ελλάδα

Ανω Λιόσια: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα ρεύματος – Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και διερευνώνται

Νέα κτηνωδία στην Κοζάνη: Νεκρή αρκούδα από πυροβολισμούς στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα 13.06.2026
Το άτυχο ζώο βρέθηκε νεκρό έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς στον λαιμό και την πλάτη

Ιράν και ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία: Τι προβλέπει το μνημόνιο και πότε θα υπογραφεί

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αραγτσί εμφανίζεται αισιόδοξος για ψηφιακή υπογραφή μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα αμερικανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones κοντά στα Στενά του Ορμούζ.

Μουντιάλ 2026: Με νίκη 4‑1 επί της Παραγουάης οι ΗΠΑ άνοιξαν με το δεξί τον 4ο όμιλο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Από τα πρώτα λεπτά, οι Αμερικανοί φανέρωσαν τις προθέσεις τους στο τουρνουά

Μουντιάλ 2026: Καναδάς και Βοσνία/Ερζεγοβίνη χώρισαν με 1‑1

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Λάριν μπήκε ως αλλαγή στο 77` και έναν μόλις λεπτό αργότερα ισοφάρισε για τον Καναδά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1

Ανταρκτική: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο ‑ Χάνονται πάγοι «μεγέθους Γαλλίας»

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η δυτική ακτή της Ανταρκτικής έχει χάσει έκταση θαλάσσιου πάγου ίση με τη Γαλλία, ενώ οι θερμοκρασίες σπάνε ρεκόρ

Λήξη συναγερμού στο πλοίο με τους 1050 επιβαίνοντες – Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Το «Blue Star 2» είχε καταπλεύσει εσπευσμένα στο λιμάνι του Λαυρίου για τον απαραίτητο έλεγχο

Τραμπ: Νεκρός ο αρχηγός της διαβόητης συμμορίας Tren de Aragua μετά από αμερικανικό πλήγμα

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την εξόντωση του Νίνιο Γκερέρο, επικεφαλής της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης της Βενεζουέλας