E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι»: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ στο Γκάζι

Mάρτυρας περιέγραψε εικόνες από άλλες εποχές με τους θαμώνες στο πάτωμα με τα χέρια στο κεφάλι

Δημοσίευση 11/11/2019 | 13:54

«300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι»: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε κλαμπ στο Γκάζι

Μια καταγγελία για έφοδο της αστυνομίας σε κλαμπ στο Γκάζι την ώρα που ήταν γεμάτο κόσμο το περασμένο Σάββατο το βράδυ ήρθε στο φως μέσα από ανάρτηση στο Facebook από τον DJ Γιώργο Απέργη.

Η καταγγελία επιβεβαιώθηκε και από πηγές της αστυνομίας. Όμως, αυτό που προκαλεί πολλά ερωτήματα είναι ο τρόπος τον οποίο χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί απέναντι στους πολίτες οι οποίοι διασκέδαζαν ανέμελα μέσα στο κλαμπ. Σύμφωνα με πληροφορίες η δίωξη ναρκωτικών έκανε έφοδο γιατί είχε πληροφορίες ότι κάποιοι από τους θαμώνες είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά. Έγιναν 10 προσαγωγές που κατά πληροφορίες έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις. Αργότερα μέσα στην ημέρα θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση

Αυτή η εικόνα περιγράφεται από τον κ. Απέργη στην ανάρτησή του στο Facebook και αν είναι αληθινή προκαλεί πολλά ερωτήματα. Στην μακροσκελή ανάρτηση ο κ. Απέργης περιγράφει όλα όσα έγιναν στο κλαμπ το οποίο ήταν γεμάτο με περίπου 300 άτομα. Τίτλος της ανάρτησης: «Τρομοκρατική Επίθεση και Ομηρία από το ίδιο σου το Κράτος».

Γράφει στην ανάρτηση: «Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης στο χώρο της Ηλεκτρονικής Dance σκηνής και απόλυτα καθαρός από ναρκωτικές ουσίες όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο είναι και ευρέως γνωστό, δέχεσαι επίθεση μέσα σε έναν νόμιμο χώρο διασκέδασης. Το βράδυ του Σαββάτου ήμουν καλεσμένος να παίξω μουσική στο Steam club στην Αθήνα στο Γκάζι. Από νωρίς εκεί με χαρά μου διαπίστωσα ότι οι θαμώνες ήταν αρκετά νέοι υγιείς clubbers γύρω στα 20 χρόνια και κάποιοι μεγαλύτεροι οι οποίοι και ξεχώριζαν καθώς αποδείχτηκε στο τέλος ότι ήταν οι περισσότεροι της δίωξης. Έχοντας συνεργασία με τον χώρο και έως διοργανωτής στο πρόσφατο παρελθόν γνωρίζω το τεράστιο κόστος το οποίο δαπανάτε σε security για την αποφυγή φασαριών και χρήσης ουσιών, το οποίο έιναι εμφανές σε όλο τον χώρο.

Μετά το dj set μου και ενώ έχεις πιει 2-3 ποτά και έχοντας θετικά συναισθήματα καθώς είσαι κάτω από την επιρροή της δυνατής μουσικής και τον φωτορυθμικών, γίνεται ΝΤΟΥ από δέκα άτομα μπαίνοντας με βρισιές μέσα στο μαγαζί δημιουργώντας τον πανικό και τον φόβο στον κόσμο. Δίνοντας διαταγές όπως: γονατιστέ τωρα!! τα χέρια στα κεφάλια όλοι!!! Μην έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι αυτοί νομίζεις ότι γίνεται τρομοκρατική επίθεση τύπου Μπατακλάν ή είναι ληστεία τύπου τράπεζας. Νιώθοντας φυσικά τον φόβο ότι εάν κουνηθείς σε σκότωσαν. Περνώντας τα λεπτά συνειδητοποιείς ότι είναι της δίωξης. Για μια ώρα η εικόνα είναι μια: 300 άτομα γονατιστά με τα χέρια στο κεφάλι σαν έτοιμα για εκτέλεση μέσα σε χώρο διασκέδασης. Ντροπή και αποτροπιασμός. Μετά μια ώρα και μην έχοντας την δυνατότητα να μιλήσεις ούτε στον διπλανό σου, ούτε στο τηλέφωνο, ούτε να κουνηθείς, ελέγχεσαι και βγαίνεις από το μαγαζί.

Η εικόνα έξω η ίδια, 10 άτομα στημένα με την πλάτη στον τοίχο και τα χέρια ανοιχτά, έτοιμα σαν για εκτέλεση από τoυς Ναζί, στους γύρω δρόμους 10 αυτοκίνητα, 3 πούλμαν και γύρω στους 60 αστυνομικούς να την έχουν πέσει λες και βρήκαν την γιάφκα με τους τρομοκράτες.

Μια καθαρά επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης της προσωπικής αξιοπρέπειας με στόχο τον εναλλακτικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.
Δευτέρα σήμερα και νέα από τους περισσότερους φίλους μου δεν έχω και πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως σχεδόν κανένας από τους θαμώνες δεν έχει αναρτήσει τίποτα. Ο φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Έλληνας που έζησε τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία και τώρα τα χτυπήματα στο Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Είχε μιλήσει το 2022 για τη ρωσική εισβολή και τώρα έγινε αυτόπτης μάρτυρας βομβαρδισμών σε διυλιστήρια στο Ντουμπάι

OpenAI ξεκλειδώνει το «adult mode»: Πόσο απέχουμε από τις ερωτικές σχέσεις με την τεχνητή νοημοσύνη

Κόσμος Χτες
Η OpenAI σχεδιάζει ένα «adult mode» στο ChatGPT, με ερωτικές συνομιλίες για ενήλικες, προκαλώντας συναγερμό σε συμβούλους ευημερίας που μιλούν για κίνδυνο «sexy suicide coach»

Telegraph ‑ Ηχητικό ντοκουμέντο: Πώς ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ γλίτωσε τον θάνατο για λίγα δευτερόλεπτα

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για μία ομιλία του Μαζαχέρ Χοσεϊνί, επικεφαλής πρωτοκόλλου για το γραφείο του Αλί Χαμενεΐ, σε ανώτερους κληρικούς και διοικητές του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), στις 12 Μαρτίου

Γουατεμάλα: Νεκροί εκατομμυριούχος εκδότης και η έγκυος σύζυγός του σε αεροπορικό δυστύχημα

Κόσμος Χτες
Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στη Villa Hermosa στη Γουατεμάλα - Τέσσερις συνολικά οι νεκροί

Πέθανε ο ηθοποιός Ματ Κλαρκ από την ταινία Back to the Future III

Κόσμος Χτες
Ο Κλαρκ είχε συμμετάσχει σε αρκετά γουέστερν, δίπλα σε θρύλους, όπως ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Τζον Γουέιν

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και έδειρε άλλον οδηγό ‑ Σε διαθεσιμότητα ο επαγγελματίας

Ελλάδα Χτες
«Ο ΟΑΣΘ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε περιστατικά βίας»

Βίντεο: Βρετανός σκιέρ τερματίζει μεθυσμένος σε αγώνα 50χλμ στη Νορβηγία σε ένδειξη... διαμαρτυρίας

Κόσμος Χτες
Ο Γκάμπριελ Γκλέντχιλ έγινε viral με την ολοκλήρωση του αγώνα διάσημου αγώνα Όσλο-Χόλμενκολεν όπου κατέλαβε την 67η θέση

Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Κλεομένη: Η τυφλή οπαδική βία μου στέρησε τον κόσμο μου όλο

Ελλάδα Χτες
«Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του 20χρονου

Ανοιξε η πλατφόρμα υποβολής φορολογικών δηλώσεων Ε1 ‑ Μέχρι τις 15 Ιουλίου η προθεσμία

Ελλάδα Χτες
Το χρονοδιάγραμμα πληρωμής του φόρου να ξεκινά από 31 Ιουλίου για την καταβολή της α΄δόσης και να εκτείνεται έως τον Φεβρουάριο του 2027

Η Μεσόγειος έχει καθυστερήσει ένα τσουνάμι ‑ 100% να συμβεί μέσα σε 30 χρόνια λένε οι επιστήμονες

Κόσμος Χτες
Στην εκπαίδευση και την «ανάγνωση» των προειδοποιητικών σημαδιών ενός τσουνάμι εστιάζουν οι ειδικοί

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης για το παιδί‑θαύμα της Ελλάδας

Αθλητικά Νέα Χτες
Μυθικό το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Γκενκ για την απόκτηση του 18χρονου Κωνσταντίνου Καρέτσα.

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρός 51χρονος αστυνομικός

Ελλάδα Χτες
Κατέρρευσε μπροστά σε συναδέλφους του