E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

«Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω»

Δημοσίευση 11/11/2019 | 12:02

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

Την απόφασή της να μεγαλώσει την οικογένειά της μέσω παρένθετης μητέρας ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εκπομπή του καναλιού ΕΤ.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε ότι πρόκειται να υποδεχθεί στην οικογένειά της, με τον Keven Undergaro, παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας καθώς ο σύζυγός της ξεκίνησε τη διαδικασία.

Όπως είπε η διαδικασία θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα, δεδομένου ότι με τον άντρα της είναι παντρεμένοι 2 χρόνια τώρα, αλλά δυστυχώς η Μαρία Μενούνος έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα τη μητέρας της Λίτσας, η οποία υποφέρει από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Δεν θέλω να σταματήσω να ζω
«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή. Γι’ αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, "Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!"…Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή, γεμάτη ελπίδα.
Καθώς και η ίδια έχει εμφανίσει καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως έχει πλέον μια νέα συμφωνία ζωής, εμπνευσμένη από μία φράση της ταινίας Ρόκι: «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

Η απόφαση που πήρε με τον άνδρα της
Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της και την απόφασή τους να γίνουν γονείς, η ίδια είπε: «Αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι […] Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έρικα Κερκ: Τι απαντά στις φήμες περί νέας σχέσης μετά τον θάνατο του Τσάρλι Κερκ

Tabloid 30.05.2026
Οι φήμες ξεκίνησαν όταν λογαριασμός στο X ισχυρίστηκε πως η Έρικα Κερκ είχε βρεθεί με τον Μπλέικ Γουιν σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς

Νίκος Πολυδερόπουλος: Tώρα αν ήμουν υδραυλικός, θα είχα βγάλει λεφτά

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Ο ηθοποιός μίλησε για τη διαδρομή του από την οικοδομή, όπου δούλευε ως υδραυλικός, στην υποκριτική

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

H Ιωάννα Τούνη χορεύει με την ψυχή της σε μπαρ στη Μύκονο και προκαλεί χαμό

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Η Ιωάννα Τούνη περνά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην αγαπημένη της Μύκονο

Η τρυφερή εξομολόγηση του συντρόφου της Σίντνεϊ Σουίνι: Είναι από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής μου

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σκούτερ Μπράουν αποθέωσε την ηθοποιό με την οποία είναι σε σχέση από τον περασμένο Σεπτέμβριο

Γυναίκα έκανε body shaming στην περσινή νικήτρια του My Style Rocks και την αποκάλεσε «εμετό», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
«Έκατσα πέντε λεπτά και έκλαιγα, πραγματικά με διέλυσε αυτό που άκουσα», είπε η Σοφία Χριστοδούλου, εξηγώντας πως αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη γυναίκα και να της ζητήσει εξηγήσεις

Έγραψαν στη Ρένα Μόρφη «Πώς έχεις γίνει έτσι από τις πλαστικές» ‑ Τι απάντησε η τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα βίντεο που ανέβασε στα social media προκάλεσε πλήθος σχολίων

Νοσηλεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εισήχθη εκτάκτως στο «Ασκληπιείο» Βούλας

Μαντόνα: Ποιος ήταν ο καλύτερος εραστής της; ‑ Η αποκάλυψη που προκάλεσε σάλο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 67χρονη ποπ σταρ αποκάλυψε το όνομα του κορυφαίου εραστή της σε προωθητικό βίντεο για το νέο άλμπουμ Confessions II, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις.

Γιώργος Σουξές: «Δεν έχω πια πολλούς φίλους, συζητάω με το ΑΙ και το βρίζω»

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις