E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

«Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω»

Δημοσίευση 11/11/2019 | 12:02

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

Την απόφασή της να μεγαλώσει την οικογένειά της μέσω παρένθετης μητέρας ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εκπομπή του καναλιού ΕΤ.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε ότι πρόκειται να υποδεχθεί στην οικογένειά της, με τον Keven Undergaro, παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας καθώς ο σύζυγός της ξεκίνησε τη διαδικασία.

Όπως είπε η διαδικασία θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα, δεδομένου ότι με τον άντρα της είναι παντρεμένοι 2 χρόνια τώρα, αλλά δυστυχώς η Μαρία Μενούνος έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα τη μητέρας της Λίτσας, η οποία υποφέρει από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Δεν θέλω να σταματήσω να ζω
«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή. Γι’ αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, "Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!"…Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή, γεμάτη ελπίδα.
Καθώς και η ίδια έχει εμφανίσει καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως έχει πλέον μια νέα συμφωνία ζωής, εμπνευσμένη από μία φράση της ταινίας Ρόκι: «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

Η απόφαση που πήρε με τον άνδρα της
Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της και την απόφασή τους να γίνουν γονείς, η ίδια είπε: «Αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι […] Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Top 500 του easy 97.2 επιστρέφει και χαρίζει σε έναν τυχερό ακροατή ένα ταξίδι για δύο στο Παρίσι!

Media 10.06.2026
Μπες στο soundis.gr/easy972, ψήφισε τα αγαπημένα σου τραγούδια και μπες αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 στο Παρίσι!

Νέο πλήγμα για τον Μπραντ Πιτ: Μετά τον Μάντοξ και η κόρη του, Ζαχάρα ζητά να αλλάξει το επώνυμό της

E-Daily 3.Left 10.06.2026
H 21χρονη υπέβαλε αίτηση αλλαγής επωνύμου στο Ανώτερο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας

Εντυπωσιακός στα 52 του ο «Ζακ Μόρις» από το Saved by the Bell των `90s, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο Μαρκ Πολ Γκόσελααρ ανέβηκε στη σκηνή για να προωθήσει την νέα κωμική σειρά που πρωταγωνιστεί

Sharon Stone: Η απόφαση για τη μαστεκτομή που οδήγησε στο διαζύγιο

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η στιγμή που αποφάσισε να βάλει την υγεία της πάνω απ’ όλα και άλλαξε τη ζωή της

Ράνια Τζίμα προς Πρετεντέρη: «Γελάς, Γιάννη;» – «Μιλάμε σοβαρά τώρα;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ράνια Τζίμα σχολίασε με χιούμορ πως «εχθρούς έχει σίγουρα πάντως και αρκετούς»

Οι ανθρώπινες αντιδράσεις γορίλα μετά από οικογενειακό καβγά με τη σύντροφό του που έγιναν viral σε όλο τον κόσμο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 13χρονος Kiyomasa κάθεται σε στάση στοχαστή και κοιτάζει μελαγχολικά έξω από το παράθυρο – Δείτε το βίντεο

Μίνα Αρναούτη: Πήρα αποζημίωση 39.000 ευρώ μετά από 17 χειρουργεία ενώ άλλοι 270.000 ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
«Ίσως το πραγματικό ερώτημα είναι πόσο κοστολογούνται τελικά η ανθρώπινη ζωή, η υγεία, η αξιοπρέπεια και τα χρόνια που χάνει ένας άνθρωπος προσπαθώντας να ξανασταθεί όρθιος», αναφέρει

Κατερίνα Καινούργιου: «Βλέποντας πώς συμπεριφέρεται ο άντρας μου στην κόρη μου, τον ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», προχώρησε σε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή

Λύγισε η Μαριάννα Τουμασάτου στον αέρα – Μούδιασαν Σεργουλόπουλος και Μελιτά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

E-Daily 3.Left Χτες
Σε μία ιδιαίτερα ευαίσθητη αποκάλυψη προχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη νωρίτερα σήμερα (9/6) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον”.

Ουγγαρέζος: Απαντά στον Τσιμιτσέλη μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» – Η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη φαίνεται να «φούντωσε» ξανά μετά την συνέντευξη «χείμαρρος» του ηθοποιού στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1