E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

«Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω»

Δημοσίευση 11/11/2019 | 12:02

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

Την απόφασή της να μεγαλώσει την οικογένειά της μέσω παρένθετης μητέρας ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εκπομπή του καναλιού ΕΤ.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε ότι πρόκειται να υποδεχθεί στην οικογένειά της, με τον Keven Undergaro, παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας καθώς ο σύζυγός της ξεκίνησε τη διαδικασία.

Όπως είπε η διαδικασία θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα, δεδομένου ότι με τον άντρα της είναι παντρεμένοι 2 χρόνια τώρα, αλλά δυστυχώς η Μαρία Μενούνος έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα τη μητέρας της Λίτσας, η οποία υποφέρει από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Δεν θέλω να σταματήσω να ζω
«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή. Γι’ αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, "Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!"…Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή, γεμάτη ελπίδα.
Καθώς και η ίδια έχει εμφανίσει καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως έχει πλέον μια νέα συμφωνία ζωής, εμπνευσμένη από μία φράση της ταινίας Ρόκι: «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

Η απόφαση που πήρε με τον άνδρα της
Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της και την απόφασή τους να γίνουν γονείς, η ίδια είπε: «Αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι […] Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories 01.02.2026
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Έλλη Κοκκίνου – Αμηχανία στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τον Διονύση Σχοινά

Tabloid Χτες
«Έχουν περάσει τα χρόνια, έχουν παραγραφεί αυτά»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Με προσβάλλει να με υποστηρίζει»

Tabloid Χτες
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος καυτηρίασε τη στάση του Γιώργου Λιάγκα

Evangelia: Παντρεύεται στην Κρήτη

Tabloid Χτες
Όλα δείχνουν πως η τραγουδίστρια Evangelia και ο αρραβωνιαστικός της, Jay Stolar ετοιμάζονται για κρητικό γάμο

Γιώργος Σεϊταρίδης: Τρία χρόνια παρακαλούσα τη σύζυγό μου να με παντρευτεί

Tabloid Χτες
Έχουμε φτάσει στα 12 χρόνια και ακόμα με αντέχει, πρόσθεσε ο ηθοποιός

Η Πέγκυ Ζήνα «μεταμορφώθηκε» σε Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και τραγούδησε το «Ματώνω»

Tabloid Χτες
Χρόνια περιμέναμε αυτό το το βίντεο και πλέον, ήρθε

Τσουβέλας: «Μπορεί κάποια στιγμή να ασχοληθώ με την πολιτική» – Τι είπε για Καρυστιανού

Tabloid Χτες
Είχε δηλώσει πως θα ήθελε να εκλεγεί ευρωβουλευτής

Σ. Χρηστίδου: «Ως Θεσσαλονικιά και ΠΑΟΚτσού θέλω να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια»

TV Buzz Χτες
Συγκλονισμένη εμφανίστηκε η Σίσσυ Χρηστίδου μιλώντας για τη φρικτή τραγωδία στη Ρουμανία

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ραγίζει καρδιές το αντίο του στην Κάθριν Ο’ Χάρα – «Μαμά, νόμιζα ότι είχαμε χρόνο»

Tabloid Χτες
Η είδηση για τον θάνατο της τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Λιάγκας για την περιπέτεια υγείας της Κοσιώνη: «Θα χρειαστούν μήνες για να επανέλθει 100%»

TV Buzz Χτες
Ο δημοσιογράφος μίλησε για την δύσκολη περιπέτεια υγείας που περνάει η Σία Κοσιώνη.