E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

«Ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω»

Δημοσίευση 11/11/2019 | 12:02

Η Μαρία Μενούνος αναζητά παρένθετη μητέρα

Την απόφασή της να μεγαλώσει την οικογένειά της μέσω παρένθετης μητέρας ανακοίνωσε η Μαρία Μενούνος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε εκπομπή του καναλιού ΕΤ.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δήλωσε ότι πρόκειται να υποδεχθεί στην οικογένειά της, με τον Keven Undergaro, παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας καθώς ο σύζυγός της ξεκίνησε τη διαδικασία.

Όπως είπε η διαδικασία θα είχε ξεκινήσει νωρίτερα, δεδομένου ότι με τον άντρα της είναι παντρεμένοι 2 χρόνια τώρα, αλλά δυστυχώς η Μαρία Μενούνος έχει επικεντρωθεί στη φροντίδα τη μητέρας της Λίτσας, η οποία υποφέρει από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου –μια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Δεν θέλω να σταματήσω να ζω
«Παρόλο που η μαμά μου είναι σε αυτήν την κατάσταση, ήθελα να κάνω τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν θέλω να σταματήσω τη ζωή. Γι’ αυτό βρίσκομαι απόψε εδώ παρόλο που θα προτιμούσα να μείνω σπίτι και να κλαίω. Πρέπει να προχωράς μπροστά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως η μητέρα μου χρειάζεται πολλή προσοχή, οπότε συμπλήρωσα τα χαρτιά και απλώς τα άφησα στο γραφείο μου. Οπότε σήμερα το πρωί, τα έβαλα στο γραφείο του Κέβιν και λέω, "Μπορείς να τα στείλεις; Πάμε να κάνουμε αυτά τα παιδιά!"…Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Κέβιν να τρέχουν τριγύρω», είπε η ίδια, μιλώντας στην εκπομπή, γεμάτη ελπίδα.
Καθώς και η ίδια έχει εμφανίσει καρκίνο στον εγκέφαλο, είπε πως έχει πλέον μια νέα συμφωνία ζωής, εμπνευσμένη από μία φράση της ταινίας Ρόκι: «Δεν έχει να κάνει με το πόσο δυνατά χτυπάς, έχει να κάνει με το πόσο δυνατά μπορεί να σε χτυπήσουν και εσύ να συνεχίσεις».

Η απόφαση που πήρε με τον άνδρα της
Μιλώντας για τη σχέση της με τον σύζυγό της και την απόφασή τους να γίνουν γονείς, η ίδια είπε: «Αποφασίσαμε να σφραγίσουμε την συμφωνία, ήταν σαν να μεγαλώσαμε λιγάκι […] Και πραγματικά δεν θα το είχαμε κάνει ποτέ, αν δεν ήταν άρρωστη η μητέρα μου, αν εγώ δεν είχα περάσει όσα πέρασα. Οπότε χαίρομαι που το κάναμε επειδή έκανε όλα τα υπόλοιπα πιο ξεχωριστά. Νιώθω πως δέθηκα ακόμη πιο πολύ μαζί του, αν μπορεί να συμβεί αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός

Survivor spoiler: Ο αδελφός του Gio μπαίνει στο ριάλιτι

Media Χτες
Πέντε νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Αγιο Δομίνικο, μεταξύ των οποίων ο «Baby Gio»!

Η Νάνα Μούσχουρη θα τιμηθεί στα γαλλικά Grammy

Tabloid Χτες
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Hotter than ever η Kim Kardashian με μια πετσέτα στο μπούστο ‑ Το εξώφυλλο που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Πηγή κοντά στο περιβάλλον της δήλωσε στο «Us Weekly» ότι «αισθάνεται έτοιμη να ξαναμπεί στον κόσμο των ραντεβού»