E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήρε 84 εκατ. από το διαζύγιό της, αλλά έκανε αγωγή για άλλα τόσα

Η 58χρονη ζητούσε να πάρει το 1/3 της περιουσίας του πρώην συζύγου της

Δημοσίευση 10/11/2019 | 18:26

Πήρε 84 εκατ. από το διαζύγιό της, αλλά έκανε αγωγή για άλλα τόσα

«Πόρτα» έφυγε από το Αγγλικό δικαστήριο η Natalia Potanina, το διαζύγιο της οποίας με τον Ρώσο ολιγάρχη, Vladimir Potanin θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβά που έχουν βγει ποτέ.

Και αυτό γιατί η πρώτη απόφαση που βγήκε στην πατρίδα τους, της επιδίκασε ένα ποσό της τάξεως των 84 εκατομμυρίων δολαρίων, σε ρευστό και ακίνητη περιουσία.

Ωστόσο η 58χρονη θεωρούσε πως έπρεπε να πάρει το 1/3 της περιουσίας του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στην Ρωσία, η οποία φτάνει τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια, θεωρώντας πως έχει μερίδιο στην περιουσία που έχτισε όσο ήταν μαζί.

Έτσι, αφού μετακόμισε στην Αγγλία άνοιξε εκ νέου την υπόθεση εκεί, προσλαμβάνοντας τρεις ειδικούς σε τέτοια θέματα, την Baroness Shackleton, τον Frances Hughes και τον Charles Howard, με την ακροαματική υπόθεση της διαδικασία να κρατάει τρεις ημέρες.

Η απόφαση όμως που ανακοινώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, δεν ήταν με το μέρος της...

Ο δικαστής δεν έκρινε απλώς οτι το ποσό που εισέπραξε ήταν αρκετό, αλλά της άσκησε και σκληρή κριτική κατά την ανακοίνωση της απόφασής του, καθώς μεταξύ άλλων η Potanina είχε υποστηρίξει οτι είχε λάβει 41,5 εκατομμύρια και όχι 84 συν άλλα 7,3 για τις ανάγκες των παιδιών.

«Για τους περισσότερους ανθρώπους φαίνεται αδιανόητο κάποιος να έχει λάβει 40-80 εκατομμύρια δολάρια και να υποστηρίξει οτι δεν έχουν ικανοποιηθεί οι λογικές του ανάγκες», ενώ λίγο αργότερα της τα... έχωσε για το γεγονός οτι έφερε εσκεμμένα την υπόθεση της στην Αγγλία που φημίζεται για τα μεγάλα ποσά που επιδικάζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η 58χρονη μέσω εγγράφων είχε ισχυριστεί πως από το ποσό που έλαβε τις έχουν μείνει μόνο 19 εκατομμύρια, καθώς τα υπόλοιπα έχουν πάει στην αδελφή της που προσέχει την 99χρονη μητέρα της στην Ρωσία.

Θυμίζουμε πάντως, πως το 2016 δικαστήριο του Λονδίνου είχε επιδικάσει το ποσό των 453 εκατομμυρίων λιρών στην Tatiana για το διαζύγιό της με τον Farkhad Akhmedov παρά το γεγονός οτι είχαν χωρίσει πριν από 15 χρόνια στην Ρωσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα Χτες
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα Χτες
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος Χτες
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος Χτες
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα Χτες
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science Χτες
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα Χτες
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα Χτες
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011