E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πήρε 84 εκατ. από το διαζύγιό της, αλλά έκανε αγωγή για άλλα τόσα

Η 58χρονη ζητούσε να πάρει το 1/3 της περιουσίας του πρώην συζύγου της

Δημοσίευση 10/11/2019 | 18:26

Πήρε 84 εκατ. από το διαζύγιό της, αλλά έκανε αγωγή για άλλα τόσα

«Πόρτα» έφυγε από το Αγγλικό δικαστήριο η Natalia Potanina, το διαζύγιο της οποίας με τον Ρώσο ολιγάρχη, Vladimir Potanin θεωρείται ως ένα από τα πιο ακριβά που έχουν βγει ποτέ.

Και αυτό γιατί η πρώτη απόφαση που βγήκε στην πατρίδα τους, της επιδίκασε ένα ποσό της τάξεως των 84 εκατομμυρίων δολαρίων, σε ρευστό και ακίνητη περιουσία.

Ωστόσο η 58χρονη θεωρούσε πως έπρεπε να πάρει το 1/3 της περιουσίας του δεύτερου πλουσιότερου ανθρώπου στην Ρωσία, η οποία φτάνει τα 15 δισεκατομμύρια δολάρια, θεωρώντας πως έχει μερίδιο στην περιουσία που έχτισε όσο ήταν μαζί.

Έτσι, αφού μετακόμισε στην Αγγλία άνοιξε εκ νέου την υπόθεση εκεί, προσλαμβάνοντας τρεις ειδικούς σε τέτοια θέματα, την Baroness Shackleton, τον Frances Hughes και τον Charles Howard, με την ακροαματική υπόθεση της διαδικασία να κρατάει τρεις ημέρες.

Η απόφαση όμως που ανακοινώθηκε, πριν από λίγες ημέρες, δεν ήταν με το μέρος της...

Ο δικαστής δεν έκρινε απλώς οτι το ποσό που εισέπραξε ήταν αρκετό, αλλά της άσκησε και σκληρή κριτική κατά την ανακοίνωση της απόφασής του, καθώς μεταξύ άλλων η Potanina είχε υποστηρίξει οτι είχε λάβει 41,5 εκατομμύρια και όχι 84 συν άλλα 7,3 για τις ανάγκες των παιδιών.

«Για τους περισσότερους ανθρώπους φαίνεται αδιανόητο κάποιος να έχει λάβει 40-80 εκατομμύρια δολάρια και να υποστηρίξει οτι δεν έχουν ικανοποιηθεί οι λογικές του ανάγκες», ενώ λίγο αργότερα της τα... έχωσε για το γεγονός οτι έφερε εσκεμμένα την υπόθεση της στην Αγγλία που φημίζεται για τα μεγάλα ποσά που επιδικάζει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η 58χρονη μέσω εγγράφων είχε ισχυριστεί πως από το ποσό που έλαβε τις έχουν μείνει μόνο 19 εκατομμύρια, καθώς τα υπόλοιπα έχουν πάει στην αδελφή της που προσέχει την 99χρονη μητέρα της στην Ρωσία.

Θυμίζουμε πάντως, πως το 2016 δικαστήριο του Λονδίνου είχε επιδικάσει το ποσό των 453 εκατομμυρίων λιρών στην Tatiana για το διαζύγιό της με τον Farkhad Akhmedov παρά το γεγονός οτι είχαν χωρίσει πριν από 15 χρόνια στην Ρωσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.

Ελαφόνησος: «Λειτούργησα ενστικτωδώς και βούτηξα στη θάλασσα», λέει ο πλοιοκτήτης

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Στην πορεία κατάλαβα ότι ήταν λάθος», ισχυρίζεται ο πλοιοκτήτης – κολυμβητής της Ελαφονήσου

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Βασίλη Λεβέντη, «δεν είμαι βιολογικό του παιδί, αλλά είχα την τύχη να τον αποκαλώ πατέρα» είπε ο γιος του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Συγγενείς, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων, που πέθανε σε ηλικία 75 ετών ύστερα από προβλήματα υγείας

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο τέταρτος ύποπτος για τη φονική εμπρηστική επίθεση  – Σε σταθερή κατάσταση η Αφροδίτη Νέστορα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, υπολείμματα των μηχανισμών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και τηλεφωνικές επικοινωνίες, επιχειρώντας να εντοπίσουν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στις επιθέσεις