E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανατολάκης: Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του

Δημοσίευση 10/11/2019 | 17:41

Ανατολάκης: Έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό

Ο Γιώργος Ανατολάκης μεσουράνησε στο ελληνικό ποδόσφαιρο της δεκαετίες του 90 και του 2000 με την φανέλα του Ολυμπιακού κυρίως, κερδίζοντας δόξα και χρήματα.

Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του και στον πολιτικό στίβο και ο Ανατολάκης εξελέγη βουλευτής με το ΛΑΟΣ και μάλιστα πρώτος από όλους στο κόμμα του.

Οι εποχές αυτές όμως σύμφωνα με τη Realnews έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, όπως φαίνεται, για τον πρώην ποδοσφαιριστή και πολιτικό καθώς στα 45 του χρόνια είδε την πολυτελή κατοικία που απέκτησε στη Βούλα, τους κόπους μιας ζωής, να χάνεται λόγω οφειλών.

Ο Γιώργος Ανατολάκης πριν λίγες ημέρες έχασε το σπίτι του καθώς βγήκε σε πλειστηριασμό και άλλαξε χέρια έναντι 500.000 ευρώ. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώσαν για τον άλλοτε διεθνή αμυντικό καθώς το χρέος του προς την τράπεζα είναι πολλαπλάσιο, κάτι που σημαίνει πως ο οικονομικός του Γολγοθάς δεν τελείωσε με την απώλεια του σπιτιού του.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε τη βίλα του στο Πανόραμα Βούλας, συνολικού εμβαδού 333 τ.μ, η οποία πέρασε στα χέρια της τράπεζας καθώς δεν υπήρχε άλλος να πλειοδοτήσει. Το μεγάλο “χαστούκι” για τον Γιώργο Ανατολάκη ήταν ο χωρισμός του πριν από δυο χρόνια με τη επί 15 χρόνια σύζυγό του, Ζάννα Χολέβα με την οποία απέκτησε δυο παιδιά.

Οι δυο πλευρές πήγαν στα δικαστήρια και σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews o Ανατολάκης κλήθηκε να πληρώσει διατροφή αρκετών χιλιάδων ευρώ στην πρώην γυναίκα του για την ανατροφή των παιδιών του.

Ένα χρηματικό ποσό που αποδείχθηκε κόμπος στην οικονομική θηλιά, η οποία έπνιξε τον πρώην βουλευτή και ποδοσφαιριστή και οδήγησε στον πλειστηριασμό της κατοικίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετά τον Κλοπ, η Ρεάλ θέλει και τον Χάαλαντ! Στα 200 εκατ. ευρώ η «χρηματιστηριακή» αξία του Νορβηγού!

Αθλητικά Νέα 16.01.2026
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να φέρει στη «βασίλισσα» τους Γιούργκεν Κλοπ και Έρλινγκ Χάαλαντ το προσεχές καλοκαίρι.

Αστυνομία στο σπίτι του Βαρουφάκη και προκαταρκτική εξέταση

Ελλάδα 16.01.2026
Στο πλαίσιο έρευνας που αφορά βίντεο στο οποίο αναφέρεται σε χρήση ecstasy το 1989

Γροιλανδία: Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς τις χώρες που θα αντιταχθούν στα «θέλω» του

Κόσμος 16.01.2026
Αμερικανοί βουλευτές στη Δανία επιδιώκουν να «χαμηλώσουν τους τόνους»

Ερωμένη ή συνέταιρος: Νέα στοιχεία για τη σχέση του Ιμάμογλου με την βολεϊμπολίστρια, οι 800 κλήσεις και το «σκοτωμένο» ακίνητο

Κόσμος 16.01.2026
Οι αποκαλύψεις έχουν ήδη πυροδοτήσει σφοδρή δημόσια και πολιτική αντιπαράθεση.

Απόκριες 2026: Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα

Ελλάδα 16.01.2026
Το Τριώδιο δεν αργεί να ανοίξει

«Έπεσε» το X: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως ‑ Δεν φορτώνουν οι λογαριασμοί

Tech + Science 16.01.2026
Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες

Πυροβολισμοί σε ψητοπωλείο στον Αγιο Δημήτριο: Συνελήφθη ο πατέρας του ιδιοκτήτη

Ελλάδα 16.01.2026
Αφαντος ο 39χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε πατέρα και γιο

Πώς δρούσε η συμμορία που λήστευε βενζινάδικα και μίνι μάρκετ

Ελλάδα 16.01.2026
Ανάμεσα στους συλληφθέντες άνδρας που είχε εμπλακεί στη δολοφονία με καλάσνικοφ των δύο αστυνομικών φρουρών στην περιοχή του Ρέντη το 2011