E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος νομίζω ότι πήγαινε γυρεύοντας…», λέει γνωστή ηθοποιός

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός

Δημοσίευση 10/11/2019 | 10:22

«Ο Νίκος Σεργιανόπουλος νομίζω ότι πήγαινε γυρεύοντας…», λέει γνωστή ηθοποιός

Η ηθοποιός, που συμμετείχε στους «Δύο Ξένους», μίλησε για το άδοξο τέλος της δημοφιλούς σειράς, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι στον τρίτο κύκλο θα έπαιζε ο Θανάσης Βέγγος, που θα έκανε τον πατέρα της Μαρίνας Κουντουράτου, ενώ προχώρησε και σε μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο λόγος για την Τιτίκα Στασινοπούλου, την αγαπημένη «Ζωίτσα» και μητέρα της Μαρίνας Κουντουράτου.

«Αν με πείτε Ζωίτσα ούτε θα χαρώ ούτε θα λυπηθώ, ήταν ένας σημαντικός ρόλος στο δικό μου το χώρο. Τον ρόλο τον είχαν γράψει για τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, δεν μπορούσε να τον παίξει και τον έφεραν σε μένα. Το σενάριο των Δύο Ξένων τελείωσε σε στιλ αναγκαστικά να τελειώνουμε. Στη συνέχεια που ήθελε να κάνει το συγγραφικό δίδυμο, στο οποίο θα έμπαιναν μέσα και ο Θανάσης Βέγγος, αλλά και άλλοι άνθρωποι, δεν δέχτηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ναι, ήταν να μπει ο Βέγγος και θα έκανε τον άντρα μου και πατέρα της Μαρίνας. Δεν ήθελε ο Ρήγας να αλλάξει πρόσωπα», είπε χαρακτηριστικά.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε “ψάξε, κάτι θα βρεις”. Αυτό τι σου λέει; Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν», ανέφερε η ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τσακωμός για θέση πάρκινγκ – «Με αποκάλεσαν τσόκαρο και βλήμα»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram τι της συνέβη και δεν παρέλειψε να αφιερώσει μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία ήρθε σε διαπληκτισμό

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το μήνυμα της influencer για την αξία των στιγμών μακριά από το κινητό

Viral στο TikTok: Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά αγκαλιά με ιερέα σε live εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ένα αναπάντεχο ντουέτο με ιερέα στη σκηνή έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, με το βίντεο να κάνει αμέσως το γύρο του TikTok.

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του

Ο ντελιβεράς που μιμήθηκε γυναικεία φωνή για να κατεβάσει τον πελάτη πιο γρήγορα – Το βίντεο του έφτασε τις 9 εκατ. προβολές

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Βραζιλιάνος content creator Markzitu παρουσιάστηκε ως «Amanda από το Fatal Model» και έκανε τον πελάτη να κατεβεί αστραπιαία, πυροδοτώντας συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας των διανομέων.