E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Μαχαιρώθηκε την ώρα που δικαστικοί επιμελητές του έκαναν έξωση

Το επεισόδιο σόκαρε δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2019 | 09:18

Βόλος: Μαχαιρώθηκε την ώρα που δικαστικοί επιμελητές του έκαναν έξωση

Ένας 67χρονος από τον Αλμυρό Βόλου, μαχαιρώθηκε, παρουσία δικαστικών επιμελητών και αστυνομικών, την ώρα που του γινόταν έξωση από το σπίτι, στο οποίο διέμενε με ενοίκιο. Το αιματηρό επεισόδιο σόκαρε τους παριστάμενους δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς, που ενώ περίμεναν τον 67χρονο να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα για να φύγει από το σπίτι τον βρήκαν αιμόφυρτο στην τουαλέτα!

Το συμβάν σημειώθηκε στις 13:30, το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) στον Αλμυρό. Δύο δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν τον άχαρο ρόλο να κάνουν έξωση στον 67χρονο σε εκτέλεση απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, που προσέφυγε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Με απόφαση Ειρηνοδικείου ο 67χρονος υποχρεωνόταν σε έξωση από το σπίτι, το οποίο ενοικίαζε.

Οι δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας για να εκτελέσουν την απόφαση της έξωσης. Ο 67χρονος, που προφανώς είχε ενημερωθεί, φέρεται να άνοιξε την πόρτα σε κατάσταση μέθης. Πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos.gr, αναφέρουν ότι όταν οι δικαστικοί επιμελητές τού ζήτησαν να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το σπίτι, εκείνος με διάφορους τρόπους καθυστερούσε τη διαδικασία.

Κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Α.Τ. Αλμυρού και ο 67χρονος φάνηκε να συμμορφώνεται. Άρχιζε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί περίμεναν να ετοιμαστεί, αλλά εκείνος φέρεται να πήρε από την κουζίνα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στην αυλή του σπιτιού, όπου βρίσκεται η τουαλέτα, και κάρφωσε το μαχαίρι στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας.

Η ώρα περνούσε και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Τον βρήκαν να κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα της τουαλέτας και προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Κλήθηκε και έσπευσε επί τόπου ασθενοφόρο, που διακόμισε τον άνδρα με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τα τραύματα που κατάφερε στον εαυτό του δεν είναι βαθιά για να πειράξουν κάποιο ζωτικό όργανο, είναι επιφανειακά, έχασε όμως πολύ αίμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πήγα να την ξυπνήσω και ήταν νεκρή, μου είχε παραπονεθεί πως έχει πονοκέφαλο» λέει η μητέρα της 24χρονης Κυριακής που πέθανε στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Σύμφωνα με το επίσημο πιστοποιητικό θανάτου ο θάνατος της 24χρονης Κυριακής Κασιώτη αποδίδεται σε αιμορραγικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στο Πόρτο Κατσίκι στην Λευκάδα, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Εντοπίστηκε από πολίτες που βρίσκονταν στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές

Σέρρες: Βρέθηκε νεκρό 10χρονο αγοράκι μέσα σε κανάλι

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες περίοικοι το είχαν δει να παίζει κοντά στο κανάλι

Τεμπονέρας για ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Το όνομα συμβολίζει το πάντρεμα του εθνικού με το κοινωνικό

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Yπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν πρέπει να περιορίζεται στις «ταμπέλες», αλλά στο πολιτικό περιεχόμενο

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα: Φαντάζομαι άφησε το ΕΑΜ για τον Πολάκη ‑ Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με νέο ΑΦΜ;

Πολιτική 27.05.2026
«Η χώρα έχει πειραματιστεί με αυτόκλητους σωτήρες», είπε ο πρωθυπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού

Ράγισε καρδιές η κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα στον επικήδειο: «Δεν σου λέω αντίο, γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μου»

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
«Αν υπάρχουν άγγελοι, ο δικός μου είσαι εσύ και αν υπάρχει αγάπη, είσαι η μοναδική», είπε συγκινημένη η Βικτώρια Δέλλα

Ο σπαρακτικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα: «Είσαι το μωρό μου, ξεκουράσου και πέτα ψηλά»

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
άγισε καρδιές ο επικήδειος λόγος του Τραϊανού Δέλλα για τη Γωγώ Μαστροκώστα,

Στα Ιωάννινα εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων για το 2026, σε απομόνωση 45χρονος ασθενής

E-Daily 2.TopNews 27.05.2026
Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και δεν εμπνέει ανησυχία, καθώς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Ο Πέτρος Συρίγος τραυματίστηκε σε σοβαρό τροχαίο – «Έχω σπάσει τους δύο καρπούς στα χέρια μου» λέει ο σεφ

E-Daily 3.Left 27.05.2026
«Είναι ότι χειρότερο μπορούσα να πάθω με την χειρωνακτική εργασία που κάνω» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Συρίγος

Φρουροί της Επανάστασης: Μικρές οι πιθανότητες να ξαναρχίσει ο πόλεμος, οι ΗΠΑ είναι αδύναμες

Κόσμος 27.05.2026
Εκπρόσωπος των Φρουρών απείλησε πως αν οι πολεμικές επιχειρήσεις ξαναρχίσουν, η ακτογραμμή του Ιράν θα γίνει «νεκροταφείο για τους επιτιθέμενους»

Τα ξενοδοχεία μπορούν να αρνούνται νερό βρύσης στους πελάτες τους, έκρινε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ιταλίας

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Τουρίστρια ζητούσε αποζημίωση 2.700 ευρώ επειδή ξενοδοχείο στους Δολομίτες της πρόσφερε μόνο εμφιαλωμένο νερό επί πληρωμή