E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Μαχαιρώθηκε την ώρα που δικαστικοί επιμελητές του έκαναν έξωση

Το επεισόδιο σόκαρε δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2019 | 09:18

Βόλος: Μαχαιρώθηκε την ώρα που δικαστικοί επιμελητές του έκαναν έξωση

Ένας 67χρονος από τον Αλμυρό Βόλου, μαχαιρώθηκε, παρουσία δικαστικών επιμελητών και αστυνομικών, την ώρα που του γινόταν έξωση από το σπίτι, στο οποίο διέμενε με ενοίκιο. Το αιματηρό επεισόδιο σόκαρε τους παριστάμενους δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς, που ενώ περίμεναν τον 67χρονο να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα για να φύγει από το σπίτι τον βρήκαν αιμόφυρτο στην τουαλέτα!

Το συμβάν σημειώθηκε στις 13:30, το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) στον Αλμυρό. Δύο δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν τον άχαρο ρόλο να κάνουν έξωση στον 67χρονο σε εκτέλεση απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, που προσέφυγε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Με απόφαση Ειρηνοδικείου ο 67χρονος υποχρεωνόταν σε έξωση από το σπίτι, το οποίο ενοικίαζε.

Οι δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας για να εκτελέσουν την απόφαση της έξωσης. Ο 67χρονος, που προφανώς είχε ενημερωθεί, φέρεται να άνοιξε την πόρτα σε κατάσταση μέθης. Πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos.gr, αναφέρουν ότι όταν οι δικαστικοί επιμελητές τού ζήτησαν να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το σπίτι, εκείνος με διάφορους τρόπους καθυστερούσε τη διαδικασία.

Κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Α.Τ. Αλμυρού και ο 67χρονος φάνηκε να συμμορφώνεται. Άρχιζε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί περίμεναν να ετοιμαστεί, αλλά εκείνος φέρεται να πήρε από την κουζίνα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στην αυλή του σπιτιού, όπου βρίσκεται η τουαλέτα, και κάρφωσε το μαχαίρι στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας.

Η ώρα περνούσε και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Τον βρήκαν να κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα της τουαλέτας και προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Κλήθηκε και έσπευσε επί τόπου ασθενοφόρο, που διακόμισε τον άνδρα με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τα τραύματα που κατάφερε στον εαυτό του δεν είναι βαθιά για να πειράξουν κάποιο ζωτικό όργανο, είναι επιφανειακά, έχασε όμως πολύ αίμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φυλάκιση 2 ετών και πρόστιμα €30.000 για τις μπαλωθιές ‑ Ιδρύεται Τμήμα Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων στην Κρήτη

Ελλάδα 20.11.2025
Νέα διάταξη με κάθειρξη έως 8 έτη και πρόστιμα έως 50.000 ευρώ για όσους διαφημίζουν ή παρακινούν σε χρήση όπλων

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Επικίνδυνα φαινόμενα από το βράδυ ‑ Πού θα «χτυπήσουν»

Καιρός 20.11.2025
Ποιες περιοχές θα βρίσκονται στο επίκεντρο της κακοκαιρίας

Κορωπί: Πέθανε ο 22χρονος που κατάπιε ολόκληρο μπέργκερ

Ελλάδα 20.11.2025
Μετά από παραμονή 8 ημερών στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς» ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή

Επίδομα θέρμανσης: Τα 10 SOS για διαχειριστές και ένοικους πολυκατοικιών

Ελλάδα 20.11.2025
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης, λήγει στις 5 Δεκεμβρίου - Οι διευκρινιστικές οδηγίες της ΑΑΔΕ

IRIS: Αντίστροφη μέτρηση για τις συναλλαγές ‑ Tα πρόστιμα σε όσους δε συμμορφωθούν

Οικονομία 20.11.2025
Οι επιχειρήσεις που θα εντοπίζονται να μην έχουν αναβαθμίσει και διασυνδέσει τα συστήματα POS και IRIS με την ΑΑΔΕ θα επιβάλλονται βαριά πρόστιμα

Συνελήφθη διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός για οδήγηση σε κατάσταση μέθης

Κόσμος 20.11.2025
Αστυνομικοί σταμάτησαν την ηθοποιό για έλεγχο χθες βράδυ επί της οδού Αθηνάς

Ακίνητα: Παραμένουν κλειστά 117.000 σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, 1 στα 4 δεν κατοικείται

Ελλάδα 20.11.2025
Μεγάλος αριθμός διαμερισμάτων στην πρωτεύουσα παραμένει ανεκμετάλλευτος

Επιθεωρήτρια υγείας ρίχνει χλωρίνη σε φαγητό πλανόδιου πωλητή χωρίς άδεια

Ελλάδα 20.11.2025
Αντιπαράθεση προκάλεσε στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνει επιθεωρήτρια υγείας να ρίχνει χλωρίνη σε τρόφιμα υπαίθριου πωλητή τάκο που δεν κατείχε άδεια

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Μικρότερη αύξηση στις εισφορές για το 2026

Οικονομία 20.11.2025
Αναβάλλεται για δεύτερη χρονιά η εφαρμογή του δείκτη μεταβολής μισθών

Γιάννης Καλλιάνος: «Αυτή είναι η αλήθεια για τον καιρό ‑ Τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες»

Καιρός 20.11.2025
Με ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος αναφέρθηκε στο τι έρχεται