E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Μαχαιρώθηκε την ώρα που δικαστικοί επιμελητές του έκαναν έξωση

Το επεισόδιο σόκαρε δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/11/2019 | 09:18

Βόλος: Μαχαιρώθηκε την ώρα που δικαστικοί επιμελητές του έκαναν έξωση

Ένας 67χρονος από τον Αλμυρό Βόλου, μαχαιρώθηκε, παρουσία δικαστικών επιμελητών και αστυνομικών, την ώρα που του γινόταν έξωση από το σπίτι, στο οποίο διέμενε με ενοίκιο. Το αιματηρό επεισόδιο σόκαρε τους παριστάμενους δικαστικούς επιμελητές και αστυνομικούς, που ενώ περίμεναν τον 67χρονο να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα για να φύγει από το σπίτι τον βρήκαν αιμόφυρτο στην τουαλέτα!

Το συμβάν σημειώθηκε στις 13:30, το μεσημέρι της Πέμπτης (7/11) στον Αλμυρό. Δύο δικαστικοί επιμελητές ανέλαβαν τον άχαρο ρόλο να κάνουν έξωση στον 67χρονο σε εκτέλεση απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, που προσέφυγε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Με απόφαση Ειρηνοδικείου ο 67χρονος υποχρεωνόταν σε έξωση από το σπίτι, το οποίο ενοικίαζε.

Οι δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας για να εκτελέσουν την απόφαση της έξωσης. Ο 67χρονος, που προφανώς είχε ενημερωθεί, φέρεται να άνοιξε την πόρτα σε κατάσταση μέθης. Πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos.gr, αναφέρουν ότι όταν οι δικαστικοί επιμελητές τού ζήτησαν να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα και να εγκαταλείψει το σπίτι, εκείνος με διάφορους τρόπους καθυστερούσε τη διαδικασία.

Κάλεσαν την Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει. Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο του Α.Τ. Αλμυρού και ο 67χρονος φάνηκε να συμμορφώνεται. Άρχιζε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα. Δικαστικοί επιμελητές και αστυνομικοί περίμεναν να ετοιμαστεί, αλλά εκείνος φέρεται να πήρε από την κουζίνα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στην αυλή του σπιτιού, όπου βρίσκεται η τουαλέτα, και κάρφωσε το μαχαίρι στη δεξιά πλευρά της κοιλιακής του χώρας.

Η ώρα περνούσε και οι αστυνομικοί άρχισαν να τον αναζητούν. Τον βρήκαν να κείτεται αιμόφυρτος στο πάτωμα της τουαλέτας και προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Κλήθηκε και έσπευσε επί τόπου ασθενοφόρο, που διακόμισε τον άνδρα με ακατάσχετη αιμορραγία στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Τα τραύματα που κατάφερε στον εαυτό του δεν είναι βαθιά για να πειράξουν κάποιο ζωτικό όργανο, είναι επιφανειακά, έχασε όμως πολύ αίμα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός κινδύνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκάρει ο ψυχολόγος της Αντιγόνης που δολοφονήθηκε στη Δράμα: «Έβριζε, την υποτιμούσε. Δεν υπήρχε η κοπέλα στη σχέση»

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο ψυχολόγος της 45χρονης περιέγραψε τον σύζυγό της ως χειριστικό και αποκάλυψε ότι την είχε προτρέψει να αλλάξει κλειδαριές και να ζητήσει μετάθεση από την Αστυνομία.

Ένταση στην δίκη Λυγγερίδη: Μάρτυρας αναίρεσε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο μάρτυρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η προηγούμενη κατάθεσή του ήταν ψευδής και οφειλόταν σε πίεση και άγχος από τους αστυνομικούς

Με μαχαιριά στο στήθος δολοφονήθηκε ο τραγουδιστής Talay Riley

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης είχε βρεθεί νεκρός σε κήπο σε περιοχή του Λονδίνου - Δύο άντρες και μία γυναίκα έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι

Ταϊρίκ Τζόουνς: Η ποινή για το επεισόδιο με τον Ναν

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Κέντρικ Ναν: Η ποινή για τον καυγά με τον Τζόουνς

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Τιμωρήθηκε και η ΚΑΕ

Αργίες 2026: Πότε «πέφτει» ο Δεκαπενταύγουστος και πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ο Δεκαπενταύγουστος ανήκει στις υποχρεωτικές αργίες του έτους

Ρονάλντο για Μέσι: «Ώρα να αποδεχτεί ο κόσμος ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών»

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Ύμνοι του Βραζιλιάνου θρύλου Ρονάλντο για τον Λιονέλ Μέσι μετά την παράστασή του κόντρα στην Αλγερία με χατ τρικ

Πώς δρούσε το κύκλωμα πειρατικής τηλεόρασης με τους 80.000 συνδρομητές

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Ακολουθώντας τη «ροή του χρήματος» οι αρχές διαπίστωσαν ότι τα μέλη της οργάνωσης ζούσαν σε καθεστώς απόλυτης χλιδής - Πώς ξέπλεναν τα μαύρα χρήματα

Βάρκιζα: Διαψεύδει την επίθεση λαγοκέφαλου σε λουόμενη ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews 17.06.2026
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης