E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πιλότος έδωσε τον έλεγχο του αεροπλάνου σε 20χρονη επιβάτη

Απίστευτο και όμως αληθινό

Δημοσίευση 7/11/2019 | 11:51

Πιλότος έδωσε τον έλεγχο του αεροπλάνου σε 20χρονη επιβάτη

Ένα απίστευτο περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα σε αεροσκάφος της IrAero An-24 στη Yakutia της Ρωσίας τον περασμένο Αύγουστο, κατά το οποίο ο πιλότος φέρεται να έδωσε σε επιβάτη τον χειρισμό του αεροπλάνου που μετέφερε 50 άτομα!

Στο βίντεο ακούγεται ο πιλότος να δίνει οδηγίες στην επιβάτη που πιστεύεται ότι είναι περίπου 20 ετών και δεν έχει προσόντα πιλότου.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση των ισχυρισμών. Κρίνοντας από την εμφάνιση του πιλοτηρίου, το αεροπλάνο φαίνεται να είναι ένα An-24, αλλά είναι αδύνατο να προσδιοριστεί ο μεταφορέας ή η διαδρομή πτήσης βάσει μόνο του βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό αεροσκάφος πετούσε από το Yakutsk στην Bagatay. Τα αεροσκάφη αυτού του τύπου λειτουργούν από το 1962 και μπορούν να μεταφέρουν περίπου 50 επιβάτες.

Ένας εκπρόσωπος της InAero δήλωσε: «Υπάρχουν αμφιβολίες ότι αυτό το υλικό (βίντεο) έχει οποιαδήποτε σχέση με τις δραστηριότητες της αεροπορικής μας εταιρείας για τη μεταφορά των επιβατών». Η γυναίκα απολαμβάνει έναν «προσομοιωτή πτήσης» σε μια επιβατική πτήση, σύμφωνα με σχόλια στα social media.

Η πτήση αναφέρθηκε στις 31 Αυγούστου 2019, αλλά το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν λίγες ημέρες.

Η γυναίκα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram μετά την πτήση, τα οποία όμως έχουν πλέον διαγραφεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων