E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στα Καμίνια: Γρίφος οι λόγοι που η 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της

Τι λένε ο δικηγόρος και οι συγγενείς του κοριτσιού

Δημοσίευση 7/11/2019 | 08:13

Σοκ στα Καμίνια: Γρίφος οι λόγοι που η 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της

«Η μητέρα πλέον έχει εξέλθει από την εντατική και είναι καλά στην υγεία της. Το δε κορίτσι θα ακολουθήσει την απόφαση, που έχει λάβει η Δικαιοσύνη, να παρακολουθήσει τα αναμορφωτικά μέτρα» τόνισε ο Γιώργος Γιάνναρος, δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης που επιτέθηκε με μαχαίρι στη μητέρα της την περασμένη Πέμπτη στις 02:00 τα ξημερώματα μιλώντας στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 χθες το βράδυ.

Η κοπέλα πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε 8 χτυπήματα στη μητέρα της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο σαλόνι.

Η 48χρονη μητέρα από το Θριάσιο όπου νοσηλεύεται, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι το μόνο που θέλει να γίνει είναι να ξεχαστεί το τραγικό συμβάν και οι συγγενείς είπαν τη φράση που και εκείνη λέει ότι «κι εγώ θα γίνω καλά και όλοι θα γίνουμε καλά».


Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής γύρω στις 2, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Κοινωνική».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κορίτσι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και γι’ αυτό άρχισε να παίζει βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια στο τάμπλετ. Στο δωμάτιο βρισκόταν η δίδυμη αδελφή της, η οποία φέρεται να της έκανε παρατήρηση γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Η 14χρονη όμως δεν σταμάτησε και κάποια στιγμή για άγνωστους ακόμα λόγους πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας της και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Όταν τελικά το κορίτσι κατάλαβε τι είχε κάνει πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει. Η αδελφή της ξύπνησε και βλέποντας τη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος κάλεσε τη γιαγιά της και τον σύντροφο της μητέρας της, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο «Θριάσιο», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο πήγε και η 14χρονη, η οποία είχε επίσης τραυματιστεί από το μαχαίρι στο χέρι και τον μηρό της.

Η μητέρα έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως την Τρίτη, οπότε και μεταφέρθηκε σε θάλαμο και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην υπηρεσία Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η επίσημη ανακοίνωση του «Ευαγγελισμού» για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Η Γωγώ Μαστροκώστα άφησε την τελευταία της πνοή τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σε ηλικία 56 ετών

Πανελλήνιες 2026: Σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης – «Κανένα παιδί μόνο»

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων και πανελλαδικό δίκτυο παρεμβάσεων θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Παιδείας

Αλέξανδρος Γιωτόπουλος: Αναίρεση για την αποφυλάκισή του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Η απόφαση του Αρείου Πάγου θα ληφθεί μέσα στο πρώτο 10ημερο του Ιουνίου

Καστοριά: Τηλεφωνικές απάτες με λεία άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθησαν δύο άτομα

Ελλάδα 25.05.2026
Οι δράστες παρίσταναν τους λογιστές και έπειθαν τα θύματα να παραδώσουν μετρητά και χρυσαφικά

Πέθανε ο Παρασκευάς Αντζας

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Ο παλαίμαχος παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ τα τελευταία χρόνια πάλευε με την νόσο ALS

Επίδομα Στέγασης 2026: Πώς γίνεται η αίτηση και ποια λάθη οδηγούν σε απόρριψη

E-Daily 2.TopNews 25.05.2026
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για την υποβολή της αίτησης

Αχαρνές: Ένοπλη ληστεία σε ταξιτζή από 3 άνδρες

Ελλάδα 25.05.2026
Τον απείλησαν με πιστόλι και μαχαίρι

Έντονη ανησυχία στο Τόκιο: Ανδρας ψέκασε άγνωστη ουσία σε εμπορικό κέντρο ‑ 20 τραυματίες

Κόσμος 25.05.2026
Παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που έριξε στον χώρο ο άνδρας

Διακίνηση όπλων «φαντασμάτων» στη Θράκη στην τουρκική μαφία

Ελλάδα 25.05.2026
Δύο συλλήψεις μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.