E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στα Καμίνια: Γρίφος οι λόγοι που η 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της

Τι λένε ο δικηγόρος και οι συγγενείς του κοριτσιού

Δημοσίευση 7/11/2019 | 08:13

Σοκ στα Καμίνια: Γρίφος οι λόγοι που η 14χρονη μαχαίρωσε την μητέρα της

«Η μητέρα πλέον έχει εξέλθει από την εντατική και είναι καλά στην υγεία της. Το δε κορίτσι θα ακολουθήσει την απόφαση, που έχει λάβει η Δικαιοσύνη, να παρακολουθήσει τα αναμορφωτικά μέτρα» τόνισε ο Γιώργος Γιάνναρος, δικηγόρος της οικογένειας της 14χρονης που επιτέθηκε με μαχαίρι στη μητέρα της την περασμένη Πέμπτη στις 02:00 τα ξημερώματα μιλώντας στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 χθες το βράδυ.

Η κοπέλα πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και κατάφερε 8 χτυπήματα στη μητέρα της, την ώρα που εκείνη κοιμόταν στο σαλόνι.

Η 48χρονη μητέρα από το Θριάσιο όπου νοσηλεύεται, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι το μόνο που θέλει να γίνει είναι να ξεχαστεί το τραγικό συμβάν και οι συγγενείς είπαν τη φράση που και εκείνη λέει ότι «κι εγώ θα γίνω καλά και όλοι θα γίνουμε καλά».


Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής γύρω στις 2, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Κοινωνική».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το κορίτσι δεν μπορούσε να κοιμηθεί και γι’ αυτό άρχισε να παίζει βίαια ηλεκτρονικά παιχνίδια στο τάμπλετ. Στο δωμάτιο βρισκόταν η δίδυμη αδελφή της, η οποία φέρεται να της έκανε παρατήρηση γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Η 14χρονη όμως δεν σταμάτησε και κάποια στιγμή για άγνωστους ακόμα λόγους πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα μαχαίρι, κατευθύνθηκε στο δωμάτιο της μητέρας της και άρχισε να τη μαχαιρώνει.

Όταν τελικά το κορίτσι κατάλαβε τι είχε κάνει πανικοβλήθηκε και άρχισε να φωνάζει. Η αδελφή της ξύπνησε και βλέποντας τη μητέρα της σε μια λίμνη αίματος κάλεσε τη γιαγιά της και τον σύντροφο της μητέρας της, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο «Θριάσιο», όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο πήγε και η 14χρονη, η οποία είχε επίσης τραυματιστεί από το μαχαίρι στο χέρι και τον μηρό της.

Η μητέρα έμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έως την Τρίτη, οπότε και μεταφέρθηκε σε θάλαμο και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στην υπηρεσία Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι καιρό έκανε την 25η Μαρτίου το 1821 ‑ Η αναλυτική έρευνα του Θοδωρή Κολυδά

Καιρός 24.03.2026
Με αφορμή την εθνική επέτειο, ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, επιχείρησε μέσω μελέτης του να παρουσιάσει τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν 205 πριν!

Απάτη στον ΕΦΚΑ: Ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στους 22 συλληφθέντες

Ελλάδα 24.03.2026
Η δικογραφία ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθούν να απολογηθούν οι κατηγορούμενοι

Μπιλ Κόσμπι: Κρίθηκε ένοχος για νάρκωση και κακoπoίηση γυναίκας

Κόσμος 24.03.2026
«Κουβαλώ το βάρος αυτού που μου συνέβη για περισσότερα από 50 χρόνια» δήλωσε η επιζώσα

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Είμαι αθώος» ‑ Οι πρώτες δηλώσεις μέσω του δικηγόρου του μετά την απολογία

Ελλάδα 24.03.2026
Βίντεο από την στιγμή που ο γνωστός γκαλερίστας έφτασε στον ανακριτή

Ιράν: Χτυπά ξανά το Ισραήλ παρά το μήνυμα Τραμπ – Βομβαρδισμός στη Βηρυτό

Κόσμος 24.03.2026
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεϊ θέλει «να κλείσει σύντομα το ζήτημα»

A23a: Το μεγαλύτερο παγόβουνο του κόσμου έχει «μόνο λίγες εβδομάδες ακόμη» πριν λιώσει εντελώς

Κόσμος 24.03.2026
Οι επιστήμονες παρακολουθούν στενά την πορεία του καθώς το A23a λειτουργεί ως ένα «φυσικό εργαστήριο»

Μην αναζητήσετε ποτέ αυτές τις 6 λέξεις στην Google, κίνδυνος να σας χακάρουν

Tech + Science 24.03.2026
Οι χάκερ επινοούν συνεχώς νέες και εξελιγμένες επιθέσεις σε βάρος χρηστών του διαδικτύου

Θεσσαλονίκη: Ανδρας έκλεψε 250 λίτρα πετρέλαιο από φορτηγό και συνελήφθη

Ελλάδα 24.03.2026
Με τη χρήση λάστιχου κήπου τοποθέτησε τα καύσιμα σε πλαστικά δοχεία και αποχώρησε με ΙΧ αυτοκίνητο

Μετρό: Οι σταθμοί που θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα λόγω εργασιών

Ελλάδα 24.03.2026
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στη Γραμμή 2 του Μετρό λόγω εργασιών στο τμήμα «Ομόνοια – Πανεπιστήμιο»

Επείγουσα ανάκληση αερόσακων Takata σε χιλιάδες οχήματα

Ελλάδα 24.03.2026
Συνολικά, εμπλέκονται 19 διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων

Ρέθυμνο: Απείλησε τη γυναίκα του με μαχαίρι και παρενέβη ο ανήλικος γιος τους

Ελλάδα 24.03.2026
Ο μόλις 14 ετών γιος τους παρενέβη για να προστατεύσει τη μητέρα του