E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηράκλειο: Τον χώρισε και τη διέσυρε

Η αρρωστημένη εκδίκηση έγινε δημόσιο θέαμα στην πόλη

Δημοσίευση 6/11/2019 | 09:17

Ηράκλειο: Τον χώρισε και τη διέσυρε

Ήθελε να εκδικηθεί την πρώην σύντροφό του ένας 50χρονος Ηρακλειώτης, ο οποίος πήρε κόκκινη μπογιά και πινέλο και έγραψε ύβρεις στον τοίχο του σπιτιού της, σε προάστιο ανατολικά του Ηρακλείου.

Ξυπνώντας η 45χρονη γυναίκα και βγαίνοντας έξω από το σπίτι της, αντίκρισε αυτό που είδε και όλη η γειτονιά, προσθέτοντας το “κερασάκι” στην τούρτα όσων δυσάρεστων βίωσε το τελευταίο διάστημα μετά το χωρισμό της με τον 50χρονο.

Ο 50χρονος είχε φροντίσει μαζί με τις ύβρεις να γράψει και το ονοματεπώνυμο της 45χρονης, για να… είναι σίγουρος για το διασυρμό της.

Η γυναίκα προσπάθησε όπως – όπως να σβήσει τις ύβρεις και το όνομά της και στη συνέχεια πήγε στην Αστυνομία, όπου και υπέβαλε μήνυση.

Εκεί, μίλησε για τον εφιάλτη που ζούσε τους τελευταίους μήνες, αφότου αποφάσισει να διακόψει τη σχέση της με τον 50χρονο και να επιστρέψει στο σύζυγό της, με τον οποίο δεν είχε πάρει διαζύγιο.

Γι’ αρκετό καιρό ο πρώην φίλος της την απειλούσε, έχοντας παράλληλα γίνει σκιά της. Σε κάθε βήμα που έκανε, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον έβλεπε μπροστά της, ζητώντας της πότε με καλό και πότε με όχι και τόσο καλό τρόπο να τα ξαναβρούν.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 45χρονη έκανε μήνυση σε βάρος του, ζητώντας την προστασία από την Αστυνομία. Ακόμη και στον χώρο εργασίας της, σε ξενοδοχείο του νομού, της έστηνε καρτέρι ζητώντας της να τα ξαναβρούν.

Όταν εκείνη το τελευταίο διάστημα επέστρεψε στο σύζυγό της, ο 50χρονος έγινε ακόμα πιο πιεστικός απέναντι στην 45χρονη ξενοδοχοϋπάλληλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος μετά τη σε βάρος του μήνυση συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πτώση δέντρου στο Ίλιον πάνω σε ταξί μετά το μπουρίνι στην Αττική – Πληροφορίες για εγκλωβισμένο άτομο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ατόμου

Συναγερμός στην Ιταλία για δαγκώματα από ψάρι σε λουόμενους

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Έχασε πολύ αίμα» – Γιατί οι αρχές αποκλείουν τον λαγοκέφαλο

Ανατροπή στο NBA: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς υπογράφει με τη Φιλαδέλφεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Θα αγωνιστεί στην τέταρτη ομάδα της καριέρας του στο NBA

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη χώρα με μπουρίνια, χαλάζι και πάνω από 100.000 κεραυνούς σε μία ώρα – Σε ετοιμότητα η Αττική

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Οι καταιγίδες αναμένεται να συνοδεύονται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα

Η εκκένωση του Καπ Φερέ στη Γαλλία, ένα πρωτοφανές σχέδιο, που είχε εκπονηθεί από το 2023

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η πυρκαγιά έχει ήδη κάψει περισσότερα από 125.000 στρέμματα, μια επιφάνεια μεγαλύτερη εκείνης του Παρισιού και οδήγησε στην εκκένωση 44.000 ανθρώπων σε διάστημα δύο ημερών

Συγκλονίζει η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι: «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

Φωτιά στον Μαρμαρά Χαλκιδικής – Χαμός στην περιοχή από τους κεραυνούς

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Η Πυροσβεστική βρίσκεται ήδη στο σημείο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο

E-Daily 2.TopNews 24.07.2026
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.