E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για απότομη επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ συστήνει επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης

Δημοσίευση 6/11/2019 | 08:28

Προειδοποίηση Αρναούτογλου για απότομη επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη

Αλλαγή του καιρού από την Πέμπτη προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου και προειδοποιεί για έντονες βροχοπτώσεις.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, η διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων στην Ευρώπη «τείνει να πάρει εμμονικά χαρακτηριστικά τον φετινό Νοέμβρη».

Το «ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα» του καιρού
Για ένα «ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα» κάνει λόγο στην πρόβλεψή του για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου.

«Θα πρόκειται στην ουσία για ένα "ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα" το οποίο θα συνεχίσει να δίνει μεν ευεργετικά αλλά παράλληλα και επικίνδυνα νερά για πολλές ημέρες σε αρκετές περιοχές της δυτικής αλλά και της νότιας Ευρώπης» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, ο καιρός αναμένεται να αλλάξει αρχικά από τα δυτικά Βαλκάνια και σταδιακά θα επηρεάσει την βορειοδυτική Ελλάδα και σχεδόν ολόκληρη την δυτική κυρίως χώρα από την Πέμπτη.

Ο Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για έντονα καιρικά φαινόμενα και εφιστά την προσοχή για επαγρύπνηση εξαιτίας του καιρού.

«Προσωπικά θεωρώ αναγκαία από τα τέλη κυρίως της εβδομάδας που διανύουμε, μια στοιχειώδη επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης» λέει ο μετεωρολόγος.

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Εμμονικά τα καιρικά χαρακτηριστικά και οι επιπτώσεις τους το φετινό Νοέμβρη!Φίλες και φίλοι! Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία εμμονικά χαρακτηριστικά τείνει να πάρει η διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων στην Ευρώπη τον φετινό Νοέμβρη.

Θα πρόκειται στην ουσία για ένα "ατμοσφαιρικό μποτιλιάρισμα" το οποίο θα συνεχίσει να δίνει μεν ευεργετικά αλλά παράλληλα και επικίνδυνα νερά για πολλές ημέρες σε αρκετές περιοχές της δυτικής αλλά και της νότιας Ευρώπης.

Από αύριο μάλιστα σε τροχιά παρατεταμένων και έντονων κατά περιόδους βροχοπτώσεων μπαίνουν αρχικά και τα δυτικά Βαλκάνια (Κροατία, τα δυτικά τμήματα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, το Μαυροβούνιο) και σταδιακά κυρίως από την Πέμπτη και μετά η Αλβανία αλλά και η βορειοδυτική Ελλάδα και στη συνέχεια σχεδόν ολόκληρη η δυτική κυρίως χώρα συνοδεία κατά διαστήματα ισχυρών νοτιάδων!!!

Προσωπικά θεωρώ αναγκαία από τα τέλη κυρίως της εβδομάδας που διανύουμε, μια στοιχειώδη επαγρύπνηση και λήψη μέτρων προφύλαξης από αυτά τα επαναλαμβανόμενα πιθανώς και έντονα καιρικά φαινόμενα στις προαναφερθείσες περιοχές και όσον αφορά στη χώρα μας κυρίως στα δυτικά τμήματα της!

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών των επομένων πολλών ημερών θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων.

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτήσεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 αλλά και μέσα από εδώ, τη σελίδα μου στο facebook!
Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο δείχνει την 16χρονη Λόρα που αγνοείται στην περιοχή του Ζωγράφου

Ελλάδα 13.01.2026
Εξαφανισμένη για πέμπτη ημέρα η 16χρονη - Βρέθηκε η τσάντα της στην περιοχή του Ζωγράφου

Τραμπ στους Ιρανούς: «Έρχεται βοήθεια – Οι δολοφόνοι και οι βασανιστές σας θα το πληρώσουν ακριβά»

Κόσμος 13.01.2026
Συνεδριάζει αργότερα σήμερα η ομάδα Εθνικής Ασφαλείας του Τραμπ, πληροφορίες για ανάλογη σύσκεψη και στο Ισραήλ

Ισπανία: Εικόνες ντροπής σε αγώνα ακαδημιών, ξύλο μεταξύ των παικτών και εισβολή στο γήπεδο από τις μητέρες τους

Κόσμος 13.01.2026
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε αγώνα της 4ης κατηγορίας νέων (!) στην Γρανάδα, με συμπλοκή των ποδοσφαιριστών, στην οποία ενεπλάκησαν και οι μητέρες τους

Πέθανε η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή

Ελλάδα 13.01.2026
Η τραγωδία που την σημάδεψε

Σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου

Ελλάδα 13.01.2026
Συνολικά 25 εκπρόσωποι από τα μπλόκα και τις οργανώσεις που έχουν ταχθεί υπέρ της συνέχισης του διαλόγου θα λάβουν μέρος

Δύο ελληνόκτητα τάνκερ δέχθηκαν επίθεση με drones στη Μαύρη Θάλασσα

Ελλάδα 13.01.2026
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για την επίθεση

Στο 2,6% σκαρφάλωσε ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο: Αυξήσεις «φωτιά» στις τιμές των τροφίμων

Οικονομία 13.01.2026
Με ρυθμό 3,6% κινήθηκε ο πληθωρισμός τροφίμων

Ο τιμοκατάλογος της φρίκης: Πώς ανθρώπινα μέλη πωλούνται νόμιμα για χιλιάδες ευρώ στις Ηνωμένες Πολιτείες

Κόσμος 13.01.2026
Στις Ηνωμένες Πολιτείες επιτρέπεται η αποκόμιση κέρδους από την παροχή σορών χωρίς άδεια

Η Κίνα παρουσίασε το πρώτο «σεληνιακό ρολόι» στον κόσμο

Tech + Science 13.01.2026
Η χρονομέτρηση στη Σελήνη παύει να είναι θεωρητικό ζήτημα

Ένας σπουδαίος δάσκαλος: Το Σάββατο απέκλεισε την Κρίσταλ Πάλας, τη Δευτέρα τον αποθέωσε το σχολείο

Αθλητικά Νέα 13.01.2026
Με την επιστροφή του στην τάξη, γνώρισε την αποθέωση από τους μαθητές του

«Η μεγαλύτερη σφαγή στη σύγχρονη ιστορία του Ιράν»: Αναφορές για οργανωμένες δολοφονίες πολιτών με εντολή Χαμενεΐ

Κόσμος 13.01.2026
Δολοφονίες πολιτών το διήμερο 8 και 9 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο Iran International

Ξεκινά σήμερα η εκδίκαση της έφεση της Μαρίν Λεπέν – Κρίνεται το πολιτικό της μέλλον

Κόσμος 13.01.2026
Στο εδώλιο σήμερα για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης