E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

17χρονος εθισμένος στα video games πέθανε μπροστά στην οθόνη

Έμεινε κλεισμένος στο δωμάτιό του στις σχολικές διακοπές

Δημοσίευση 5/11/2019 | 20:24

17χρονος εθισμένος στα video games πέθανε μπροστά στην οθόνη

Ένας 17χρονος στην Ταϊλάνδη πέθανε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του, έχοντας περάσει όλη τη νύχτα παίζοντας Video games.

Από τα τέλη του Οκτώβρη ο νεαρός Piyawat Harikun απολάμβανε σχολικές διακοπές και χρησιμοποιούσε τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο που είχε κλεισμένος στο δωμάτιό του να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γονιών του, ο νεαρός έμενε ξύπνιος όλη τη νύχτα και όταν έβγαινε ο ήλιος έκλεινε τις κουρτίνες και συνέχιζε το παιχνίδι, ξοδεύοντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας του στον υπολογιστή. Έτρωγε στο δωμάτιό του μπροστά από την οθόνη και όταν οι γονείς του ζητούσαν να σταματήσει εκείνος αρνούνταν πεισματικά.

Μπαίνοντας στο δωμάτιό του, ο πατέρας του Piyawat τον βρήκε νεκρό στην καρέκλα. Πάνω στο γραφείο υπήρχαν κουτιά από φαγητό delivery και αναψυκτικά.

Προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή αλλά μάταια.

"Φώναζα το όνομά του, του ζητούσα να ξυπνήσει, ωστόσο δεν ανταποκρινόταν. Ήταν νεκρός", περιγράφει ο πατέρας του 17χρονου στη DaiyMail.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός πέθανε από εγκεφαλικό, το οποίο αποδίδουν στην αδιάκοπη ενασχόληση του με ηλεκτρονικά παιχνίδια.

"Ο γιος μου ήταν έξυπνος, καλός μαθητής, αλλά αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με τον εθισμό του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια", αναφέρει ο πατέρας.

"Έκανα προσπάθειες να τον προειδοποιήσω για τις ατελείωτες ώρες που έπαιζε και εκείνος υποσχέθηκε να τις περιορίσει, αλλά ήταν ήδη αργά. Επιθυμώ ο θάνατος του γιου μου να αποτελέσει παράδειγμα για τους γονείς με παιδιά εθισμένα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πρέπει να είναι αυστηροί στις ώρες των παιχνιδιών αλλιώς θα δουν τα παιδιά τους να καταλήγουν σαν το γιο μου".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθώα η Παναγιώτα Βλαντή στη μήνυση του Γιώργου Κιμούλη: «Δεν κατασκεύασα κανένα γεγονός», είπε

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Με καταθέσεις Δώρας Χρυσικού και παρουσία Ζέτας Δούκα η δίκη της Παναγιώτας Βλαντή με τον Γιώργο Κιμούλη

Πριν το απόλυτο σοκ στο NBA με τη μεταγραφή στους Χιτ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκίνησε το πανελλήνιο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Το γεύμα αγάπης που μοιράστηκε σε πάνω από 200 ανθρώπους, ανάμεσά τους και παλιοί γνώριμοι του Γιάννη από τα Σεπόλια

Φρίκη στη Βρετανία: Κοριτσάκι μόλις 2 ετών ξεψύχησε μετά από σωματική και σeξουαλική κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα της και τον σύντροφό της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η άτυχη Ίζαμπελ έφερε 21 κατάγματα στο κορμάκι της μετά από συνεχή σωματική κακοποίηση ενώ σε επικοινωνία με τη γιαγιά του παιδιού η μάνα του άφηνε υπονοούμενα ότι ο σύντροφός της είναι παιδεραστής

Έφηβη στην Ολλανδία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς της και μοιράστηκε τις φωτογραφίες με συμμαθητές της

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Πληροφορίες από τοπικά μέσα ότι η ανήλικη φέρεται να αυτοπροσδιοριζόταν ως σκύλος

Ποια σχολεία συγχωνεύονται και ποια καταργούνται από το υπουργείο Παιδείας

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τον στρατηγικό σχεδιασμό για το σχολικό έτος 2026-2027, με ιδρύσεις, συγχωνεύσεις και ενίσχυση της Ειδικής Αγωγής.

Βλαντίμιρ Πούτιν: Είμαστε έτοιμοι για ειρηνευτικές συνομιλίες με την Ουκρανία ‑ Ο όρος που έθεσε

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Ο Ρώσος πρόεδρος επανέφερε στο τραπέζι τις συμφωνίες που είχαν συζητηθεί στην Κωνσταντινούπολη, υποστηρίζοντας ότι το Κίεβο τις είχε αποδεχθεί.

Ποιος ήταν ο «προσωπικός εχθρός» του Πούτιν που βρέθηκε νεκρός από μανιτάρια στη Ρίγα

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Ρώσος δημοσιογράφος Γκριγκόρι Νεχορόσεφ, που είχε αποκαλύψει τη φερόμενη σχέση Πούτιν-Καμπάεβα, πέθανε σε ηλικία 69 ετών στη Λετονία όπου ζούσε εξόριστος.

Ποιοι απαγορεύεται να μπουν σε γνωστή παραλία λίμνης στη Γερμανία ‑ η απόφαση που σκανδαλίζει

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Οι διαχειριστές οργανωμένης παραλίας στο Χάλε της Σαξονίας-Ανχαλτ αποφάσισαν να απαγορεύουν την είσοδο σε όσους δεν μιλούν γερμανικά, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας.

Φωτιά σε εργοστάσιο στο Αιγάλεω: Κατέρρευσε τμήμα της οροφής

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Στο εσωτερικό του κτιρίου εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πυροσβέστες, ωστόσο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

ΕΛΑΣ: Η «σκιώδης» κυβέρνηση του Τσίπρα – Τα ονόματα

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης – Ποιοι αναλαμβάνουν τομεάρχες

Σάλος στη Γαστούνη με τη σκυλίτσα που πάτησε 60χρονη: Δείτε τι είπε για το τραγικό περιστατικό

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Η 60χρονη οδηγός υποστηρίζει μέσω των δικηγόρων της πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το ζώο, δηλώνοντας συγκλονισμένη.

Νύχτα βίας στη γαλλικό Φεστιβάλ «Fête de la Musique» με εκατοντάδες συλλήψεις

E-Daily 2.TopNews 23.06.2026
Βιασμοί, μαχαιρώματα και επιθέσεις με ... σύριγγες σε γυναίκες