E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

17χρονος εθισμένος στα video games πέθανε μπροστά στην οθόνη

Έμεινε κλεισμένος στο δωμάτιό του στις σχολικές διακοπές

Δημοσίευση 5/11/2019 | 20:24

17χρονος εθισμένος στα video games πέθανε μπροστά στην οθόνη

Ένας 17χρονος στην Ταϊλάνδη πέθανε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του, έχοντας περάσει όλη τη νύχτα παίζοντας Video games.

Από τα τέλη του Οκτώβρη ο νεαρός Piyawat Harikun απολάμβανε σχολικές διακοπές και χρησιμοποιούσε τον απεριόριστο ελεύθερο χρόνο που είχε κλεισμένος στο δωμάτιό του να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γονιών του, ο νεαρός έμενε ξύπνιος όλη τη νύχτα και όταν έβγαινε ο ήλιος έκλεινε τις κουρτίνες και συνέχιζε το παιχνίδι, ξοδεύοντας τις περισσότερες ώρες της ημέρας του στον υπολογιστή. Έτρωγε στο δωμάτιό του μπροστά από την οθόνη και όταν οι γονείς του ζητούσαν να σταματήσει εκείνος αρνούνταν πεισματικά.

Μπαίνοντας στο δωμάτιό του, ο πατέρας του Piyawat τον βρήκε νεκρό στην καρέκλα. Πάνω στο γραφείο υπήρχαν κουτιά από φαγητό delivery και αναψυκτικά.

Προσπάθησαν να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή αλλά μάταια.

"Φώναζα το όνομά του, του ζητούσα να ξυπνήσει, ωστόσο δεν ανταποκρινόταν. Ήταν νεκρός", περιγράφει ο πατέρας του 17χρονου στη DaiyMail.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο νεαρός πέθανε από εγκεφαλικό, το οποίο αποδίδουν στην αδιάκοπη ενασχόληση του με ηλεκτρονικά παιχνίδια.

"Ο γιος μου ήταν έξυπνος, καλός μαθητής, αλλά αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με τον εθισμό του στα ηλεκτρονικά παιχνίδια", αναφέρει ο πατέρας.

"Έκανα προσπάθειες να τον προειδοποιήσω για τις ατελείωτες ώρες που έπαιζε και εκείνος υποσχέθηκε να τις περιορίσει, αλλά ήταν ήδη αργά. Επιθυμώ ο θάνατος του γιου μου να αποτελέσει παράδειγμα για τους γονείς με παιδιά εθισμένα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Πρέπει να είναι αυστηροί στις ώρες των παιχνιδιών αλλιώς θα δουν τα παιδιά τους να καταλήγουν σαν το γιο μου".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής

Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE

Κόσμος 03.02.2026
Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί έξω από το σπίτι τους με μια πινακίδα που έγραψε «ευχαριστούμε για τις προσευχές σας»

Τέλος στις κρυφές λαβές στις πόρτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Auto + Moto 03.02.2026
Το σύστημα που έγινε δημοφιλές από τα Tesla του Έλον Μασκ βρίσκεται στο επίκεντρο ελέγχων έπειτα από μία σειρά θανατηφόρων συμβάντων

Θεσσαλονίκη: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Σίνδο, απεγκλωβίστηκε σώος ο οδηγός

Ελλάδα 03.02.2026
Kατευθυνόταν προς την έναρξη του δρομολογίου του

Χωρίς ταξί για δύο μέρες η Αττική

Ελλάδα 03.02.2026
Ξεκίνησε η απεργία του ΣΑΤΑ

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Δεν είχε πειράξει κανέναν»

Ελλάδα 03.02.2026
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την απαγωγή και τη δολοφονία 27χρονου επιχειρηματία - Η μητέρα του ζητά δικαιοσύνη και απαντήσεις για το έγκλημα