E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εύβοια: Σπαραγμός για τον θάνατο 16χρονης μαθήτριας

Η μεταμόσχευση δεν έλυσε το μεγάλο της πρόβλημα

Δημοσίευση 5/11/2019 | 10:33

Εύβοια: Σπαραγμός για τον θάνατο 16χρονης μαθήτριας

Θρήνος για την 16χρονη μαθήτρια, η οποία αν και το πάλεψε με θάρρος, σθένος και αισιοδοξία την σπάνια ασθένεια της, δεν κατόρθωσε να βγει νικήτρια. Το γεγονός...
που βύθισε στο πένθος την Νέα Αρτάκη Ευβοίας σκόρπισε βαθιά θλίψη και στην πατραϊκή κοινωνία καθώς το άτυχο κορίτσι είχε στενούς συγγενικούς δεσμούς με την περιοχή. Η μητέρα της, έζησε και εργάστηκε πολλά χρόνια στην Πάτρα και διατηρεί στενούς οικογενειακούς δεσμούς, καθώς στην πόλη ζουν η μητέρα, η γιαγιά και ο αδερφός της.

Οι γονείς έμελλε να βιώσουν την πιο σκληρή δοκιμασία, της ξαφνικής ασθένειας της μεγαλύτερης κόρης τους. Ήταν άοκνες προσπάθειες των γιατρών στο Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου «Ελπίδα» για να αντιμετωπίσουν την σπάνια πάθηση (Απλαστική Αναιμία) που προσέβαλε την αδικοχαμένη μαθήτρια.

Υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στις 21 Μαίου και σύμφωνα με τους γιατρούς, ήταν μία από τις πιο επιτυχής που έγιναν ποτέ. Γύρισε σπίτι της, στις 29 μέρες.

Δυστυχώς, που να φανταστεί ότι ο πονοκέφαλος που ένιωθε μόλις έξι μέρες μετά, ήταν τα πρώτα σημάδια του Σύνδρομου του Ξενιστή, όταν το DNA του μοσχεύματος κάνει επίθεση στο άτομο που δέχεται το μόσχευμα.

Έδωσε μάχη 106 ημερών νοσηλείας στο «Ελπίδα» και μετά από έναν τιτάνιο αγώνα, στις 10 Οκτωβρίου 2019, η καρδιά της κουράστηκε και σταμάτησε να χτυπά, αναζητώντας την αιώνια γαλήνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: «Ο Ερντογάν είναι πολύ καλός φίλος μου»

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
«Δεν θα γίνει κάτι με Τουρκία-Ισραήλ, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ πρόεδρος», εκτίμησε

Σκηνές χάους στο Μπέλφαστ: Φλεγόμενα οχήματα και αιματηρές ταραχές παρέλυσαν την πόλη

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα η Βόρεια Ιρλανδία φλέγεται, με επιθέσεις εναντίον μεταναστών, εμπρησμούς και συγκρούσεις με αστυνομικές δυνάμεις, μετά από μαχαίρωμα Σουδανού υπηκόου.

Αίγιο: Το κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη

Ιράν: Ανακοίνωσε ότι κλείνει τα Στενά του Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Βομβαρδισμοί και συγκρούσεις στο όνομα της... διπλωματίας

«Μαϊμού γιατρός» στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Τι κατάφερε να κάνει πριν τον αντιληφθούν

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Αγνωστος Ρομά φορώντας ιατρική ενδυμασία εισέβαλε σε θαλάμους της Παθολογικής Κλινικής και αφαίρεσε χρήματα, κινητά και τραπεζικές κάρτες από ασθενείς και συνοδούς.

Αίγιο: «Τους αγαπούσα πολύ, είμαι αθώος» – Τα νέα στοιχεία που «δένουν» τον 65χρονο για το διπλό φονικό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν όλα τα πιθανά κίνητρα του δράστη

Μουντιάλ 2026: Προσοχή στους νέους κανονισμούς

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Νέοι καιροί νέα ήθη από τη FIFA

Η ΣΤΑΣΥ απέρριψε το αίτημα του Athens Pride για αφίσες στο Μετρό

E-Daily 2.TopNews 11.06.2026
Για πρώτη φορά σε δέκα χρόνια, η ΣΤΑΣΥ αρνήθηκε την ανάρτηση αφισών του Athens Pride στους σταθμούς του Μετρό Αθήνας.

Στις φλόγες ξανά η Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν «πλήγματα αυτοάμυνας» κατά του Ιράν ‑«Θα τους χτυπήσουμε σκληρά», λέει ο Τραμπ

Ελλάδα 11.06.2026
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν στρατιωτικές επιχειρήσεις που περιγράφονται ως «πλήγματα αυτοάμυνας» εναντίον του Ιράν, σύμφωνα με την αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (CENTCOM).

Σαρδηνία: Έντονες αντιδράσεις για παραλία που απαγορεύει ομπρέλες σε ηλικίες 10‑65 ετών

Κόσμος Χτες
«Πρέπει να φέρουμε μαζί τον παππού;» - Οργισμένοι Ιταλοί αντιδρούν στο μέτρο γνωστού τουριστικού θερέτρου της Σαρδηνίας

Μπελφαστ: Σε ετοιμότητα για δεύτερη νύχτα επεισοδίων – Οι διαμαρτυρίες έφτασαν στη Γλασκώβη

Ελλάδα Χτες
Η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο νέας νύχτας βίαιων συγκρούσεων