E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Βρέθηκα σε αδιέξοδο, δεν καταλάβαινα τι έκανα»

Πώς έγινε το φονικό

Δημοσίευση 5/11/2019 | 08:15

Έγκλημα στα Μέγαρα: «Βρέθηκα σε αδιέξοδο, δεν καταλάβαινα τι έκανα»

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του 48χρονου κουνιάδου του και τον τραυματισμό της συζύγου του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στα Μέγαρα.

Ο κατηγορούμενος, αναμένεται να ζητήσει την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης καθώς φέρεται να επικαλείται σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που, όπως λέει, αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο.

«Βρέθηκα σε αδιέξοδο δεν καταλάβαινα τι έκανα...» φέρεται να λέει ο 50χρονος κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ δολοφονία του αδελφού της πρώην συζύγου του τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για το διαζύγιο του και σύμφωνα με μαρτυρίες τον απειλούσε.

Ο χωρισμός του, ο θάνατος της μητέρας του αλλά και η μετάθεση του σε διοικητικό πόστο του νοσοκομείου κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού επιβάρυναν την κατάσταση του αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του.

Πώς έγινε το φονικό

Ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος, σύμφωνα με την κατηγορία, εισέβαλλε στο σπίτι του γιατρού κουνιάδου του κρατώντας ένα όπλο. Όπως περιγράφει η σύζυγος του θύματος, η οποία επίσης τραυματίστηκε, δεν κατάλαβε πως ο άνθρωπος που ζητούσε τον άντρα της ήταν ο γαμπρός του.

«Φώναξα τον άντρα μου που ήταν στην ταράτσα κι όταν εκείνος κατέβαινε από τη σκάλα, το άτομο που βρισκόταν έξω, έσπρωξε την πόρτα και τότε είδα ότι ήταν ο γαμπρός του. Εκείνος έβγαλε ένα όπλο και με πυροβόλησε στο πόδια. Τρόμαξα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Πυροβόλησε τρεις φορές τον σύζυγό μου. Άκουσα τον άντρα μου να του λέει: Ηρέμησε! Θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε». Στο σπίτι του ζευγαριού ήταν ένα από τα τρία τους παιδιά.

Ο κατηγορούμενος αμέσως μετά το έγκλημα τράπηκε σε φυγή για να παραδοθεί ώρες αργότερα στην αστυνομία.

Ο αδελφός του 50χρονου κατέθεσε πως εκείνο το βράδυ του τηλεφώνησε και του είπε ότι είχε πάει στο σπίτι της πρώην γυναίκας του για να δει το παιδί και μετά από αυτό δεν θυμόταν τι είχε γίνει.

«Όπως μου είπε, όμως, πίστευε ότι είχε κάνει κάτι κακό. Όταν συναντηθήκαμε τον είδα σε κατάσταση σοκ. Έμοιαζε σαν να μην έχει επαφή με το περιβάλλον και έτσι δεν τον ρώτησα τίποτα» φέρεται να είπε στην αστυνομία συμπληρώνοντας πως «ο χωρισμός με την γυναίκα του τον είχε στρεσάρει».

Τον είχε αγχώσει το γεγονός ότι εκείνη θα έφευγε στην επαρχία μαζί με το παιδί. Από το φονικό καταλαβαίνω ότι μάλλον θεωρούσε υπεύθυνο για το χωρισμό τους, τον αδελφό της εν διαστάσει συζύγου του» ανέφερε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκεχειρία στη Γάζα: Πανηγυρίζουν οι Παλαιστίνιοι, ανάμεικτα συναισθήματα οι Ισραηλινοί

Κόσμος 15.01.2025
Αυθόρμητες εορταστικές εκδηλώσεις αναφέρονται σε πολλά σημεία της Λωρίδας της Γάζας

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για κατάπαυση πυρός και τους ομήρους

Κόσμος 15.01.2025
Την εφαρμογή της συμφωνίας θα εγγυηθούν το Κατάρ, η Αίγυπτος και οι ΗΠΑ

Είναι η ανώνυμη πρόσβαση σε ποpνογραφικές ιστοσελίδες δικαίωμα; Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφασίζει

Κόσμος 15.01.2025
Νόμος του Τέξας στοχεύει στον περιορισμό της πρόσβασης σε ιστοσελίδες περιεχομένου ενηλίκων

Ισραήλ ‑ Χαμάς: Υπάρχει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, λένε πηγές των ΗΠΑ

Κόσμος 15.01.2025
Τα εμπόδια που είχαν εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως ξεπεράστηκαν

Τροχαίο στα Χανιά – Ξεσπά ο πατέρας του 22χρονου: «Να έχουν τύψεις όσοι άφησαν να συμβεί αυτό»

Ελλάδα 15.01.2025
Συγκλονίζει ο πατέρας του 22χρονου που «έχασε» τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο, στην Κρήτη.

Προβλήματα σε Facebook και Instagram

Tech + Science 15.01.2025
Xιλιάδες χρήστες αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης στις σελίδες αυτές

Ποιο σήμα δεν πρέπει να λείπει από το ασανσέρ ‑ «Τσουχτερό» πρόστιμο για όσους δεν το έχουν

Ελλάδα 15.01.2025
Οι ανελκυστήρες πρέπει να έχουν πιστοποίηση ανά 5 ή 6 χρόνια

Linda Nolan: Πέθανε σε ηλικία 65 ετών η ποπ τραγουδίστρια

Κόσμος 15.01.2025
Ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «The Nolans» που κυριάρχησε στη βρετανική μουσική βιομηχανία τη δεκαετία του 80`

Ηράκλειο: Αγριο ξύλο μεταξύ μαθητών λυκείου σε σχολικό αγώνα μπάσκετ

Ελλάδα 15.01.2025
Από την συμπλοκή χτυπήματα δέχθηκε και ο διαιτητής της αναμέτρησης