E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο και οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/11/2019 | 20:29

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Νέα στοιχεία αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής του πόλο Αδαμάντιος Μαντής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Newsit.gr, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος αθλητής με τον φίλο του είναι σχεδόν άθικτο και φαίνεται πως εκείνο είναι που παρέσυρε λόγω της σύγκρουσης τον νεαρό στον θάνατο. Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα του άλλου αυτοκινήτου το οποίο έπεσε πάνω στο σταματημένο Ι.Χ. τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ναρκοπέδιο» το σημείο του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τον μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο μηχανικό και ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος εξέτασε σήμερα, Δευτέρα 04.11.2019, τα δύο οχήματα και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος, η κίνηση του νεαρού πολίστα να κατέβει από το σταματημένο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας Ι.Χ. ήταν μοιραία.

«Το σημείο» ανέφερε o πραγματογνώμονας «είναι ναρκοπέδιο». Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί αν ο οδηγός του μικρού οχήματος είχε τη δυνατότητα να μετακινήσει το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, αφού δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί το μηχανικό πρόβλημα που επικαλείται ο οδηγός του. 

Ο Αδαμάντιος Μαντής παρασύρθηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε

Ο ειδικός πραγματογνώμονας περιέγραψε στο newsit.gr ότι η κατάσταση του οχήματος που προσέκρουσε πάνω στο μικρό όχημα που οδηγούσε ο Αδαμάντιος Μαντής είναι χειρότερη. Αντιθέτως η καμπίνα του οχήματός του είναι σχεδόν απείραχτη. Αυτό σημαίνει ότι αν ο 21χρονος Αδαμάντιος Μαντής βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ. σήμερα θα ήταν ζωντανός.

«Δεν παραμορφώθηκε καθόλου ο κλωβός του αυτοκινήτου» υπογράμμισε ο πραγματογνώμονας και συμπλήρωσε ότι «αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα». «Συγκριτικά με το μέγεθος με το μέγεθος και την έκταση των υφισταμένων βλαβών και των δύο οχημάτων, τις μεγαλύτερες βλάβες φέρει το δεύτερο όχημα» εξήγησε.

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, στάθηκε όπως φαίνεται διπλά άτυχος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι το άλλο όχημα που προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά το ίδιο το όχημα στο οποίο επέβαινε. Όπως είπε ο ειδικός πραγματογνώμονας ο 21χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν στο μπροστά μέρος του. Πιθανόν ήθελε να ανοίξει το καπό για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή σημειώθηκε η πρόσκρουση. Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο φανάρι, στη μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου. Εκείνη τη στιγμή κι ενώ ήταν όρθιος ήρθε από πίσω το άλλο όχημα, χτύπησε το όχημά του και το μετακίνησε προς τα μπροστά. «Φαίνεται να έχει παρασυρθεί ο συνοδηγός από το όχημα στο οποίο επέβαινε» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Ν.Ο. Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το ξημέρωμα της Κυριακή στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Αντιθέτως ο φίλος του και οδηγός του οχήματος, όπως και ο νεαρός οδηγός του δεύτερου ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ανάσα» για 350.000 δανειολήπτες: Ο Αρειος Πάγος μειώνει τις δόσεις του νόμου Κατσέλη

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Η απόφαση οδηγεί σε σημαντικά χαμηλότερες μηνιαίες δόσεις και μειωμένο συνολικό κόστος αποπληρωμής για περίπου 350.000 δανειολήπτες

Νορβηγία: Η πριγκίπισσα Μέτε‑Μάριτ μπήκε σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση πνεύμονα

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ πάσχει από πνευμονική ίνωση - Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό της η μεταμόσχευση πρέπει να γίνει το «συντομότερο δυνατό»

Παιδική παχυσαρκία στην Ελλάδα: Τι αλλάζει μετά την Εθνική Δράση και γιατί αφορά κάθε οικογένεια

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Στόχος της δράσης ήταν να δημιουργηθούν σταθερές βάσεις πρόληψης και να ενισχυθούν καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν τη μελλοντική υγεία των παιδιών

Εξαλλος ο Τεντόγλου μετά το Diamond League της Ρώμης: Τι σκ@τά σόου ήταν αυτό;

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
«Να μην κάνουμε οριζόντια άλματα εάν δεν μπορείτε να έχετε καν την άμμο ευθεία και να μετριέται σωστά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ελληνας Ολυμπιονίκης

Αλλάζουν όλα στα κυλικεία των σχολείων: Τέλος τα αλλαντικά και τα αναψυκτικά, μειώνονται οι μερίδες

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Η νέα διάταξη αντικαθιστά το προηγούμενο πλαίσιο του 2013 και διαμορφώθηκε λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Διατροφής

Αυστραλία: Κατέσχεσαν πάνω από 100.000 παράνομα εξωτικά έντομα αξίας 140.000 δολαρίων

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Στην επιχείρηση-ρεκόρ κατασχέθηκαν γιγάντιες κατσαρίδες που φτάνουν τα 7,5 εκατοστά σε μήκος και προορίζονταν πιθανότατα για τροφή ερπετών

Ραφήνα: Αιματηρo επεισόδιο σε πρατήριο καυσίμων – Δύο τραυματiες από επiθεση με μαχαίpι

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Ο δράστης είναι παλιός γνώριμος των Αρχών

«Πού βρίσκεται η αίτησή μου;» – Σε λειτουργία η νέα πλατφόρμα politis.gov.gr

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Όπως παρακολουθείς ένα δέμα, τώρα θα παρακολουθείς και την αίτησή σου στο Δημόσιο, μέσω της νέας πλατφόρμας politis.gov.gr – «Ο νόμος για ένα πιο φιλικό κράτος στον πολίτη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στη μάχη της κυβέρνησης με το βαθύ κράτος», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης

«Θα τα πούμε το απόγευμα»: Η δήλωση‑γρίφος του Σαμαρά από την Κρήτη

Πολιτική 05.06.2026
Σε κατάσταση εκλογικού συναγερμού βρίσκεται το πολιτικό σκηνικό, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς ενδέχεται να ανοίξει τα χαρτιά του από την Κρήτη, με φόντο τις έντονες φήμες για ίδρυση νέου κόμματος

Καλλιθέα: Ανατροπή στην υπόθεση – Δεν υπήρξε διάρρηξη, οι δύο άνδρες φέρεται να δέχθηκαν επίθεση σε στάση

E-Daily 2.TopNews 05.06.2026
Τι συνέβη πραγματικά στο επεισόδιο με τους δύο Αιγύπτιους

Ο Πιερρακάκης ανακοίνωσε την αύξηση του ακατάσχετου λογαριασμού στα 1.600 ευρώ

Πολιτική 05.06.2026
Μέχρι σήμερα το ακατάσχετο ήταν στα 1.250 ευρώ

Χαλκιδική: Υπερχείλισαν χείμαρροι λόγω κακοκαιρίας – Διακοπές κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο

Ελλάδα 05.06.2026
Ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα