E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο και οι νέες αποκαλύψεις σοκάρουν.

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 4/11/2019 | 20:29

Αδαμάντιος Μαντής: «Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα»

Νέα στοιχεία αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής του πόλο Αδαμάντιος Μαντής βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Newsit.gr, το όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος αθλητής με τον φίλο του είναι σχεδόν άθικτο και φαίνεται πως εκείνο είναι που παρέσυρε λόγω της σύγκρουσης τον νεαρό στον θάνατο. Τελείως διαφορετική είναι η εικόνα του άλλου αυτοκινήτου το οποίο έπεσε πάνω στο σταματημένο Ι.Χ. τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

«Ναρκοπέδιο» το σημείο του δυστυχήματος

Σύμφωνα με τον μηχανολόγο – ηλεκτρολόγο μηχανικό και ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων Παναγιώτη Μαδιά ο οποίος εξέτασε σήμερα, Δευτέρα 04.11.2019, τα δύο οχήματα και πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο του δυστυχήματος, η κίνηση του νεαρού πολίστα να κατέβει από το σταματημένο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας Ι.Χ. ήταν μοιραία.

«Το σημείο» ανέφερε o πραγματογνώμονας «είναι ναρκοπέδιο». Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί αν ο οδηγός του μικρού οχήματος είχε τη δυνατότητα να μετακινήσει το αυτοκίνητο στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, αφού δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί το μηχανικό πρόβλημα που επικαλείται ο οδηγός του. 

Ο Αδαμάντιος Μαντής παρασύρθηκε από το όχημα στο οποίο επέβαινε

Ο ειδικός πραγματογνώμονας περιέγραψε στο newsit.gr ότι η κατάσταση του οχήματος που προσέκρουσε πάνω στο μικρό όχημα που οδηγούσε ο Αδαμάντιος Μαντής είναι χειρότερη. Αντιθέτως η καμπίνα του οχήματός του είναι σχεδόν απείραχτη. Αυτό σημαίνει ότι αν ο 21χρονος Αδαμάντιος Μαντής βρισκόταν μέσα στο Ι.Χ. σήμερα θα ήταν ζωντανός.

«Δεν παραμορφώθηκε καθόλου ο κλωβός του αυτοκινήτου» υπογράμμισε ο πραγματογνώμονας και συμπλήρωσε ότι «αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο δεν θα πάθαινε τίποτα». «Συγκριτικά με το μέγεθος με το μέγεθος και την έκταση των υφισταμένων βλαβών και των δύο οχημάτων, τις μεγαλύτερες βλάβες φέρει το δεύτερο όχημα» εξήγησε.

Ο νεαρός πολίστας, Αδαμάντιος Μαντής, στάθηκε όπως φαίνεται διπλά άτυχος. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι το άλλο όχημα που προκάλεσε τον θάνατό του, αλλά το ίδιο το όχημα στο οποίο επέβαινε. Όπως είπε ο ειδικός πραγματογνώμονας ο 21χρονος είχε βγει από το αυτοκίνητο και βρισκόταν στο μπροστά μέρος του. Πιθανόν ήθελε να ανοίξει το καπό για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή σημειώθηκε η πρόσκρουση. Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο φανάρι, στη μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου. Εκείνη τη στιγμή κι ενώ ήταν όρθιος ήρθε από πίσω το άλλο όχημα, χτύπησε το όχημά του και το μετακίνησε προς τα μπροστά. «Φαίνεται να έχει παρασυρθεί ο συνοδηγός από το όχημα στο οποίο επέβαινε» σημείωσε ο κ. Μαδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τερματοφύλακας του Ν.Ο. Χίου, Αδαμάντιος Μαντής, δεν σκοτώθηκε ακαριαία, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του το ξημέρωμα της Κυριακή στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Αντιθέτως ο φίλος του και οδηγός του οχήματος, όπως και ο νεαρός οδηγός του δεύτερου ΙΧ τραυματίστηκαν ελαφρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Τραμπ λέει ότι θα διακόψει κάθε εμπορική σχέση με την Ισπανία ‑ «Φέρθηκε απαίσια»

Κόσμος 03.03.2026
Αιτία της απόφασης του Αμερικανού προέδρου φέρεται να είναι το γεγονός πως η Ισπανία δεν επέτρεψε στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν ισπανικές βάσεις για τη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον του Ιράν

Κωνσταντίνος Φλώρος: Είμαστε στην έναρξη του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Ελλάδα 03.03.2026
Τι δήλωσε ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

«Σιωπηλός εφιάλτης»: Τα νέα υποβρύχια της Κίνας μπορούν να χτυπήσουν την Αμερική από… το σπίτι τους

Κόσμος 03.03.2026
Η Κίνα αναπτύσσει προηγμένα πυρηνοκίνητα υποβρύχια με βαλλιστικούς πυραύλους που μπορούν να πλήξουν την αμερικανική ενδοχώρα από προστατευμένα ύδατα κοντά στις κινεζικές ακτές, προκαλώντας συναγερμό στο Πεντάγωνο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία

Οικονομία 03.03.2026
Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα

Αρνήθηκαν να σερβίρουν smoothie σε άνδρα που φορούσε μπλούζα με τον Τραμπ και απολύθηκαν: Είμαστε Αμερικανοί πολίτες

Κόσμος 03.03.2026
Οι υπάλληλοι είπαν ότι δεν «ένιωθαν άνετα» να εξυπηρετήσουν το ζευγάρι λόγω της μπλούζας με κουκούλα του Τζέικ, όπως καταγράφηκε από την Έρικα, σε ένα βίντεο που έγινε viral

Τραμπ για Ιράν: «Δεν έχουν ναυτικό, δεν έχουν αεροπορία, δεν έχουν σύστημα ανίχνευσης αέρα, έχουν εξουδετερωθεί

Κόσμος 03.03.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος, σε νέες δηλώσεις του για την επίθεση στο Ιράν, είπε πως οι ΗΠΑ επιτέθηκαν πρώτες για να μην το κάνει η Τεχεράνη

Η Βρετανία στέλνει στην Κύπρο αντιτορπιλικό και ελικόπτερα με δυνατότητες αντιμετώπισης drones

Ελλάδα 03.03.2026
Όπως τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός, το Ηνωμένο Βασίλειο «είναι πλήρως προσηλωμένο στην ασφάλεια της Κύπρου και του βρετανικού στρατιωτικού προσωπικού που βρίσκεται εκεί»

Θύμα επίθεσης μπράβων έπεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Cepal, Θεόδωρος Αθανασόπουλος

Ελλάδα 03.03.2026
O κ. Αθανασόπουλος δέχθηκε επίθεση από άτομα αγνώστων στοιχείων και είναι καλά στην υγεία του

Τελ Αβίβ: Εργάτες σε σκαλωσιά βλέπουν από κάτω τους κτίριο να έχει χτυπηθεί από πύραυλο ‑ Βίντεο

Κόσμος 03.03.2026
Όπως φαίνεται στο βίντεο, πυκνοί, μάυροι καπνοί βγαίνουν από το κτίριο που χτυπήθηκε

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Μαραθώνος: Ένοπλη επίθεση σε οδηγό ΙΧ

Ελλάδα 03.03.2026
Τρεις άνδρες πεζοί πυροβόλησαν στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που κινούνταν επί της Μαραθώνος και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή - Το ίδιο έκανε και το αυτοκίνητο που δέχθηκε τα πυρά

ΗΠΑ και Ισραήλ βομβάρδισαν κτίριο στο Ιράν που συνεδρίαζαν για εκλογή διαδόχου του Χαμενεΐ

Κόσμος 03.03.2026
ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν σε κτίριο που εδρεύει το Σώμα που έχει αναλάβει την εκλογή του νέου ανώτατου ηγέτη του Ιράν