E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Τι δήλωσε η μητέρα της

Δημοσίευση 4/11/2019 | 08:59

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη. Η κα Αρετή Καβαδία “έσπασε” τη σιωπή της για πρώτη φορά και μίλησε για την χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η κόρη της, ορίζοντας γενική κληρονόμο μια φίλη της.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα.

Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά. Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα.

Εμείς καλύπταμε την καθημερινότητά της. Γιατί να βγούμε εμείς, τι να πούμε τώρα; Να πούμε όχι, δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα για εμάς. Εγώ για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Γνωρίζω για λογαριασμούς τραπεζών με πολύ μεγάλα ποσά, αλλά για σπίτια, όχι.

Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της, τώρα αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιο τρόπο, τι να σας πω, είναι άγνωστο για εμάς όλο αυτό. Οι γιαγιάδες της δεν της είχαν γράψει σπίτια. Δεν είχαν κάνει τέτοιες ενέργειες, όχι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι δεν το είχε γράψει η μητέρα μου στη Νανά. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση.


Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά, δεν μπορώ να έχει καθαρή σκέψη και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη. Είναι συγκεχυμένη η σκέψη του ασθενούς. Μας τα είχαν πει οι γιατροί, αλλά δεν κάναμε ενέργειες περισσότερες. Την αφήναμε να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει στις συνεντεύξεις, δεν μας πείραζε αν έλεγε αναλήθειες», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Klavdia τραγούδησε την «Αστερομάτα» στην τελετή παράδοσης της Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

Tabloid 04.12.2025
Η τελευταία εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision εμφανίστηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Αποκάλυψη για Αγγελο Λάτσιο: «Αρρώστησε σοβαρά. Ήταν στο νοσοκομείο η Μενεγάκη και ο Λάτσιος»

Tabloid 04.12.2025
Μια αποκάλυψη για τον Αγγελο Λάτσιο, γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έκανε σήμερα 4/12 στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας

Αντώνης Ρέμος: Ανέβασε στη σκηνή την 10χρονη κόρη του, Ελένη Πασχαλίδου

Tabloid 04.12.2025
Λίγες μέρες αφότου ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Αντώνη Ρέμο σε χριστουγεννιάτικο χωριό με την κόρη του, Ελένη, τους ξαναείδαμε και πάλι μαζί

Πάνος Ιωαννίδης: Η νέα του εικόνα μετά την απώλεια βάρους ‑ Έχασε 14 κιλά

Tabloid 04.12.2025
Η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον Πάνο Ιωαννίδη και εκείνος μίλησε για το MasterChef, τα Χριστούγεννα, το παιδί του και τη σχέση του με τη γυμναστική

Η εντυπωσιακή γιόγκα της 41χρονης Χιλάρια Μπάλντουιν

Social 04.12.2025
«Δεν με νοιάζει αν είναι 21, 41, 81, 101, τα σώματά μας, τα πόδια μας δεν είναι προσβλητικά, Richie. Μπορούμε να τα δείξουμε» είπε η σύζυγος του Αλεκ Μπάλντουιν

Το ομορφότερο τραμ του κόσμου κυκλοφορεί στην Αθήνα ‑ Για ποιον λόγο έγινε διάσημο

Social 04.12.2025
Η Αθήνα «κινείται» ήδη σε ρυθμούς Χριστουγέννων

Εβελίνα Νικόλιζα: Με απέλυσε γιατί με είδε από τις κάμερες που...

Tabloid 04.12.2025
Δείτε όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Νικόλιζα για τον τρόπο που απολύθηκε από δουλειά

«Κόλαφος» το Real View για τον Αχιλλέα Μπέο: «Φασιστική καρικατούρα, δεν υπάρχουν λέξεις να το χαρακτηρίσουν»

TV Buzz 04.12.2025
«Θα βγαίνει, θα ξεφτιλίζει τους πάντες, θα κάνει αστεία με βιασμούς, θα βρίζει τις γυναίκες...»

Η χρονιά που η Zendaya καταλαμβάνει το Hollywood – 5 project‑«βόμβες» που θα μας κολλήσουν στην οθόνη!

Tabloid 04.12.2025
Περισσότερη Rue, περισσότερη MJ, περισσότερη Chani. Η απόλυτη Zendaya era πλησιάζει – κι εμείς μετράμε ήδη αντίστροφα

Νένα Μεντή: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος και στη δική μου ζωή ...»

Tabloid Χτες
«Δεν το ήθελα, στα 36 ήρθε το παιδί»

Είναι επίσημο! Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» επιστρέφει στο MAK TV

Tabloid Χτες
Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επιτυχημένη σειρά