E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Τι δήλωσε η μητέρα της

Δημοσίευση 4/11/2019 | 08:59

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη. Η κα Αρετή Καβαδία “έσπασε” τη σιωπή της για πρώτη φορά και μίλησε για την χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η κόρη της, ορίζοντας γενική κληρονόμο μια φίλη της.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα.

Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά. Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα.

Εμείς καλύπταμε την καθημερινότητά της. Γιατί να βγούμε εμείς, τι να πούμε τώρα; Να πούμε όχι, δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα για εμάς. Εγώ για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Γνωρίζω για λογαριασμούς τραπεζών με πολύ μεγάλα ποσά, αλλά για σπίτια, όχι.

Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της, τώρα αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιο τρόπο, τι να σας πω, είναι άγνωστο για εμάς όλο αυτό. Οι γιαγιάδες της δεν της είχαν γράψει σπίτια. Δεν είχαν κάνει τέτοιες ενέργειες, όχι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι δεν το είχε γράψει η μητέρα μου στη Νανά. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση.


Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά, δεν μπορώ να έχει καθαρή σκέψη και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη. Είναι συγκεχυμένη η σκέψη του ασθενούς. Μας τα είχαν πει οι γιατροί, αλλά δεν κάναμε ενέργειες περισσότερες. Την αφήναμε να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει στις συνεντεύξεις, δεν μας πείραζε αν έλεγε αναλήθειες», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!