E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Τι δήλωσε η μητέρα της

Δημοσίευση 4/11/2019 | 08:59

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη. Η κα Αρετή Καβαδία “έσπασε” τη σιωπή της για πρώτη φορά και μίλησε για την χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η κόρη της, ορίζοντας γενική κληρονόμο μια φίλη της.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα.

Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά. Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα.

Εμείς καλύπταμε την καθημερινότητά της. Γιατί να βγούμε εμείς, τι να πούμε τώρα; Να πούμε όχι, δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα για εμάς. Εγώ για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Γνωρίζω για λογαριασμούς τραπεζών με πολύ μεγάλα ποσά, αλλά για σπίτια, όχι.

Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της, τώρα αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιο τρόπο, τι να σας πω, είναι άγνωστο για εμάς όλο αυτό. Οι γιαγιάδες της δεν της είχαν γράψει σπίτια. Δεν είχαν κάνει τέτοιες ενέργειες, όχι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι δεν το είχε γράψει η μητέρα μου στη Νανά. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση.


Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά, δεν μπορώ να έχει καθαρή σκέψη και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη. Είναι συγκεχυμένη η σκέψη του ασθενούς. Μας τα είχαν πει οι γιατροί, αλλά δεν κάναμε ενέργειες περισσότερες. Την αφήναμε να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει στις συνεντεύξεις, δεν μας πείραζε αν έλεγε αναλήθειες», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το «αντίο» της Τόρι Σπέλινγκ στον Πάτρικ Μαλντούν: Λυπάμαι που ένα όμορφο φως έσβησε τόσο νωρίς

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός είπε το δικό της «αντίο» στον άλλοτε σύντροφό της με μία συγκινητική ανάρτηση

Ερωτεύμενοι στα κύματα: Τα τρυφερά τετ‑α‑τετ της Καρντάσιαν και του Χάμιλτον στο Μαλιμπού

E-Daily 3.Left Χτες
Η ρομαντική εξόρμηση της Κιμ Καρντάσιαν και του Λιούις Χάμιλτον σε παραλία του Μαλιμπού

Ο Αντίνοος Αλμπάνης για τη μάχη με τον καρκίνο: Ήταν επιλογή μου να μην πω στους γονείς μου

E-Daily 3.Left Χτες
«Ήθελα να προστατέψω εκείνους, εμένα, την οικογένεια, το σύνολο», σημείωσε ακόμα ο γνωστός ηθοποιός

Αλέξανδρος Τσουβέλας: Μέναμε μεσοτοιχία με τον Βαγγέλη Ρωχάμη και οι γονείς μου με άφηναν σπίτι του

E-Daily 3.Left Χτες
Τον τελικό του Eurobasket το 1987 τον είδαμε μαζί, πρόσθεσε ο stand-up comedian

Τσουβέλας: «Μέναμε μεσοτοιχία με τον Βαγγέλη Ρωχάμη – Είδαμε μαζί τον τελικό του 1987»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας αποκάλυψε πως μεγάλωσε με τον Βαγγέλη Ρωχάμη και πως τον γνώριζε προσωπικά από την παιδική του ηλικία στο Περιστέρι

Rihanna: Φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με την 7 μηνών κόρη της σε εξώφυλλο περιοδικού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Rihanna ξέρει καλά πώς να δημιουργεί στιγμές που μένουν και αυτή τη φορά το έκανε μαζί με το πιο απρόσμενο fashion icon, την κόρη της!

Buongiorno: «Εισέβαλε» άβαφη η Σίσσυ Χρηστίδου στο πλατό! Το προξενιό της Φαίης Σκορδά και η απάντησή της

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Παύλος Σταματόπουλος σήμερα, Τετάρτη 22 Απριλίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno του MEGA και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Τζάνετ Τζάκσον αρνήθηκε να υπάρχει ως χαρακτήρας στην ταινία «Μάικλ»: Το σχόλιο που έκανε η αδελφή της, Λα Τόγια

E-Daily 3.Left Χτες
Η βιογραφική ταινία αφηγείται την πορεία του διάσημου ποπ σταρ, Μάικλ Τζάκσον

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια κι αυτός ο καημένος»

E-Daily 3.Left Χτες
«Βρες έναν τρόπο να αρέσεις εσύ και άσε το τι κάνουμε εμείς», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Σοφία Μαριόλα: Η εξώδικη ανακοίνωση για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

E-Daily 3.Left Χτες
«Επί της ουσίας, το εξώδικο έχει αποδέκτη τον Τζώρτζογλου», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας