E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Τι δήλωσε η μητέρα της

Δημοσίευση 4/11/2019 | 08:59

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη. Η κα Αρετή Καβαδία “έσπασε” τη σιωπή της για πρώτη φορά και μίλησε για την χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η κόρη της, ορίζοντας γενική κληρονόμο μια φίλη της.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα.

Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά. Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα.

Εμείς καλύπταμε την καθημερινότητά της. Γιατί να βγούμε εμείς, τι να πούμε τώρα; Να πούμε όχι, δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα για εμάς. Εγώ για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Γνωρίζω για λογαριασμούς τραπεζών με πολύ μεγάλα ποσά, αλλά για σπίτια, όχι.

Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της, τώρα αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιο τρόπο, τι να σας πω, είναι άγνωστο για εμάς όλο αυτό. Οι γιαγιάδες της δεν της είχαν γράψει σπίτια. Δεν είχαν κάνει τέτοιες ενέργειες, όχι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι δεν το είχε γράψει η μητέρα μου στη Νανά. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση.


Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά, δεν μπορώ να έχει καθαρή σκέψη και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη. Είναι συγκεχυμένη η σκέψη του ασθενούς. Μας τα είχαν πει οι γιατροί, αλλά δεν κάναμε ενέργειες περισσότερες. Την αφήναμε να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει στις συνεντεύξεις, δεν μας πείραζε αν έλεγε αναλήθειες», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δάφνη Καραβοκύρη: «Φοβήθηκα ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα σήκωνε χέρι στη Σοφία Μουτίδου»

Tabloid 21.11.2025
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως μετάνιωσε που δεν πήρε θέση στο περιστατικό

Σύμφωνα με το Grok, ο Μασκ είναι πιο γυμνασμένος από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο έξυπνος από τον ντα Βίντσι

Παράξενα 21.11.2025
Οι χρήστες παρατήρησαν ότι, σε μια σειρά από διαγραμμένες πλέον αναρτήσεις, το chatbot συχνά κατέτασσε τον Έλον Μασκ στην κορυφή σε οποιονδήποτε τομέα

Γρήγορης Πετράκος: Κόντρα με την Δάφνη Καραβοκύρη

TV Buzz 21.11.2025
«Μετακόμισε σε άλλη χώρα» του είπε η παρουσιάστρια

Μελίνα Ασλανίδου: Έχω οδηγήσει και εγώ υπό την επήρεια αλκοόλ, το έχω μετανιώσει

Tabloid 21.11.2025
Καλύτερα να με έπιαναν και να μου έβαζαν πρόστιμο, για να μην το ξανακάνω ποτέ στη ζωή μου, πρόσθεσε

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid 21.11.2025
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid 21.11.2025
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου

Το σκάνδαλο που παραλίγο να καταστρέψει την αυτοκράτειρα της latin pop

Celebrity Stories 21.11.2025
Από την κορυφή της δόξας στη φυλακή και την επιστροφή: Η αληθινή ιστορία της Μεξικανής σταρ που σόκαρε τον κόσμο

Stalker Γιάννη Πλούταρχου: «Υπήρχε ερωτική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες

Social Χτες
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Λευκορωσίδα τενίστρια από τις διακοπές της με τον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της