E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Τι δήλωσε η μητέρα της

Δημοσίευση 4/11/2019 | 08:59

Νανά Καραγιάννη: Η μητέρα της σπάει τη σιωπή της για τη μοναδική κληρονόμο

Στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο” μίλησε η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη. Η κα Αρετή Καβαδία “έσπασε” τη σιωπή της για πρώτη φορά και μίλησε για την χειρόγραφη διαθήκη που άφησε η κόρη της, ορίζοντας γενική κληρονόμο μια φίλη της.

«Εγώ ξέρω μια και μοναδική διαθήκη που έχει ανακοινωθεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει δημοσιευτεί δηλαδή πριν μερικούς μήνες. Δεν με αφορά, υπάρχει κληρονόμος. Είναι φίλη της Νανάς, δεν έχει καμία σχέση με εμάς. Υπήρξε ιδιόχειρη διαθήκη, η οποία αφορά συγκεκριμένη κυρία, φίλη της, που κληρονομεί τα πάντα. Δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Τίποτα.

Η Νανά έκανε αποταμίευση από παλιά από τις δουλειές της, είχε πολλά χρήματα, εγώ τα ήξερα και γι’ αυτό έβλεπα τις συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους και ήξερα ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά δεν με αφορά. Καθόλου δεν ήταν στα όρια της φτώχειας. Το σπίτι που αποφάσισε η ίδια να ζει μόνη της εμείς το καλύπταμε, οι γονείς της, όλους τους λογαριασμούς και είναι γνωστό, υπάρχουν έγγραφα, υπάρχουν αποδείξεις από τις τράπεζες, τα πάντα.

Εμείς καλύπταμε την καθημερινότητά της. Γιατί να βγούμε εμείς, τι να πούμε τώρα; Να πούμε όχι, δεν είναι έτσι; Εμείς πονάμε για έναν άνθρωπο που χάσαμε, τίποτα άλλο, όλα τα άλλα είναι χωρίς νόημα για εμάς. Εγώ για τα σπίτια δεν γνωρίζω. Γνωρίζω για λογαριασμούς τραπεζών με πολύ μεγάλα ποσά, αλλά για σπίτια, όχι.

Εμείς πληρώναμε το ενοίκιό της, τώρα αν είχε σπίτια και τα εκμεταλλευόταν με κάποιο τρόπο, τι να σας πω, είναι άγνωστο για εμάς όλο αυτό. Οι γιαγιάδες της δεν της είχαν γράψει σπίτια. Δεν είχαν κάνει τέτοιες ενέργειες, όχι. Το σπίτι στο Χαλάνδρι δεν το είχε γράψει η μητέρα μου στη Νανά. Τα σπίτια των γιαγιάδων δεν έχουν καμία σχέση.


Αυτά όλα είναι ενέργειες ενός ανθρώπου, ο οποίος δεν είναι καλά. Όταν κάποιος είναι ασταθής ψυχιατρικά, δεν μπορώ να έχει καθαρή σκέψη και η ασθένεια αυτή δεν αφήνει έναν άνθρωπο να σκέφτεται καθαρά και να έχει άποψη. Είναι συγκεχυμένη η σκέψη του ασθενούς. Μας τα είχαν πει οι γιατροί, αλλά δεν κάναμε ενέργειες περισσότερες. Την αφήναμε να κάνει ότι θέλει, να λέει ότι θέλει στις συνεντεύξεις, δεν μας πείραζε αν έλεγε αναλήθειες», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Νανάς Καραγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρά Πέντε: Τι ώρα θα προβληθεί σήμερα το επετειακό επεισόδιο

Media 23.12.2025
Η κωμωδία που εμπνεύστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν από 20 χρόνια επιστρέφει με ένα πολυθεματικό τηλεοπτικό αφιέρωμα

Δεν της έδωσε κανείς τη θέση του στο μετρό: Το βίντεο που δίχασε το TikTok

Social 23.12.2025
Ένα μικρό συμβάν, μια μεγάλη συζήτηση

Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αντα Ζάιντλερ

Tabloid Χτες
«Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο» δήλωσε ο ηθοποιός

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει με κόκκινη γούνα και μίνι φόρεμα στα χιόνια

Social Χτες
Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Κολοράντο

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid Χτες
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»

Dua Lipa: Καυτές πόζες στην παραλία με τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η Dua Lipa ενθουσίασε τους οπαδούς της, επιδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την εντυπωσιακή της σιλουέτα στα social media

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Παράξενα Χτες
Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Παράξενα Χτες
Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ