E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτός ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είναι πλέον... σουβλατζής

Τι αποκάλυψε για το δοκιμαστικό που έκανε για τις «Άγριες Μέλισσες»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/11/2019 | 12:55

Αυτός ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είναι πλέον... σουβλατζής

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN, αποκαλύπτοντας πως είχε περάσει από ένα δοκιμαστικό για τις «Άγριες Μέλισσες» χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η συγκεκριμένη συνεργασία. Όπως είπε το γεγονός αυτό τον πείραξε, όμως πλέον έχει στραφεί σε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω να φροντίζω μόνο τον εαυτό μου αλλά έχω και μια οικογένεια οπότε φροντίζω να κάνω πράγματα που να μου αρέσουν αλλά να έχω και πηγές εσόδων. Είχα περάσει ένα δοκιμαστικό για τις Άγριες Μέλισσες θα ήθελα εκεί να συμμετέχω. Αυτό με πείραξε λίγο περισσότερο. Ήταν ένας ρόλος κοντά στον κακό», ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την απόφασή του να ανοίξει σουβλατζίδικο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω να φροντίσω μόνο τον εαυτό μου, αλλά έχω και μία οικογένεια, οπότε φροντίζω να κάνω πράγματα που να μου αρέσουν τουλάχιστον, αλλά να έχω και μια πηγή εσόδων. Δεν θα πω ότι γνωρίζω τη δουλειά, ήθελα όμως να μάθω μια καινούργια δουλειά. Δεν δουλεύω για το μεροκάματό μου εδώ, αλλά προσπαθώ να βοηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο με άλλους τρόπους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δανάη Μπάρκα χορεύει σε beach bar και αυτοσαρκάζεται

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Πλήθος προβολών, likes και σχολίων μάζεψε γρήγορα το βίντεο

Η Στεφανία Γουλιώτη έκανε κατακόρυφο στην άμμο, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Και φυσικά έκανα τα δικά μου, έγραψε με χιούμορ η ηθοποιός

Η Δούκισσα Νομικού χόρεψε στην άκρη πισίνας με φόντο τη θάλασσα, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Όταν είμαι εκτός πόλης, έγραψε το μοντέλο

Ποιο διάσημο ζευγάρι «έκαψε» τις εξέδρες του τελικού του Μουντιάλ 2026

Tabloid 20.07.2026
Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσοντας φιλιά στη σουίτα του γηπέδου έκλεψε την παράσταση από τον αγωνιστικό χώρο.

Τηλεθέαση: Ο τελικός του Μουντιάλ «τίναξε» την ΕΡΤ1 στα ύψη – Τι νούμερα έγραψε ο αγώνας

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η μετάδοση του τελικού Ισπανίας – Αργεντινής από την ΕΡΤ1 κατέγραψε μέσο όρο 69,9% στο δυναμικό κοινό, με αιχμή το εντυπωσιακό 77,3%.

Η Έλενα Παπαρίζου με μαγιό που κόβει την ανάσα ‑ δείτε πώς χαλάρωσε το καλοκαίρι

TV Buzz 20.07.2026
Η τραγουδίστρια απόλαυσε τις διακοπές της σε beach bar με πισίνα στον Κάλαμο, παρέα με τον αδερφό και τον ανιψιό της.

Το επικό λάθος στον αέρα του Action 24 που τους έκανε να ξεσπάσουν σε γέλια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η παρουσιάστρια του Action 24 νόμισε ότι «Χαφάρα» ήταν το μικρό όνομα του Εσπόζιτο και όχι η θέση που παίζει στο ποδόσφαιρο.

Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν περίμενα να γίνει όλο αυτό» – Τι αποκάλυψε για τις γυναίκες που την πλησίασαν μετά την εξομολόγησή της

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τις εκατοντάδες γυναίκες που επικοινώνησαν μαζί της μετά την αποκάλυψή της για την κακοποίηση από τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου καλωσόρισε τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ τι της έγραψε δημόσια

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ως σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Λορέντζο Καριέρε: Τα αδέλφια του τίμησαν τη μνήμη του με σπάνιες φωτογραφίες μετά την κηδεία

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Η Λιάνα και ο Γιώργος Καριέρε δημοσίευσαν αδημοσίευτες φωτογραφίες του αδελφού τους στα Insta-stories, λίγες ώρες μετά την κηδεία στο Παλαιό Ψυχικό.

Τατιάνα Στεφανίδου: Οι οικογενειακές διακοπές και η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα

Tabloid 20.07.2026
Η παρουσιάστρια και ο Νίκος Ευαγγελάτος ταξίδεψαν με τα τρία τους παιδιά στην Ύδρα, την Αίγινα, τις Σπέτσες και τη Μονεμβασιά.

Μουντιάλ 2026: Το Φεστιβάλ Πόζαρ «σταμάτησε» για τον τελικό Ισπανίας – Αργεντινής

E-Daily 3.Left 20.07.2026
Οι θεατές παρακολούθησαν live τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη σκηνή του φεστιβάλ, ανάμεσα στις εμφανίσεις Πυξ-Λαξ και Βασίλη Παπακωνσταντίνου.