E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πάτρα: Πρώτα ισόβια και μετά αθώωση για την υπόθεση με τα 832 κιλά χασίς

Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων

Δημοσίευση 31/10/2019 | 18:12

Πάτρα: Πρώτα ισόβια και μετά αθώωση για την υπόθεση με τα 832 κιλά χασίς

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών αποφάσισε ομόφωνα την αθώωση ενός 47χρονου που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ανατρέποντας την υπόθεση κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης 832 κιλών χασίς που είχαν εντοπιστεί το 2013 σε παραλία της Κυλλήνης.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η εισαγγελέας της έδρας παρατήρησε ότι κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν προέκυψαν στοιχεία ικανά για να αποδείξουν την εμπλοκή του 47χρονου στην πολύκροτη υπόθεση.

Η πρόταση της εισαγγελέως έγινε δεκτή ομόφωνα από την σύνθεση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών.

Ο 47χρονος κατηγορήθηκε μετά την εύρεση δακτυλικού αποτυπώματος σε γυάλινο ποτήρι, το οποίο εντοπίστηκε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου που επέβαιναν τρία άτομα προκειμένου να μεταβούν στην παραλία για να ξεφορτώσουν το σκάφος με τα 832 κιλά κάνναβης.

Στο εδώλιο κάθισε και ένας Έλληνας, ο οποίος είχε ομολογήσει την εμπλοκή του στην μεταφορά των δεμάτων. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 12ετή κάθειρξη και 20.000 ευρώ χρηματική ποινή αλλά το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του μείωσε την ποινή σε 6ετή κάθειρξη με αναστολή και χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ αναγνωρίζοντάς του ένα ελαφρυντικό. Ο συνήγορός του δικηγόρος Πύργου Σάκης Κότσιφας ανέφερε πως ο εντολέας του αναγκάστηκε να συνδράμει στην μεταφορά λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στο στόχαστρο του ελληνικού FBI βρίσκονταν οι 3 συλληφθέντες για τον θάνατο της 19χρονης

Ελλάδα 16.04.2026
Την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθούν

ΕΛ.ΑΣ: «Μαϊμού» αστυνομικός στήνει απάτες σε επαγγελματίες εστίασης

Ελλάδα 16.04.2026
Επικοινώνησε τηλεφωνικά προσποιούμενος τον διοικητή αστυνομικού τμήματος

Αποκλεισμός των λιμανιών του Ιράν: Ο στρατός των ΗΠΑ λέει πως ανάγκασε 10 πλοία να γυρίσουν πίσω

Κόσμος 16.04.2026
Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι εμπόδισε δέκα πλοία να φύγουν από ιρανικά λιμάνια κατά τη διάρκεια των πρώτων 48 ωρών του ναυτικού αποκλεισμού των ΗΠΑ στο Ιράν.

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ ‑ Δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Κόσμος Χτες
Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Ελλάδα Χτες
Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο.

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Ελλάδα Χτες
«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Κόσμος Χτες
Πελάτες της πλατφόρμας επικοινώνησαν με το BBC και αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ύποπτα μηνύματα, αφού οι hackers έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες παλαιότερων ή και νέων κρατήσεων