E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ήταν νεκρή 15 χρόνια αλλά πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της

Δεν θάφτηκε ποτέ

Δημοσίευση 31/10/2019 | 17:41

Ήταν νεκρή 15 χρόνια αλλά πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της

Η γυναίκα που ζούσε στην Μαδρίτη, είχε φύγει από την ζωή πριν από 15 χρόνια και κανείς δεν την είχε θάψει.

Παρά το γεγονός πως ήταν η γειτόνισσα... «φάντασμα» - κυριολεκτικά και μεταφορικά- κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν την έβλεπε αφού πλήρωνε τα πάντα κανονικά, λογαριασμούς και κοινόχρηστα.
Αυτό συνέβη επειδή κανείς δεν είχε δηλώσει τον θάνατο της με αποτέλεσμα να μπαίνει κανονικά στον λογαριασμό της η σύνταξή της.

Έτσι, από εκεί πληρώνονταν όλοι οι λογαριασμοί αυτόματα.

Σύμφωνα με την elpais, η αστυνομία βρήκε το μουμιοποιημένο πτώμα της Ριβέρα μέσα στο διαμέρισμά της την περασμένη Τρίτη, μετά από αναφορά που κατατέθηκε από την ανιψιά της, η οποία είχε θυμηθεί τη θεία της μετά από πολλά χρόνια.

Πυροσβέστες μπήκαν μέσα από το μπαλκόνι καθώς κανείς δεν είχε κλειδιά, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε πεθάνει από φυσικά αίτια ενώ έπαιζε πιάνο.

Έτσι λόγω των υγρών συνθηκών και του καλού εξαερισμού, το σώμα της είχε γίνει μούμια στη μπανιέρα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, οι γιατροί δήλωσαν ότι ήταν νεκρή για 14-16 χρόνια.

Στα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της είχε ζήσει με έναν αρχιτέκτονα, τον Juan Molina Muñoz, έναν διαζευγμένο με παιδιά.

Κάποια χρονική περίοδο, η Molina ανέλαβε την διαχείριση του κτιρίου στο οποίο διέμεναν και ακολούθησαν προβλήματα, τα οποία απομόνωσαν το ζευγάρι από τους γείτονές τους.

Μετά το θάνατο του Μολίνς, η Ριβέρα έμεινε μόνη. Η μικρή επαφή που είχε με την οικογένειά της σταδιακά σταμάτησε. Ούτε μιλούσε με κανέναν στο κτίριο, όπου διέμενε.

Η τελευταία φορά που την είχαν δει όλοι ήταν τον Σεπτέμβριο του 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι γείτονες είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα του Ciudad Lineal και εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εξαφάνισή της καθώς τους έκανε εντύπωση πως κανείς δεν έπαιρνε τα γράμματα από το γραμματοκιβώτιό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αξιωματικοί τους έδωσαν τον τηλεφωνικό αριθμό του αδερφού της, τον οποίο και κάλεσαν και τους είπε πως μάλλον είναι σε γηροκομείο.

Μάλιστα έγιναν κι άλλες προσπάθειες να την βρουν αλλά όλες έπεσαν στο κενό, μέχρι πριν λίγες μέρες που τελικά βρέθηκε στη μπανιέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απρόοπτο στο Open με δημοσιογράφο να παίζει... μπάσκετ σε ζωντανή σύνδεση

Παράξενα 15.11.2025
Το στιγμιότυπο καταγράφηκε την ώρα του κεντρικού δελτίου ενώ μεταδιδόταν ρεπορτάζ για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Paris Jackson: Υπέστη νομικό πλήγμα στη διαμάχη για την κληρονομιά του πατέρα της

Tabloid 15.11.2025
Δικαστική κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της νεαρής τραγουδίστριας και των εκτελεστών της περιουσίας του «βασιλιά της ποπ»

Billie Eilish: Αποκάλυσε τον Elon Musk «αξιοθρήνητο και δειλό»

Tabloid 15.11.2025
Ο επιχειρηματίας αναμένεται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος του κόσμου

Το άδοξο τέλος του πιο διάσημου αρραβώνα των 2000s ‑ Η ιστορία αγάπης που κράτησε λιγότερο από ένα χρόνο

Celebrity Stories 15.11.2025
Το MTV Spring Break, η γρήγορη πρόταση γάμου και το άδοξο τέλος ενός από τα πιο διάσημα ζευγάρια της δεκαετίας του 2000

Η Joan Baez με χειροπέδες: Η συλλήψη‑σύμβολο που συγκλόνισε την Αμερική

Celebrity Stories 15.11.2025
Από το Βιετνάμ μέχρι το Occupy Wall Street, η Joan Baez απέδειξε πως η μουσική και ο ακτιβισμός μπορούν να βαδίσουν μαζί

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω 17‑18 ώρες την ημέρα»

TV Buzz Χτες
«Δεν μπορώ να κάθομαι», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Η μεγάλη απόδραση: Φώκια ξεφεύγει από τις όρκες πηδώντας στο σκάφος φωτογράφου

Social Χτες
Αν και η φώκια έπεσε από το σκάφος τουλάχιστον μία φορά, κατάφερε να ξαναγυρίσει και τελικά οι όρκες απομακρύνθηκαν μετά από περίπου 15 λεπτά

Θάλεια Ματίκα: Πάθαμε μεγάλη καταστροφή με τον Τάσο Ιορδανίδη, τα χάσαμε όλα και βρεθήκαμε και χρεωμένοι

Media Χτες
Ήταν ένα τεράστιο καμπανάκι, δοκιμαστήκαμε, ανέφερε η ηθοποιός

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Έξαλλος ο Λιάγκας για τον Ρούτσι: «Κατάντια! Κάναμε lifestyle τα Τέμπη, εγώ νόμιζα ότι είναι ΑΙ, δεν το πίστευα»

Tabloid Χτες
«Ποιος σέβεται τους νεκρούς των Τεμπών και ποιος τους ξεφτιλίζει; Ποιος βάζει την ταφόπλακα οριστικά επικοινωνιακά στο θέμα αυτό; Για πείτε μου»