E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ήταν νεκρή 15 χρόνια αλλά πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της

Δεν θάφτηκε ποτέ

Δημοσίευση 31/10/2019 | 17:41

Ήταν νεκρή 15 χρόνια αλλά πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της

Η γυναίκα που ζούσε στην Μαδρίτη, είχε φύγει από την ζωή πριν από 15 χρόνια και κανείς δεν την είχε θάψει.

Παρά το γεγονός πως ήταν η γειτόνισσα... «φάντασμα» - κυριολεκτικά και μεταφορικά- κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν την έβλεπε αφού πλήρωνε τα πάντα κανονικά, λογαριασμούς και κοινόχρηστα.
Αυτό συνέβη επειδή κανείς δεν είχε δηλώσει τον θάνατο της με αποτέλεσμα να μπαίνει κανονικά στον λογαριασμό της η σύνταξή της.

Έτσι, από εκεί πληρώνονταν όλοι οι λογαριασμοί αυτόματα.

Σύμφωνα με την elpais, η αστυνομία βρήκε το μουμιοποιημένο πτώμα της Ριβέρα μέσα στο διαμέρισμά της την περασμένη Τρίτη, μετά από αναφορά που κατατέθηκε από την ανιψιά της, η οποία είχε θυμηθεί τη θεία της μετά από πολλά χρόνια.

Πυροσβέστες μπήκαν μέσα από το μπαλκόνι καθώς κανείς δεν είχε κλειδιά, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε πεθάνει από φυσικά αίτια ενώ έπαιζε πιάνο.

Έτσι λόγω των υγρών συνθηκών και του καλού εξαερισμού, το σώμα της είχε γίνει μούμια στη μπανιέρα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, οι γιατροί δήλωσαν ότι ήταν νεκρή για 14-16 χρόνια.

Στα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της είχε ζήσει με έναν αρχιτέκτονα, τον Juan Molina Muñoz, έναν διαζευγμένο με παιδιά.

Κάποια χρονική περίοδο, η Molina ανέλαβε την διαχείριση του κτιρίου στο οποίο διέμεναν και ακολούθησαν προβλήματα, τα οποία απομόνωσαν το ζευγάρι από τους γείτονές τους.

Μετά το θάνατο του Μολίνς, η Ριβέρα έμεινε μόνη. Η μικρή επαφή που είχε με την οικογένειά της σταδιακά σταμάτησε. Ούτε μιλούσε με κανέναν στο κτίριο, όπου διέμενε.

Η τελευταία φορά που την είχαν δει όλοι ήταν τον Σεπτέμβριο του 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι γείτονες είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα του Ciudad Lineal και εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εξαφάνισή της καθώς τους έκανε εντύπωση πως κανείς δεν έπαιρνε τα γράμματα από το γραμματοκιβώτιό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αξιωματικοί τους έδωσαν τον τηλεφωνικό αριθμό του αδερφού της, τον οποίο και κάλεσαν και τους είπε πως μάλλον είναι σε γηροκομείο.

Μάλιστα έγιναν κι άλλες προσπάθειες να την βρουν αλλά όλες έπεσαν στο κενό, μέχρι πριν λίγες μέρες που τελικά βρέθηκε στη μπανιέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κατερίνα Βρανά από το νοσοκομείο: «Πού και πού συμβαίνουν μικροπράγματα και πρέπει να τσεκάρω ότι είναι όλα εντάξει»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Δεν έγινε κάτι σοβαρό, μην αγχώνεστε», έγραψε με χιούμορ η stand-up comedian στην ανάρτησή της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Καβγάς για θέση πάρκινγκ – «Με είπαν τσόκαρο και βλήμα»

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η αθλητικογράφος αποκάλυψε μέσα από ανάρτηση στο Instagram όσα της συνέβησαν, αφιερώνοντας μάλιστα μια χαρακτηριστική χειρονομία στη γυναίκα με την οποία διαπληκτίστηκε

Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγούδησε μαζί με ιερέα που παρακολούθησε τη συναυλία της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
«Ωραίος, ωραίος» είπε η τραγουδίστρια στον παπά, ο οποίος της φίλησε το χέρι

Η ελεφαντίνα που «έκλεψε» τσουγκράνα από αγρότη για να ξυστεί – το βίντεο που λατρεύει όλο το ίντερνετ

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Η Khamphong, μια ελεφαντίνα από την Ταϊλάνδη, άρπαξε επιδέξια τσουγκράνα από αγρότη, την χρησιμοποίησε για να ξυστεί και την επέστρεψε με απόλυτη ευγένεια.

Θαυμασμός για το γιωτ των 220.000.000 του Εμίρη του Αμπου Ντάμπι που αγκυροβόλησε στην Ψαρρού

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Μαγνήτης έχει γίνει το χλιδάτο σκάφος Mar, που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Ψαρρούς

Ταύρος 900 κιλών μπήκε σε μπαρ στην Ισπανία – Δείτε πώς αντέδρασε ο σερβιτόρος

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο παρέμεινε στο κατάστημα λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα χωρίς να τραυματίσει κανέναν ούτε να προκαλέσει υλικές ζημιές.

Αρκούδα σκαρφάλωσε σε στύλο ηλεκτροδότησης στο Νέο Μεξικό – Τραγικό τέλος για το ζώο

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το ζώο εντοπίστηκε από οδηγούς που διέρχονταν από αγροτική περιοχή, αλλά οι αρχές δεν μπόρεσαν να το σώσουν εγκαίρως.

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Το μήνυμα της influencer για την αξία των στιγμών μακριά από το κινητό

Viral στο TikTok: Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά αγκαλιά με ιερέα σε live εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ένα αναπάντεχο ντουέτο με ιερέα στη σκηνή έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου, με το βίντεο να κάνει αμέσως το γύρο του TikTok.

Marc Anthony: Τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες με τις οποίες έγινε πατέρας

E-Daily 3.Left 23.07.2026
Ποια είναι τα οκτώ παιδιά του και οι τέσσερις γυναίκες της ζωής του