E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ήταν νεκρή 15 χρόνια αλλά πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της

Δεν θάφτηκε ποτέ

Δημοσίευση 31/10/2019 | 17:41

Ήταν νεκρή 15 χρόνια αλλά πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της

Η γυναίκα που ζούσε στην Μαδρίτη, είχε φύγει από την ζωή πριν από 15 χρόνια και κανείς δεν την είχε θάψει.

Παρά το γεγονός πως ήταν η γειτόνισσα... «φάντασμα» - κυριολεκτικά και μεταφορικά- κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν την έβλεπε αφού πλήρωνε τα πάντα κανονικά, λογαριασμούς και κοινόχρηστα.
Αυτό συνέβη επειδή κανείς δεν είχε δηλώσει τον θάνατο της με αποτέλεσμα να μπαίνει κανονικά στον λογαριασμό της η σύνταξή της.

Έτσι, από εκεί πληρώνονταν όλοι οι λογαριασμοί αυτόματα.

Σύμφωνα με την elpais, η αστυνομία βρήκε το μουμιοποιημένο πτώμα της Ριβέρα μέσα στο διαμέρισμά της την περασμένη Τρίτη, μετά από αναφορά που κατατέθηκε από την ανιψιά της, η οποία είχε θυμηθεί τη θεία της μετά από πολλά χρόνια.

Πυροσβέστες μπήκαν μέσα από το μπαλκόνι καθώς κανείς δεν είχε κλειδιά, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε πεθάνει από φυσικά αίτια ενώ έπαιζε πιάνο.

Έτσι λόγω των υγρών συνθηκών και του καλού εξαερισμού, το σώμα της είχε γίνει μούμια στη μπανιέρα.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, οι γιατροί δήλωσαν ότι ήταν νεκρή για 14-16 χρόνια.

Στα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της είχε ζήσει με έναν αρχιτέκτονα, τον Juan Molina Muñoz, έναν διαζευγμένο με παιδιά.

Κάποια χρονική περίοδο, η Molina ανέλαβε την διαχείριση του κτιρίου στο οποίο διέμεναν και ακολούθησαν προβλήματα, τα οποία απομόνωσαν το ζευγάρι από τους γείτονές τους.

Μετά το θάνατο του Μολίνς, η Ριβέρα έμεινε μόνη. Η μικρή επαφή που είχε με την οικογένειά της σταδιακά σταμάτησε. Ούτε μιλούσε με κανέναν στο κτίριο, όπου διέμενε.

Η τελευταία φορά που την είχαν δει όλοι ήταν τον Σεπτέμβριο του 2004.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάποιοι γείτονες είχαν πάει στο αστυνομικό τμήμα του Ciudad Lineal και εξέφρασαν την ανησυχία τους για την εξαφάνισή της καθώς τους έκανε εντύπωση πως κανείς δεν έπαιρνε τα γράμματα από το γραμματοκιβώτιό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αξιωματικοί τους έδωσαν τον τηλεφωνικό αριθμό του αδερφού της, τον οποίο και κάλεσαν και τους είπε πως μάλλον είναι σε γηροκομείο.

Μάλιστα έγιναν κι άλλες προσπάθειες να την βρουν αλλά όλες έπεσαν στο κενό, μέχρι πριν λίγες μέρες που τελικά βρέθηκε στη μπανιέρα της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Κατινάκης: «Είμαι πάρα πολύ άρρωστος, οι πόνοι στο στομάχι είναι αφόρητοι»

Tabloid Χτες
Δύσκολες στιγμές για τον ραδιοφωνικό παραγωγό

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δείτε βίντεο από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

Tabloid Χτες
«Το πιο όμορφο μυστικό ειπώθηκε πρώτη φορά δυνατά»

Stranger Things: Στον αέρα το teaser trailer για το τελευταίο επεισόδιο

Tabloid Χτες
Η τελευταία μάχη στο Χόκινς προαναγγέλλεται μέσα από το τελικό trailer της σειράς

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Βαλαβανίδης

Tabloid Χτες
Νοσηλεύεται εδώ και δώδεκα ημέρες

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Tabloid Χτες
Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Τσιμτσιλή για Καινούργιου: Όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε την υπογραφή μας κάπου, οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου, ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς»

Δημήτρης Κόκοτας: Δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικά, είναι σε μία σταθερά καλή κατάσταση, είπε η σύζυγός του

Tabloid Χτες
Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει τον Δημήτρη σπίτι μας υγιή και δυνατό, πρόσθεσε η Κατερίνα Κόκοτα

Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»