E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το αυτοκίνητο της μύριζε αλλά δεν πίστευε αυτό που είδε

Απίστευτο

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 4/11/2019 | 00:07

Το αυτοκίνητο της μύριζε αλλά δεν πίστευε αυτό που είδε
@mirror.co.uk

Η Holly Persic πάρκαρε το αυτοκίνητό της έξω από τη βιβλιοθήκη. Μια μυρωδιά καμένου της ήρθε και την γέμισε με απορία. Ο θόρυβος κάτω από το καπό ενέτεινε αυτή την περιέργεια.

Όμως δεν περίμενε με τίποτα το θέαμα που αντίκρυσε. Μέσα στη μηχανή υπήρχαν δεκάδες καρύδια και τούφες γρασιδιού. Μια οικογένεια από σκίουρους σκέφτηκε και αποφάσισε πως αυτό θα ήταν ένα καλό μέρος για να αποθηκεύσει την τροφή του.

Ο σύζυγός της Holly δήλωσε στο CNN «Η σύζυγός μου με πήρε τηλέφωνο από τη βιβλιοθήκη και μου είπε ότι το αυτοκίνητό της μύριζε καμένο και πως έκανε έναν παράξενο θόρυβο. Της είπα να το ανοίξει και μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία!».

«Ήταν παντού, κάτω από τη μπαταρία, δίπλα στο ψυγείο. Τα καρύδια κοντά στην μηχανή ήταν μαύρα και μύριζαν λες και ψήνονταν», συνέχισε. Η τελευταία φορά που η Holly είχε κοιτάξει κάτω από το καπό ήταν έναν μήνα νωρίτερα και τα καρύδια στον κήπο του είχαν μόλις μερικές εβδομάδες που άρχισαν να πέφτουν.

«Φαίνεται πως οι σκίουροι δουλεύουν πολύ γρήγορα», είπε ο Chris. Οι μηχανικοί κατάφεραν να τα αφαιρέσουν χωρίς να γίνει ζημιά. Δεν έγινε το ίδιο όμως με το φορτηγάκι του Chris. Όπως έγραψε στο Facebook, κάποιος σκίουρος μάσησε την αντλία καυσίμου. Και μάλιστα συμβούλευσε όποιον παρκάρει έξω να τσεκάρει συχνά κάτω από το καπό.

Φωτογραφίες: mirror.co.uk

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιερέας χάλασε τον αρραβώνα του γιου του επειδή η νύφη ακολουθούσε την Ιωάννα Τούνη

Tabloid 21.07.2026
Ο κληρικός διέλυσε τον αρραβώνα εξαιτίας της επαγγελματικής επιλογής της μελλοντικής νύφης, με τις δύο οικογένειες να οδεύουν πλέον προς τα δικαστήρια.

Έφυγε από την Αυστραλία για να έρθει διακοπές στην Ευρώπη και την απήγαγαν δύο φορές σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η 36χρονη Αυστραλή καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα δύο απαγωγών μέσα στην ίδια νύχτα, κατάφερε να διαφύγει και από τις δύο, αλλά το όνειρό της για σπίτι στην Ιταλία έχασε τη λάμψη του.

Μάρω Κοντού: Η ερωτική σχέση του πρώτου της άντρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

E-Daily 3.Left 21.07.2026
«Μου βάρεσε ένα ωραίο κερατάκι» - Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την απιστία, τη σχέση του Καρύδη-Φουκς με την εθνική σταρ και τη δική της αντίδραση.

Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τον χωρισμό του και τι αποφάσισαν για τον γιο τους

Tabloid 21.07.2026
Η Jessie J και ο Chanan Safir Colman επιβεβαίωσαν δημόσια τον χωρισμό τους, τονίζοντας ότι η κοινή ανατροφή του τρίχρονου γιου τους Sky παραμένει η απόλυτη προτεραιότητα.

Ποια τραγουδίστρια δέχθηκε επίθεση από χελώνα καρέτα‑καρέτα και τι αποκάλυψε για τον τραυματισμό της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η Ηλιάνα Ζέρβα περιέγραψε τη στιγμή που η θαλάσσια χελώνα την άρπαξε στο ισχίο ενώ κολυμπούσε στο Λιμένι της Μάνης, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο δάχτυλό της.

Ισπανός πιλότος έκανε φάρσα σε Αργεντινούς επιβάτες μετά τον τελικό του Μουντιάλ – Πανηγύρισαν νομίζοντας ότι είχαν κερδίσει

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η φάρσα Ισπανού πιλότου με αφορμή τον τελικό του Μουντιάλ έγινε viral, αφήνοντας άναυδους δεκάδες Αργεντινούς επιβάτες στην καμπίνα αεροσκάφους.

Ποιοι παίρνουν τα ηνία του «Καλημέρα Ελλάδα» – Δείτε το νέο δίδυμο του ΑΝΤ1

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται με ριζική αναδιάταξη δυνάμεων στη μάχη της πρωινής τηλεθέασης.

Η Σίντνεϊ Σουίνι «αποκάλυψε» τη σχέση της με ένα άλμπουμ στο Instagram ‑ δείτε τι φωτογράφισε

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε 20 φωτογραφίες από την Αυστραλία, με τον Σκούτερ Μπράουν και συναδέλφους από τα γυρίσματα του νέου της φιλμ.

Τι ανέβασε η Κατερίνα Παπουτσάκη για τον πατέρα της και τι έγραψε στο Instagram

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε τρυφερή στιγμή με τον μπαμπά της και εξέφρασε την ανυπομονησία της να τον συναντήσει ξανά στη Σητεία.

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο κρυφός λόγος που δεν αποχωρίζεται το «φτηνό» βραχιολάκι της

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Το χειροποίητο κόσμημα που φοράει η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε κάθε εμφάνισή της κρύβει μια βαθιά συναισθηματική ιστορία αγάπης και οικογενειακής στήριξης.

Γιατί η Victoria Beckham δεν πήγε στον γάμο της Mel C ενώ της έραψε το νυφικό;

Tabloid 21.07.2026
Η ξεχωριστή κίνηση που έκανε για τη φίλη της