E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αμαλιάδα: Γιατί τον μαχαίρωσε ο 16χρονος

Παραδόθηκε στις Αρχές

Δημοσίευση 31/10/2019 | 16:59

Αμαλιάδα: Γιατί τον μαχαίρωσε ο 16χρονος

Συνέχεια ενός καβγά που προηγήθηκε σε κάποιο πάρτι το περασμένο Σάββατο στον Ανεμόμυλο, φαίνεται πως αποτελεί η σημερινή επίθεση με μαχαίρι του 16χρονου στον 15χρονο συμμαθητή του.

Ο νεαρός, ο οποίος λίγο μετά το συμβάν παραδόθηκε στις Αρχές της Αμαλιάδας συνοδεία του πατέρα του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υποστήριξε πως σε κάποιο πάρτι το περασμένο Σάββατο στον Ανεμόμυλο, είχε επεισόδιο με τον 15χρονο και φαίνεται πως το σημερινό αποτελεί συνέχεια αυτής της διαμάχης.

Ο μαθητής είχε τραπεί σε φυγή αμέσως μετά την πράξη του. Ωστόσο, λίγο αργότερα, συνοδευόμενος από τον πατέρα του παραδόθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου και συνελήφθη.

Ο 15χρονος μαθητής που δέχθηκε τα χτυπήματα, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τον χτυπούν», λέει ο αδερφός του μαθητή που μαχαιρώθηκε

Για το απίστευτο περιστατικό που συνέβη το πρωί της Πέμπτης σε σχολείο στην Αμαλιάδα, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε 15χρονο συμμαθητή του, μίλησε ο αδερφός του θύματος.

«Τον μαχαίρωσε πισώπλατα δυο φορές και στη συνέχεια πήγε να τον χτυπήσει και στο πρόσωπο αλλά ο αδερφός μου πρόλαβε κι έβαλε τα χέρια του. Από ό,τι γνωρίζω το άλλο παιδί πρέπει να έχει πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες, είναι μια ομάδα στην Αμαλιάδα και θέλουν να κάνουν κουμάντο παντού. Επειδή ο αδερφός μου δεν θέλει να είναι στην ομάδα τους και να ασχολείται με τέτοια πράγματα, του επιτέθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπούν τον αδερφό μου, έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ενημερωθεί αρκετές φορές αλλά δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτα. Ο αδερφός μου έχει τραύματα στην πλάτη από μαχαιριές, πηγαίνουμε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, έχουμε τρελαθεί και εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί πονάει πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος, Χρήστος.

Το χρονικό της επίθεσης

Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας όταν ένας 16χρονος μαχαίρωσε 15χρονο συμμαθητή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο μαθητές φέρεται να είχαν προηγούμενα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των συμμαθητών τους, φέρεται να είχαν οπαδικές διαφορές.

Ωστόσο κανείς δεν περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilia.news και της εφημερίδας Πατρίς αλλά και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Πεντάζου, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, οι δύο μαθητές, ένας 15χρονος και ένας 16χρονος, άρχισαν να λογομαχούν στο πρώτο διάλειμμα και στη συνέχεια ο 18χρονος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον 15χρονο με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και έσπευσε στο σημείο έπειτα από λίγα λεπτά για να παραλάβει το θύμα, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για πολλαπλά τραύματα στην πλάτη του θύματος το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Πατρών για τις πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, πηγές του νοσοκομείου αναφέρουν ότι ο μαθητής φέρει τρία τραύματα από μαχαίρι, αλλά δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Προφυλακίστηκε ο γιος της

Ελλάδα 30.12.2025
Έπειτα από εξαντλητική ανακριτική διαδικασία οκτώ ωρών, οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιβολή προσωρινής κράτησης, παρά την πλήρη άρνηση των κατηγοριών από την πλευρά του κατηγορουμένου

Βόλος: Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο Αλιβέρι Νέας Ιωνία

Ελλάδα 30.12.2025
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμό ενός ατόμου

Τέλος οι παλιοί λογαριασμοί ΕΥΔΑΠ – Δείτε πώς αλλάζουν οι τιμές νερού από τη νέα χρονιά!

Ελλάδα 30.12.2025
Το σχέδιο που θα υλοποιηθεί σε βάθος δεκαετίας, αφενός θα περιορίσει τις άσκοπες απώλειες νερού στο δίκτυο και αφετέρου θα συγκρατήσει την περαιτέρω μείωση των αποθεμάτων μέσω κυκλικής χρήσης νερού από μη οικιακούς καταναλωτές

Google: Προχωρά σε αλλαγή ‑ τομή στο Gmail

Κόσμος 30.12.2025
Η Google ικανοποιεί ένα διαχρονικό αίτημα των χρηστών της υπηρεσίας email

Καταργούνται τα χάρτινα εισιτήρια στο μετρό της Θεσσαλονίκης: Μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ, τι αλλάζει

Ελλάδα 30.12.2025
Οι επιβάτες μπορούν να εκδώσουν άυλο εισιτήριο μέσω της εφαρμογής «OSETH Bus Mobile App»

Το «τσουνάμι» παρενόχλησης που δέχτηκε επιστήμονας για το ταξίδι της στο διάστημα με την Blue Origin

Κόσμος 30.12.2025
«Ένα όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη» - «Θάφτηκαν όλα κάτω από μια χιονοστιβάδα μισογυνισμού»

Μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων κατέθεσε ο Γιώργος Μπότας: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται»

Ελλάδα 30.12.2025
Ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Γιώργος Μπότας. έκανε λόγο για «πόλεμο λάσπης» απέναντί του

Πρωτοχρονιά στην Αθήνα: Πού θα κάνετε δωρεάν αλλαγή χρόνου με Φουρέιρα, Κλαυδία και Μαραβέγια

Ελλάδα 30.12.2025
Αναλυτικά οι εορταστικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Πειραιά την τελευταία μέρα του χρόνου

Σε τραγωδία εξελίχθηκε χριστουγεννιάτικο δείπνο στην Ιταλία: Νεκρές μητέρα και κόρη

Κόσμος 30.12.2025
Έλαβαν δύο φορές εξιτήριο από το νοσοκομείο

Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης για να «ανοίξουν» τα μπλόκα των αγροτών

Πολιτική 30.12.2025
Με διατάξεις και πρόστιμα η «απάντηση» στα μπλόκα

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήγμα στη Βενεζουέλα: «Χτυπήσαμε εκεί όπου φορτώνονται τα σκάφη»

Κόσμος 30.12.2025
Αμερικανικά μέσα μεταδίδουν ότι πρόκειται για επίθεση με drone, χωρίς επιβεβαίωση από τον Λευκό Οίκο