E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με ημίγuμνο 16χρονο στο αυτοκίνητό του

Ομόφωνα ένοχος 53χρονος

Δημοσίευση 31/10/2019 | 16:03

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με ημίγuμνο 16χρονο στο αυτοκίνητό του

Την καταδίκη ενός 53χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του να βρίσκεται με έναν ημίγuμνο 16χρονο αποφάσισε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνη με την απόφαση του Δικαστηρίου ήταν η εισαγγελική πρόταση. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου που ζήτησε η υπεράσπιση του 53χρονου κατηγορουμένου, ενώ απορρίφθηκε και το αίτημα για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά το κατηγορητήριο, ο 53χρονος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού έναντι χρημάτων με τον ανήλικο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, μαζί με τον ανήλικο. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναγνώστηκε η κατάθεση του ανηλίκου ο οποίος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω του καθώς ο 53χρόνος εντοπίστηκε έγκαιρα από τους αστυνομικούς.

Στην απολογία του, ο 53χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως δεν ήξερε την ηλικία του αγοριού και πως έκαναν παρέα μιλώντας για ποδόσφαιρο. “Γνωριστήκαμε στο facebook, μιλούσαμε 3 μήνες. Δεν μου έλεγε την ηλικία του. Συζητούσαμε για ποδόσφαιρο. Εμφανισιακά φαινόταν μεγαλύτερος. Είχαμε συναντηθεί 2-3 φορές και μιλούσαμε για αθλητικά. Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 11 για μια βόλτα στην Κηφισιά. Πήγαμε προς την Εθνική Οδό για να κάνω την ανάγκη μου. Δεν γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα, πιθανόν να ζεστάθηκε, δεν του το ζήτησα εγώ. Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη, γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός ρομά…”.

Σε ό,τι αφορά τα μηνύματα σeξουαλικού περιεχομένου που αντάλλαξε με τον 16χρονο, όπου φαίνεται ότι γινόταν “παζάρι” μεταξύ 5 και 8 ευρώ, ο 53χρονος τα απέδωσε σε χιούμορ, ενώ υποστήριξε ότι του έδινε χρήματα, γιατί τα είχε ανάγκη.
“Στο facebook μιλάς με διάφορους και μπορείς να πεις διάφορα. Είναι αποσπάσματα από διαφορετικές μέρες και συνομιλίες. Μπορούν να παρερμηνευτούν. Κάνουμε και χιούμορ. Κατά καιρούς μου είχε ζητήσει χρήματα γιατί είχε ανάγκη”.

Ο 53χρονος ξέσπασε σε λυγμούς όταν ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου, λέγοντας “δεν έχω κάνει κάτι, είμαι συντετριμμένος…”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός: Γιατί οι ειδικοί αποκλείουν το ενδεχόμενο νέας πανδημίας

E-Daily 2.TopNews 09.05.2026
Παγκόσμια ανησυχία μετά τα κρούσματα σε κρουαζιερόπλοιο

Euroleague: Έχασε την ευκαιρία ο Παναθηναϊκός, δεύτερη ήττα από την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και η σειρά σε πέμπτο ματς

Αθλητικά Νέα Χτες
Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν ξανά από την Ισπανική ομάδα με 89-86 και η σειρά είναι στο 2-2

Ουκρανός βασάνιζε τους συγκρατούμενούς του σε φυλακή του Ντονέτσκ, κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Του είχε ανατεθεί να αποσπά ομολογίες -Τους χτυπούσε, τους έκανε βασανιστήρια, χρησιμοποιούσε σeξουαλική βία και άλλες απάνθρωπες, εξευτελιστικές πράξεις

Αμερικανικές δυνάμεις χτυπούν δύο ιρανικά τάνκερ που παραβίασαν τον αποκλεισμό ‑ Βίντεο της επίθεσης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Ουάσιγκτον έχει αναχαιτίσει συνολικά 4 πλοία για προσπάθεια παραβίασης των αμερικανικών περιορισμών

Ανακαλύφθηκε γιγαντιαίο ρουμπίνι 11.000 καρατιών ‑ Αξίζει εκατομμύρια

E-Daily 3.Left Χτες
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ρουμπίνια που έχουν βρεθεί

Βόλος: Προφυλακιστέος ο επίδοξος ληστής που ξυλοκόπησε και χτύπησε με σίδερο 55χρονο

Ελλάδα Χτες
Προφυλακιστέος κρίθηκε 48χρονος στον Βόλο, ο οποίος κατηγορείται ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά 55χρονο στην πυλωτή πολυκατοικίας, σε περιστατικό που συνέβη τον περασμένο Φεβρουάριο και οδήγησε στη σύλληψή του μήνες αργότερα

Θεσσαλονίκη: Λύκος εμφανίστηκε στα Μετέωρα ‑ Καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το άγριο ζώο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σπιτιού να κινείται στους δρόμους της περιοχής, πιθανότατα αναζητώντας τροφή ή κατεύθυνση προς πιο φυσικό περιβάλλον

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου με αυτισμό στη Νέα Φιλαδέλφεια – «Ντρέπομαι, ντρέπομαι»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο νεαρός στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του

Σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πτώση από πολυκατοικία 29χρονος στο Ρέθυμνο, πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι

E-Daily 2.TopNews Χτες
O νεαρός έμενε μαζί με τη σύντροφό του σε Airbnb στον 5ο όροφο πολυκατοικίας και φέρεται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών