E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με ημίγuμνο 16χρονο στο αυτοκίνητό του

Ομόφωνα ένοχος 53χρονος

Δημοσίευση 31/10/2019 | 16:03

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω με ημίγuμνο 16χρονο στο αυτοκίνητό του

Την καταδίκη ενός 53χρονου άνδρα ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μέσα στο αυτοκίνητό του να βρίσκεται με έναν ημίγuμνο 16χρονο αποφάσισε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνη με την απόφαση του Δικαστηρίου ήταν η εισαγγελική πρόταση. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για απόπειρα γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής. Το Δικαστήριο δεν του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου που ζήτησε η υπεράσπιση του 53χρονου κατηγορουμένου, ενώ απορρίφθηκε και το αίτημα για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά το κατηγορητήριο, ο 53χρονος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού έναντι χρημάτων με τον ανήλικο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αντάλλαξαν. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν στο αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, μαζί με τον ανήλικο. Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναγνώστηκε η κατάθεση του ανηλίκου ο οποίος ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος δεν πρόλαβε να ασελγήσει πάνω του καθώς ο 53χρόνος εντοπίστηκε έγκαιρα από τους αστυνομικούς.

Στην απολογία του, ο 53χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως δεν ήξερε την ηλικία του αγοριού και πως έκαναν παρέα μιλώντας για ποδόσφαιρο. “Γνωριστήκαμε στο facebook, μιλούσαμε 3 μήνες. Δεν μου έλεγε την ηλικία του. Συζητούσαμε για ποδόσφαιρο. Εμφανισιακά φαινόταν μεγαλύτερος. Είχαμε συναντηθεί 2-3 φορές και μιλούσαμε για αθλητικά. Εκείνο το βράδυ βρεθήκαμε γύρω στις 11 για μια βόλτα στην Κηφισιά. Πήγαμε προς την Εθνική Οδό για να κάνω την ανάγκη μου. Δεν γνωρίζω γιατί είχε βγάλει την μπλούζα, πιθανόν να ζεστάθηκε, δεν του το ζήτησα εγώ. Η θέση του συνοδηγού ήταν κατεβασμένη, γιατί φοβήθηκε τους αστυνομικούς, είναι Αλβανός ρομά…”.

Σε ό,τι αφορά τα μηνύματα σeξουαλικού περιεχομένου που αντάλλαξε με τον 16χρονο, όπου φαίνεται ότι γινόταν “παζάρι” μεταξύ 5 και 8 ευρώ, ο 53χρονος τα απέδωσε σε χιούμορ, ενώ υποστήριξε ότι του έδινε χρήματα, γιατί τα είχε ανάγκη.
“Στο facebook μιλάς με διάφορους και μπορείς να πεις διάφορα. Είναι αποσπάσματα από διαφορετικές μέρες και συνομιλίες. Μπορούν να παρερμηνευτούν. Κάνουμε και χιούμορ. Κατά καιρούς μου είχε ζητήσει χρήματα γιατί είχε ανάγκη”.

Ο 53χρονος ξέσπασε σε λυγμούς όταν ζήτησε από το δικαστήριο να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου σύννομου βίου, λέγοντας “δεν έχω κάνει κάτι, είμαι συντετριμμένος…”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Συνελήφθη 12χρονος που απείλησε με μαχαίρι πεζό και τον λήστεψε

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Ο ανήλικος κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας

Σεισμός στο Λασίθι: Η στιγμή που τα 5,7 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Τι φοβούνται οι σεισμολόγοι

Νέος Κόσμος: Συνελήφθη ο ένοπλος άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του αφού επιτέθηκε στη μητέρα του

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Μερικές ώρες νωρίτερα η 81χρονη μητέρα του είχε καταφέρει να διαφύγει από το διαμέρισμα

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω» ‑ Τι είπε ο 20χρονος που δολοφόνησε τον 27χρονο

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
«Δεν ήξερα ότι θα έρθει με μαχαίρι, νόμιζα ότι θα συζητήσουν, δεν πρόλαβα να τον σταματήσω», σημείωσε ένας 18χρονος ο οποίος συνελήφθη επίσης

Προειδοποίηση Τσελέντη για τον σεισμό των 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ας αποφύγουμε για λίγο τα μπάνια»

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
«Ακόμα και μισό μέτρο θαλάσσιο σεισμικό κύμα είναι επικίνδυνο για μικρά παιδιά», προειδοποιεί ο σεισμολόγος

Πρωταθλητής τζούντο πιάστηκε στην Εθνική Οδό με σακούλες γεμάτες 1,15 εκατ. ευρώ

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Τι είπε στους αστυνομικούς και τα σενάρια που εξετάζονται

Καιρός: Επιστρέφει η άνοιξη – Έως 21 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός 24.04.2026
Μόνο στην Κρήτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Αγιος Δημήτριος:«Έλα να ξεκαθαρίσουμε κάτι», φέρεται να είπε ο δράστης στο θύμα πριν τη συμπλοκή

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Τέσσερις οι συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας του γιου του αστυνομικού

Κρήτη: Ο 40χρονος ήθελε να πετάξει το πτώμα της Ελευθερίας σε γκρεμό αλλά του κόλλησε το αυτοκίνητο

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Παρόλα αυτά, το αυτοκίνητο που ήταν το σώμα της Ελευθερίας κόλλησε σε βραχώδη σημείο με αποτέλεσμα ο δράστης να μην τα καταφέρει