E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαθητής σε κρίση έστειλε στο νοσοκομείο τη δασκάλα του

«Το παιδί δεν φταίει σε καμία περίπτωση, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν την είχε»

Δημοσίευση 30/10/2019 | 10:55

Μαθητής σε κρίση έστειλε στο νοσοκομείο τη δασκάλα του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας όταν μαθητής, που χρήζει παράλληλης στήριξης, αλλά δεν την είχε, σε κατάσταση κρίσης χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Για το περιστατικό μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας Παναγιώτης Σαρρής, ο οποίος περιέγραψε πώς το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά. Υπήρξε αναστάτωση και η δασκάλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της, όπως ανέφερε. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί και η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της.

«Προφανώς το παιδί δεν φταίει σε καμία περίπτωση, είναι ένα παιδί που χρειάζεται παράλληλη στήριξη και δεν την είχε» τόνισε ο κ. Σαρρής. «Εάν προσπαθήσουμε να αποδώσουμε ευθύνες, πιστεύω πως τις έχουν εκείνοι που δεν φρόντισαν να έχει φέτος το παιδί την παράλληλη στήριξη, που χρειαζόταν, και ανατέθηκε σε μία δασκάλα, που δεν ήταν δική της δουλειά, να στηρίξει και να έχει αυτό το παιδί μέσα στην τάξη της».

«Εγώ δεν θέλω τίποτα άλλο παρά να έρθει η παράλληλη στήριξη να στηρίξει αυτό το παιδί, το παιδί δεν φταίει σε τίποτα» ήταν το μήνυμα της δασκάλας, όπως το μετέφερε ο κ. Σαρρής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη

Ελλάδα 11.04.2026
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα ανώτατου ορόφου πολυκατοικίας και 21 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Το Αγιο Φως έφτασε στην Ελλάδα – Ποια είναι η πρώτη στάση και πώς θα διανεμηθεί

Πάσχα 11.04.2026
Με τιμές αρχηγού κράτους υποδεχθήκαν το Αγιο Φως στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΗΠΑ και Ιράν στο ίδιο τραπέζι – Ποιες είναι οι «κόκκινες γραμμές» της Τεχεράνης

Κόσμος 11.04.2026
Οι αντιπροσωπείες των δύο χωρών συζητούν στο Ισλαμαμπάντ με βαθιές διαφωνίες και αλληλένδετα ζητήματα να περιπλέκουν τις διαπραγματεύσεις.

Τραγωδία στην Κύπρο: Τι προκάλεσε την κατάρρευση της πολυκατοικίας στη Λεμεσό ‑ Δείτε πώς εξελίσσεται η επιχείρηση διάσωσης

Ελλάδα 11.04.2026
Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για δεύτερο εγκλωβισμένο, τρεις τραυματίες στο νοσοκομείο.

Στην αγκαλιά της μητέρας του στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν το 3χρονο παιδί που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καβάλα

Ελλάδα 11.04.2026
Τρίχρονο παιδί έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ η μητέρα του είναι σοβαρά τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο χειρουργείο.

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρό 3χρονο παιδί σε τροχαίο, ΙΧ συγκρούστηκε μετωπικά με ταξί

Ελλάδα 11.04.2026
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση

Στάθης Μαντζώρος: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό 10 μήνες μετά το εγκεφαλικό που υπέστη

Ελλάδα 11.04.2026
Ο αγαπημένος «καφετζής» του τηλεοπτικού κοινού στη σειρά «Σασμός» νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Ράμσης

Ελλάδα 11.04.2026
Η είδηση έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Τι ώρα θα κλείσουν σήμερα μαγαζιά και σούπερ μάρκετ

Ελλάδα 11.04.2026
Κλειστά Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα

Mε τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Καιρός 11.04.2026
Με ψύχρα και βροχές η Ανάσταση