E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσεξ: Ξεσπούν οι συγγενείς των 39 νεκρών

Τι είδους άνθρωποι τους άφησαν να πεθάνουν με τόσο μαρτυρικό τρόπο

Δημοσίευση 27/10/2019 | 18:35

Έσεξ: Ξεσπούν οι συγγενείς των 39 νεκρών

«Τι είδους άνθρωποι μπορούν να βάλουν άλλους ανθρώπους μέσα σε ένα κοντέινερ και να τους αφήσουν να πεθάνουν; Είναι τόσο σκληρό και απάνθρωπο».

Με την απορία και τον πόνο ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους οι οικογένειες των θυμάτων του κοντέινερ της φρίκης αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να άφησαν 39 αθώους ανθρώπους που απλά αναζητούσαν μια καλύτερη τύχη και είχαν πληρώσει χιλιάδες λίρες για να την εξασφαλίσουν τους άφησαν να βρουν τόσο απάνθρωπο, σκληρό και μαρτυρικό θάνατο.

Η 19χρονη Anna Bui Thi Nhung πιστεύεται πως είναι ένα από τα 39 θύματα του κοντέινερ που έφτασε στο Έσεξ της Βρετανίας. Η μεγαλύτερη αδερφή της μιλώντας στη dailymail είπε πως η 19χρονη εγκατέλειψε το χωριό της στο Βιετνάμ πληρώνοντας 8.000 λίρες για να πάει στο Ηνωμένο Βασίλειο αναζητώντας μια καλύτερη ζωή.

«Προσευχόμαστε για ένα θαύμα, ότι η Anna είναι ακόμα ζωντανή, αλλά οι ελπίδες είναι λιγοστές», είπε η 26χρονη Bui Thi Loan και συνέχισε: «Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε την Anna πίσω, να την θάψουμε και να την θρηνήσουμε. Το μόνο που αναζητούσε ήταν η τύχη για μια καλύτερη ζωή και παλεύουμε να καταλάβουμε πώς συνέβη κάτι τέτοιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η Πενέλοπε Κιθ

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Η σπουδαία ηθοποιός της βρετανικής τηλεόρασης άφησε την τελευταία της πνοή στα 86 της χρόνια στο σπίτι της στο Σάρεϊ, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο

«Φρένο» στα ηλεκτρικά πατίνια: Έρχονται ηλικιακό όριο, υποχρεωτική ασφάλιση και «τσουχτερά» πρόστιμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νέο νομοθετικό πλαίσιο κατατίθεται στη Βουλή με απαγορεύσεις, υποχρεωτική ασφάλιση και πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για τα ηλεκτρικά πατίνια.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ανοίγει έρανο για τα θύματα του σεισμού στη Βενεζουέλα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
«Τα χρήματα που θα μαζευτούν θα στηρίξουν την τιτάνια προσπάθεια του Ερυθρού Σταυρού της Βενεζουέλας για τους πληγέντες»

Ποιοι έστησαν το «Μουντιάλ» μέσα στα ερείπια της Γάζας και γιατί παίζουν ξυπόλητοι

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Νεαροί Παλαιστίνιοι στη Χαν Γιουνίς διοργανώνουν αυτοσχέδιο τουρνουά ποδοσφαίρου σε αλάνα με άμμο, αναζητώντας μια ανάσα κανονικότητας μέσα στον πόλεμο.

Λήμνος: Το Λιμενικό διέσωσε 5χρονο που παρασύρθηκε από θαλάσσια ρεύματα πάνω σε φουσκωτό στρώμα

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Το μικρό παιδί είναι καλά στην υγεία του - οι γονείς του τέθηκαν υπό κράτηση

Κομοτηνή: 17χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα ‑ Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος ένας 17χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα Αρωγής του Δήμου Κομοτηνής.

Συνελήφθη 65χρονος στη Φθιώτιδα για υπόθεση αποπλάνησης 12χρονου

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Τον παρέσυρε στο όχημά του και τον οδήγησε σε ερημικό μέρος, κλείδωσε την πόρτα και τον ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις

Καύσωνας: Γέμισαν τα νεκροτομεία και τα γραφεία τελετών στο Παρίσι ‑ «Στείλτε πιο μακριά τις σορούς»

E-Daily 2.TopNews 29.06.2026
Tα νεκροτομεία στη γαλλική πρωτεύουσα έφτασαν στο όριο της χωρητικότητάς τους

Κρίσιμη σύσκεψη στο Μαξίμου για την ακρίβεια

Ελλάδα 29.06.2026
Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα με βιομηχανία και σούπερ μάρκετ – Στο τραπέζι συμφωνία για μειώσεις τιμών ή παράταση του πλαφόν

Καύσωνας χωρίς προηγούμενο στην Πολωνία: Στους 39℃ ο υδράργυρος, οι κάτοικοι ψήνουν αυγά στον ήλιο

E-Daily 3.Left 29.06.2026
Καύσωνας διαρκείας στην Κεντρική Ευρώπη – Στη Βαρσοβία, τηγανίζουν αυγά στα μπαλκόνια τους