E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξοργισμένο το Μπάκινγχαμ με τους Χάρι & Μέγκαν

Η αυστηρή ανακοίνωση από εκπρόσωπο του παλατιού μετά τη συνέντευξη της Μέγκαν

Δημοσίευση 27/10/2019 | 17:51

Εξοργισμένο το Μπάκινγχαμ με τους Χάρι & Μέγκαν

Για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσαν την οργή του παλατιού. Αυτή τη φορά το θέμα ξεκίνησε καθώς συμβουλάτορας του ζευγαριού που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του προτρέπει το βασιλικό ζευγάρι να εκμοντερνίσει την μοναρχία./repository/2019/xari89.jpg

Το παλάτι πήρε θέση για το θέμα και ανώτερος αξιωματούχος είπε τα εξής: «Υπάρχει αρκετή εμπειρία εδώ - παρά τα όσα ειπώθηκαν - να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι που δίνουν συμβουλές και κάνουν σχόλια ανωνύμως και αορίστως νομίζουν ότι βοηθούν. Αλλά η οικογένεια είναι σαφές πως αν υπάρχουν θέματα θα συζητηθούν πίσω από κλειστές πόρτες ».

H συνέντευξη της οργής
Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες η Μέγκαν και ο Χάρι παραχώρησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη σε ντοκιμαντέρ του καναλιού ITV, η οποία δυσαρέστησε τόσο πολύ του παλάτι που έκανε τη βασίλισσα να «εξαφανίσει» τη φωτογραφία του εγγονού της και τς συζύγου του.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry & Meghan: An African Journey» ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντλεϊ ακολούθησε τον Χάρι και τη Μέγκαν στο πρόσφατο ταξίδι που έκανε το ζευγάρι στη Νότιο Αφρική μαζί με τον πέντε μηνών γιο του, Άρτσι. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μίλησαν στον δημοσιογράφο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε πως δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Χτύπημα» στη βασιλική οικογένεια η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ
Η Μέγκαν Μαρκλ, επίσης, παραδέχθηκε πως «δεν ήταν πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν για το πώς πραγματικά τα βγάζει πέρα» και όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν είναι καλά, εκείνη απάντησε: «Νομίζω πως είμαι και σε ευχαριστώ που ρωτάς, επειδή δεν με έχουν ρωτήσει πολλοί άνθρωποι αν είμαι καλά». Οι απαντήσεις της Μέγκαν από πολλούς σχολιαστές ερμηνεύτηκαν ως «χτύπημα» στην βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε για την σχέση του με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ
Στο ίδιο ντοκιμαντέρ ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε τους φόβους του για «επανάληψη του παρελθόντος» και μίλησε για την προσπάθειά του να προστατέψει την οικογένειά του από τα μέσα ενημέρωσης. Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον μεγαλύτερο αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ και αποκάλυψε πως έχουν «καλές και κακές ημέρες» αλλά οι δυο τους βαδίζουν σε «διαφορετικά μονοπάτια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φούντωσαν οι φήμες: Pamela Anderson και Liam Neeson σε... τρυφερή φάση

Tabloid 31.07.2025
Οι υποψίες για ειδύλλιο ανάμεσα στον Liam Neeson και την Pamela Anderson φούντωσαν ξανά

Δεν είναι στη διαθήκη του Χακλ Χόγκαν η κόρη του

Tabloid Χτες
Ο λόγος που ζήτησε να αφαιρεθεί

O Λίαμ Νίσον και η Πάμελα Αντερσον είναι ζευγάρι

Tabloid Χτες
Ο έρωτάς τους γεννήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας που πρωταγωνιστούν «The Naked Gun»

Ντένις Κουέιντ για τα 39 χρόνια διαφοράς ηλικίας με τη σύζυγό του: «Κάθε μέρα μαζί της είναι παράδεισος»

Tabloid Χτες
Ο 71χρονος ηθοποιός και η 32χρονη Λόρα Σαβουά παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020

Η κόρη της Ειρήνης Σκλήβα έγινε 22 ετών ‑ Δείτε την καλλονή Μαριτίνα, μοιάζει με τη μητέρα της

Tabloid Χτες
Η Μις Κόσμος του 1996 δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα με την πανέμορφη κόρη της

Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Η μητέρα μου μας τάιζε τον εμετό μας – Μας μεγάλωσε ο μπαμπάς μας»

Tabloid Χτες
«Της είχε φτάσει η μυωπία στο Θεό γιατί ο πρώην σύζυγός της την έριξε στο παμπρίζ του αυτοκινήτου»

Νανά Παλαιτσάκη: «Καταλαβαίνω ότι η Ιωάννα Τούνη αισθάνεται μια απέραντη μοναξιά»

Tabloid Χτες
«Βγαίνει και λέει: όλα τα είχαμε και δεν είχαμε τίποτα. Αυτό και αν είναι ένα πολύ δυνατό μήνυμα για τους ανθρώπους που εστιάζουν σε αυτά»

Μπέσσυ Αργυράκη: «Ο Λιάγκας είπε στην Εβελίνα να κάνει μόκο και δε βγήκε κανείς να αντιδράσει»

Tabloid Χτες
«Καθένας χτίζει την πορεία, το ίματζ και την έξωθεν μαρτυρία του με αυτά που λέει και είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει»

Ρίκα Διαλυνά: Η πρώτη έξοδος μετά το σοβαρό ατύχημα – Στο πλευρό της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Tabloid Χτες
Η φωτογραφία με την Κάρμεν Ρουγγέρη 18 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Η ώρα η καλή»

Ντάνιελ Νούρκα για Γιώργο Καράβα: «Τώρα το ακούω αυτό, μένω άναυδος, δεν το περίμενα»

Tabloid Χτες
«Ασχολείται περισσότερο με το κομμάτι της μόδας αλλά είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και μπορεί να ανταπεξέλθει στα πάντα»