E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσεξ: Βαριές κατηγορίες στον 25χρονο οδηγό του φορτηγού του θανάτου

Και 5η σύλληψη για τον θάνατο των 39 στο φορτηγό ψυγείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/10/2019 | 20:18

Έσεξ: Βαριές κατηγορίες στον 25χρονο οδηγό του φορτηγού του θανάτου

Στον οδηγό του φορτηγού εντός του οποίου βρέθηκαν 39 νεκροί στο Έσεξ, απαγγέλθηκαν κατηγορίες μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονίες από αμέλεια και διακίνηση ανθρώπων. Αυτό μετέδωσαν πριν από λίγο το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενα τη βρετανική αστυνομία.

Ο 25χρονος Μόρις Ρόμπινσον, από τη Βόρεια Ιρλανδία, διώκεται για 39 ανθρωποκτονίες από αμέλεια, διακίνηση ανθρώπων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματκές δραστηριότητες, την ώρα που άλλοι 3 άνθρωποι, που έχουν συλληφθεί, παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι αρχές προχώρησαν και σε μια νέα σύλληψη, την πέμπτη κατά σειρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα Dublin Live, ο΄νέος συλληφθείς είναι γύρω στα 20 με καταγωγή από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από ένα πλοίο το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε κατασχέθηκε από τις Αρχές. Η πέμπτη αυτή σύλληψη έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός ζευγαριού 38 ετών, καθώς και ενός ακόμη άνδρα 48 ετών την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος που συνελήφθη για την υπόθεση ήταν ο 25χρονος Μο Ρόμπινσον από τη Βόρεια Ιρλανδία, οδηγός του φορτηγού της φρίκης. Οι επόμενοι δύο συλληφθέντες ήταν η Τζοάνα και ο Τόμας Μάχερ, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σωματεμπορία. Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα, πριν τη σύλληψη του, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία.

Αναφορικά με τον 4ο συλληφθέντα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει και εκείνος είναι ανθρωποκτονία και σωματεμπορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί μυρίζει άσχημα το air condition στο αμάξι; Το λάθος που κάνουν σχεδόν όλοι οι οδηγοί

E-Daily 3.Left 18.06.2026
Μια καθημερινή συνήθεια λίγων δευτερολέπτων αρκεί για να γεμίσει η καμπίνα με μούχλα και δυσάρεστες οσμές - και οι περισσότεροι οδηγοί δεν το γνωρίζουν.

Γιωτόπουλος: Ξέσπασε ο αδελφός του Κωστή Περατικού ‑ «Δεν μπορεί να περπατά ελεύθερος»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Κωστής Περατικός είχε δολοφονηθεί από τη 17 Νοέμβρη

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Τσόγκας

E-Daily 2.TopNews Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας

Συγκίνηση στο Μουντιάλ 2026: Τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα μπροστά στους γονείς του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οι γονείς του Ντιόγκο Ζότα βρέθηκαν στο Χιούστον για το Πορτογαλία-Κονγκό, όπου προβλήθηκε η μορφή του Πορτογάλου επιθετικού στα μάτριξ του γηπέδου - Τον τίμησε και ο Ζοάο Νέβες όταν σκόραρε.

Το κείμενο συμφωνίας ΗΠΑ – Ιράν: Τι αναφέρει για Στενά του Ορμούζ, Λίβανο, ουράνιο

Κόσμος Χτες
Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα το κείμενο συμφωνίας με το Ιράν – Δείτε και τα 14 σημεία όπως αυτά καταγράφονται στο MoU

Κινηματογραφική ληστεία στην Βρετανία: Συμμορία ξήλωσε ΑΤΜ με γερανό, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που ληστές ξηλώνουν ΑΤΜ

Συνελήφθη 30χρονη influencer στο αεροδρόμιο του Μαρακές επειδή δημοσίευσε βίντεο που παραπονιόταν για την οδήγηση των ντόπιων, δείτε βίντεο

Κόσμος Χτες
«Δεν έχω ξαναδεί ανθρώπους να οδηγούν έτσι. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αυτοκίνητα, μοτοποδήλατα χωρίς κράνη, με παιδιά επιβάτες, που στρίβουν απότομα», είπε σε ένα βίντεο στα social media, το οποίο αργότερα διέγραψε

Βρετανία: Εργάτης κακοποιούσε αγριόχοιρους με δίκρανο και πλαστικό σωλήνα – «Σκηνές αδύνατο να ξεχαστούν»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 48χρονος Στίβεν Γούλγκερ παραδέχθηκε την ενοχή του ενώπιον του δικαστηρίου

Σοκάρει ο ψυχολόγος της Αντιγόνης που δολοφονήθηκε στη Δράμα: «Έβριζε, την υποτιμούσε. Δεν υπήρχε η κοπέλα στη σχέση»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ψυχολόγος της 45χρονης περιέγραψε τον σύζυγό της ως χειριστικό και αποκάλυψε ότι την είχε προτρέψει να αλλάξει κλειδαριές και να ζητήσει μετάθεση από την Αστυνομία.

Ένταση στην δίκη Λυγγερίδη: Μάρτυρας αναίρεσε όσα είχε καταθέσει προανακριτικά

Ελλάδα Χτες
Ο μάρτυρας δήλωσε στο δικαστήριο ότι η προηγούμενη κατάθεσή του ήταν ψευδής και οφειλόταν σε πίεση και άγχος από τους αστυνομικούς

Με μαχαιριά στο στήθος δολοφονήθηκε ο τραγουδιστής Talay Riley

Κόσμος Χτες
Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης είχε βρεθεί νεκρός σε κήπο σε περιοχή του Λονδίνου - Δύο άντρες και μία γυναίκα έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι