E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσεξ: Βαριές κατηγορίες στον 25χρονο οδηγό του φορτηγού του θανάτου

Και 5η σύλληψη για τον θάνατο των 39 στο φορτηγό ψυγείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/10/2019 | 20:18

Έσεξ: Βαριές κατηγορίες στον 25χρονο οδηγό του φορτηγού του θανάτου

Στον οδηγό του φορτηγού εντός του οποίου βρέθηκαν 39 νεκροί στο Έσεξ, απαγγέλθηκαν κατηγορίες μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονίες από αμέλεια και διακίνηση ανθρώπων. Αυτό μετέδωσαν πριν από λίγο το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενα τη βρετανική αστυνομία.

Ο 25χρονος Μόρις Ρόμπινσον, από τη Βόρεια Ιρλανδία, διώκεται για 39 ανθρωποκτονίες από αμέλεια, διακίνηση ανθρώπων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματκές δραστηριότητες, την ώρα που άλλοι 3 άνθρωποι, που έχουν συλληφθεί, παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι αρχές προχώρησαν και σε μια νέα σύλληψη, την πέμπτη κατά σειρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα Dublin Live, ο΄νέος συλληφθείς είναι γύρω στα 20 με καταγωγή από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από ένα πλοίο το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε κατασχέθηκε από τις Αρχές. Η πέμπτη αυτή σύλληψη έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός ζευγαριού 38 ετών, καθώς και ενός ακόμη άνδρα 48 ετών την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος που συνελήφθη για την υπόθεση ήταν ο 25χρονος Μο Ρόμπινσον από τη Βόρεια Ιρλανδία, οδηγός του φορτηγού της φρίκης. Οι επόμενοι δύο συλληφθέντες ήταν η Τζοάνα και ο Τόμας Μάχερ, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σωματεμπορία. Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα, πριν τη σύλληψη του, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία.

Αναφορικά με τον 4ο συλληφθέντα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει και εκείνος είναι ανθρωποκτονία και σωματεμπορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός στην Τανάγρα: Συνελήφθησαν 4 άτομα επειδή κατασκόπευαν Rafale και υποδομές της ΕΑΒ

Ελλάδα 09.07.2025
Οι ύποπτοι για κατασκοπεία έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται

Περίπου 2.300 άνθρωποι φέρεται να πέθαναν στην Ευρώπη από την ακραία ζέστη

Κόσμος 09.07.2025
Το πρόσφατο κύμα ακραίων θερμοκρασιών κόστισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους

«Αθόρυβος εχθρός» στην Αττική – Ο Ιός του Δυτικού Νείλου επέστρεψε με 4 κρούσματα!

Ελλάδα 09.07.2025
Διαγνώστηκαν τα πρώτα περιστατικά του ιού του Δυτικού Νείλου στη χώρα μας

Ρόδος: Σύλληψη 15χρονης για διανομή πoρνoγραφικού υλικού φίλης της ‑ «Δελέασε» τον σύντροφο της με 2.000 ευρώ

Ελλάδα 09.07.2025
Η 15χρονη παραπέμφθηκε στην ανάκριση, απ’ όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της και αφέθηκε ελεύθερη

Ειρήνη Μουρτζούκου: Αρνείται ότι σκότωσε τον μικρό Παναγιωτάκη

Ελλάδα 09.07.2025
Η 25χρονη παραδέχθηκε τις δολοφονίες, αλλά αρνήθηκε ότι εμπλέκεται στον θάνατο του 15 μηνών μικρού Παναγιωτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Όσοι μετανάστες εισέρχονται παράνομα στη χώρα θα συλλαμβάνονται»

Ελλάδα 09.07.2025
Αναστέλλεται η εξέταση αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων

Κρήτη: Παρίσταναν τους γιατρούς και απέσπασαν από τα θύματά τους πάνω από 15.000€

Ελλάδα 09.07.2025
Μία γυναίκα από την Εσθονία, η οποία φέρεται να εξαπατούσε ηλικιωμένους προκειμένου να τους πάρει λεφτά, συνελήφθη

Ανδρας αυτοκτόνησε σε προαύλιο σχολείου στην Αρτα

Ελλάδα 09.07.2025
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από συγχωριανούς του

Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ ‑ Στα ύψη και σήμερα ο υδράργυρος, ποιες περιοχές θα δουν 40άρια

Καιρός 09.07.2025
Αλλάζει ο καιρός μετά τον καύσωνα – Έρχεται πτώση θερμοκρασίας και ισχυροί άνεμοι

Ειρήνη Μουρτζούκου: Πώς οι αστυνομικοί την έκαναν να μιλήσει ‑ «Το έκανα, μετάνιωνα και μετά το ξανάκανα»

Ελλάδα 09.07.2025
Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών αξιοποίησαν την προβληματική σχέση με τη μητέρα της