E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έσεξ: Βαριές κατηγορίες στον 25χρονο οδηγό του φορτηγού του θανάτου

Και 5η σύλληψη για τον θάνατο των 39 στο φορτηγό ψυγείο

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 26/10/2019 | 20:18

Έσεξ: Βαριές κατηγορίες στον 25χρονο οδηγό του φορτηγού του θανάτου

Στον οδηγό του φορτηγού εντός του οποίου βρέθηκαν 39 νεκροί στο Έσεξ, απαγγέλθηκαν κατηγορίες μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονίες από αμέλεια και διακίνηση ανθρώπων. Αυτό μετέδωσαν πριν από λίγο το Γαλλικό Πρακτορείο και το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενα τη βρετανική αστυνομία.

Ο 25χρονος Μόρις Ρόμπινσον, από τη Βόρεια Ιρλανδία, διώκεται για 39 ανθρωποκτονίες από αμέλεια, διακίνηση ανθρώπων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματκές δραστηριότητες, την ώρα που άλλοι 3 άνθρωποι, που έχουν συλληφθεί, παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την αστυνομία.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι οι αρχές προχώρησαν και σε μια νέα σύλληψη, την πέμπτη κατά σειρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει η ιστοσελίδα Dublin Live, ο΄νέος συλληφθείς είναι γύρω στα 20 με καταγωγή από τη Βόρεια Ιρλανδία.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες συνελήφθη κατά την αποβίβασή του από ένα πλοίο το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ το φορτηγό που οδηγούσε κατασχέθηκε από τις Αρχές. Η πέμπτη αυτή σύλληψη έρχεται λίγες ώρες μετά τη σύλληψη ενός ζευγαριού 38 ετών, καθώς και ενός ακόμη άνδρα 48 ετών την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος που συνελήφθη για την υπόθεση ήταν ο 25χρονος Μο Ρόμπινσον από τη Βόρεια Ιρλανδία, οδηγός του φορτηγού της φρίκης. Οι επόμενοι δύο συλληφθέντες ήταν η Τζοάνα και ο Τόμας Μάχερ, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία και σωματεμπορία. Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα, πριν τη σύλληψη του, το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι πούλησε την καμπίνα του φορτηγού, που βρέθηκαν 39 πτώματα, πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία.

Αναφορικά με τον 4ο συλληφθέντα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν 48χρονο, ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ στο Λονδίνο. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει και εκείνος είναι ανθρωποκτονία και σωματεμπορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου σε Λαζαρίδη: Τι είπες θρασύδειλε για τον πατέρα μου; ‑ Το βίντεο στο TikTok από την εξεταστική

Πολιτική Χτες
Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου- Λαζαρίδη στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Eurostat: Βουλιάζει η παραγωγικότητα του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα – Αυξάνεται στην ΕΕ

Ελλάδα Χτες
Tην τρίτη μεγαλύτερη μείωση στην ΕΕ σημείωση η παραγωγικότητα της εργασίας στην αγροτικό τομέα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Eurostat.

Εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς: «Πρόκληση απέναντι μου» – Όσα ισχυρίζεται για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
«Τα γεγονότα μεταφέρθηκαν όπως πιστεύει ότι έγιναν και όχι όπως έγιναν».

«Ροντέο» στην Εξεταστική Ζωής και Μυλωνάκη: «Αληθεύει ότι παρακολουθείτε τα τηλέφωνα βουλευτών;» – «Τώρα μιλάτε σοβαρά;»

Ελλάδα Χτες
Η κ. Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε εγκληματία τόσο τον κ. Βορίδη όσο και τον κ. Μυλωνάκη.

Καβάλα – Παναθηναϊκός 1‑2: Ο Ταμπόρδα τον έστειλε στους «8»

Αθλητικά Νέα Χτες
Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους «πράσινους»

Οι αγρότες ετοιμάζονται για Χριστούγεννα στα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Κλιμάκωση αποφάσισε η Νίκαια

Είμαι καλά, τα γεγονότα νομίζω ότι μιλούν από μόνα τους, λέει ο Γιαννόπουλος για την επίθεση από τον Παππά

Ελλάδα Χτες
Ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε για τη στήριξη ενώ ενημέρωσε πως είναι καλά

Σε απόγνωση Βρετανίδα που πήγε για νέα δόντια στην Τουρκία και κατέληξε χωρίς μύτη

Κόσμος Χτες
Προειδοποιεί όσους εξετάζουν θεραπείες χαμηλού κόστους στο εξωτερικό

Αγρίνιο: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου», λέει η μητέρα του 9χρονου που πήρε ψυχοφάρμακα

Ελλάδα Χτες
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της περιοχής

Επικίνδυνη στιγμή σε συναυλία: Τραγουδιστής υπέστη ηλεκτροπληξία από το μικρόφωνο ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Τα μέλη της μπάντας αντέδρασαν γρήγορα και του έσωσαν τη ζωή

Εκτός ευρωομάδας και προς διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς μετά την άγρια επίθεση στον Νίκο Γιαννόπουλο

Ελλάδα Χτες
Η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου, μετά το επεισόδιο στο Στρασβούργο του ευρωβουλευτή με τον δημοσιογράφο