E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κως: Νεκρό βρέθηκε το 3χρονο αγόρι μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 26χρονο άνδρα που αγνοείται

Δημοσίευση 23/10/2019 | 08:40

Κως: Νεκρό βρέθηκε το 3χρονο αγόρι μετά τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού

Τραγικές διαστάσεις παίρνει το θαλάσσιο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κω με φουσκωτό του Λιμενικού να συγκρούεται με βάρκα γεμάτη μετανάστες.

Σύμφωνα με το Λιμενικό λίγο πριν τις 10 εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το ηλικίας περίπου 3 ετών αγόρι που βρέθηκε στη θάλασσα μετά τη σύγκρουση.

Νωρίτερα είχε εντοπιστεί ζωντανός ο δεύτερος από τους τρεις αγνοούμενους - ένας άνδρας 28 ετών - ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο.


Η σύγκρουση σημειώθηκε στις 4:45 τα ξημερώματα όταν, σύμφωνα με το Λιμενικό, η βάρκα με τους μετανάστες δεν είχε φώτα ναυσιπλοΐας με αποτέλεσμα οι χειριστές του φουσκωτού του ΛΣ που έκανε περιπολία να μην την αντιληφθούν και να επέλθει η σύγκρουση.

Από τη σύγκρουση τραυματιστηκαν 6 από τους μετανάστες και βρέθηκαν στο νερό τρία άτομα. Σημειώνεται ότι στη βάρκα επέβαιναν 34 άτομα.

Άμεσα στην περιοχή κλήθηκαν τρία πλωτά του Λιμενικού, ένα ιδιωτικό σκάφος, ελικόπτερο σούπερ πούμα και σκάφος της frontex. Όσοι περισυνελέχθηκαν μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Κω, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του νησιού.

Οι έρευνες συνεχίζονται στη θαλάσσια περιοχή για τον εντοπισμό του μοναδικού, πλέον, αγνοούμενου, ενώ στο σημείο βρίσκεται και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.