E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατέρας σάπισε στο ξύλο τη δασκάλα του γιου του επειδή του είπε να κάνει στην άκρη

«Εμπόδιζε την έξοδο των υπόλοιπων μαθητών από το σχολείο»

Δημοσίευση 21/10/2019 | 12:36

Πατέρας σάπισε στο ξύλο τη δασκάλα του γιου του επειδή του είπε να κάνει στην άκρη

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο στην πόλη των Χανίων, το απόγευμα της Παρασκευής (18/10). Μόλις είχε τελειώσει το ωράριο του ολοήμερου τμήματος, εμφανίστηκε ο πατέρας ενός μαθητή για να τον πάρει, αλλά αυτό που ακολούθησε κανείς δεν το περίμενε.

Σε διχογνωμία που υπήρξε μεταξύ του γονιού και της δασκάλας, ο πρώτος σήκωσε χέρι και γρονθοκόπησε τη γυναίκα.

Άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία, που έσπευσε στο σχολείο και -σύμφωνα με πληροφορίες- συνέλαβε τον άνδρα που επιτέθηκε στην εκπαιδευτικό, η οποία διεκομίσθη στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην περιοχή της κεφαλής όπου και είχε δεχτεί τα χτυπήματα.

Αμέσως μετά η δασκάλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μανώλης Μηλιαράκης. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό τα σχολεία στα Χανιά δεν άνοιξαν σήμερα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αναφορικά με όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο σχολείο και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, μίλησε στο Open ο Αντώνης Τσαλαπάκης, πρόεδρος Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. Όπως είπε, οι γονείς του παιδιού, που είναι σε διάσταση μεταξύ τους, διαπληκτίστηκαν. «Επειδή εκείνος εμπόδιζε την έξοδο των υπόλοιπων μαθητών από το σχολείο, η συνάδελφος ευγενικά του ζήτησε να κάνει στην άκρη, για να υπάρξει ο απαραίτητος χώρος», είπε.

Και πρόσθεσε ότι η δασκάλα δεν αρνήθηκε να δώσει το παιδί στον πατέρα του, επειδή γνώριζε πως υπήρχαν περιοριστικά μέτρα εναντίον του. «Η συνάδελφος ζήτησε να κάνει λίγο χώρο για να εξέλθουν οι υπόλοιποι μαθητές από το σχολείο».

Στη συνέχεια ο κ. Τσαλαπάκης επισήμανε ότι πρόκειται για «μια βίαιη, δολοφονική επίθεση προς τη συνάδελφο, η οποία διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με πολλά τραύματα, σπασμένη μύτη, χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Δέχθηκε μια βάναυση επίθεση, ενώ προπηλακίστηκε, την ώρα που στον χώρο βρίσκονταν μικρά παιδιά, 6-12 χρονών, που έβλεπαν το περιστατικό και έκλαιγαν».

Όσο για τον γονέα που έκανε αυτήν την επίθεση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σήμερα στις 12:00 δικάζεται.

Όσο για την αντίδραση των εκπαιδευτικών στα Χανιά, θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση, λόγω των όσων συνέβησαν την Παρασκευή (18/10).

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απάτη με τις «έξυπνες» κάμερες – Πώς να ξεχωρίσετε το αληθινό SMS από το Gov

Tech + Science 02.04.2026
Τι πρέπει να προσέξετε για να μην πέσετε θύματα επιτήδειων

Το σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 54χρονος, «βγήκε έξω και τον παρέσυρε το νερό», λέει φίλος του

Ελλάδα 02.04.2026
Eπιχείρησε να γαντζωθεί από τα κάγκελα στην αυλή του σπιτιού του

Διάγγελμα Τραμπ για πόλεμο στο Ιράν: «Πλησιάζει στο τέλος» – Προειδοποιεί για νέα σκληρά πλήγματα

Κόσμος 02.04.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλά για «απαραίτητο πόλεμο» και ζητά από χώρες που εξαρτώνται από τα Στενά του Ορμούζ να «βρουν το θάρρος»

Artemis II: Ξεκίνησε η ιστορική αποστολή προς τη Σελήνη

Κόσμος 02.04.2026
Oι κρίσιμες δοκιμές της α` φάσης και το αναπάντεχο πρόβλημα στην τουαλέτα

Κακοκαιρία «Erminio»: Νεκρός άνδρας στη Νέα Μάκρη, σοβαρά προβλήματα στην Αττική

Καιρός 02.04.2026
Πού αναμένονται σήμερα ισχυρά φαινόμενα

Ξάνθη: 46χρονος έχασε τη ζωή του σε πτώση από τον τρίτο όροφο

Ελλάδα Χτες
Ο άτυχος άνδρας εκτελούσε εργασίες στο μπαλκόνι του σπιτιού του

Ο Γιαμάλ καταγγέλλει ρατσιστικά συνθήματα οπαδών

Αθλητικά Νέα Χτες
«Το ποδόσφαιρο είναι για να το απολαμβάνουμε, όχι για να προσβάλλουμε τους ανθρώπους»

Πάσχα 2026: Ποιες οι τιμές στο εορταστικό τραπέζι

Οικονομία Χτες
Πώς αλλάζουν οι αγορές των Ελλήνων - Ποιες οι τιμές σε αρνί, τσουρέκι και αυγά

Ταυτοποιήθηκαν δύο νεαροί που ανέβαζαν βίντεο με σούζες στα social media

Ελλάδα Χτες
Στο λιμάνι του Πειραιά εντοπίστηκαν δύο βαν, ένα εκ των οποίων αφίχθηκε από τη Ρόδο, εντός των οποίων βρέθηκαν οι μοτοσυκλέτες

Κλειστά την Πέμπτη όλα τα σχολεία στην Κρήτη λόγω της αφρικανικής σκόνης

Ελλάδα Χτες
Το μέτρο έρχεται ως συνέχεια των επιμέρους αποφάσεων που είχαν ήδη ληφθεί